S Dark's blog
09-02-2007 - 20:12

Billederne :)

Hen mod Sermitsiaq
Udsigten fra et fjeld, der ligger lige udenfor by-midten. Billedet viser by-delen Nuussuaq, eller i hvert fald halvdelen af den del. Billedet viser desuden vores bjerg på omkring 1100 m, Sermitsiaq, som er på byens byvåben.

Udsigt til Store Malene
Det er udsigten til Store Malene som ligger lige midt på billedet. Og noget af den resterende del af Nuussuaq by-delen.

Downtown
Her er byen midt-punkt, byen er seføli meget større, og billedet ovenover viser en smule af Nuussuaq, der ligger til venstre og bag ved dette billede

Lige endnu en udsigt
Og her er bare lig et billede mod solen, klokken var ca. halv 12 lige der, solen havde ca. 4-5 timer igen før den smuttede videre ^^'

Sofus
Det er Sofus.. Eller, vi kedede os lidt i vores pause og tegnede ham lige, med sit splinternye burberry halstørklæde :D med lidt goth-nazi look xD Synes jeg bare lige i skulle ha med ;)

Lige nu er det nok, jeg tager lige og tager et billede mere, da der i løbet af natten er kommet utrolig meget is i fjorden.. Det må være alt den varme vi har for tiden :P

Hygge hejsa ;)
07-02-2007 - 21:44

Diverse oplevelser

Hey fellow gamers ;)

Jeg er nu 100 på at opdatere min blog.. og det gør jeg så.

Der er sket en del. For det allerførste og nok mest spændende (for mig) er at jeg er færdig med at læse Narnia: Troldmandens Nevø og Løven, Heksen og Garderobeskabet. Og jeg må sige at den første er uendelig god, simpelthen genial helt igennem, jeg kan ikke rigtig beskrive hvor god, jeg synes den er :) 2'eren er rigtig god, meget charmerende, let læselig og lidt xtra børnevenlig, seføli er den også gennemført og genial, men Troldmandens Nevø er lige en tand bedre :D
Så jeg går nu igang med 3'eren.. 2 secs.. Hesten og Drengen! :D

Nu til det folk gerne vil hører om, nemlig Grønland! Jeg har spændende nyheder på banen! Vejret er super lækkert lige for tiden, dog en smule varmt (stadig frost, men lidt varmt alligevel) solen skinner genialt, blå himmel, søde hvide skyer og vandet er smukt! :) Jeg havde 2 hultimer i dag, så jeg tog ned til stranden, slappede af og simpelthen nød naturen og vejret.. Bare rolig jeg har ikke glemt jer, jeg fik taget en masse billeder med mobilen, men det vil jeg først smide op i morgen ;) Det eneste der nu mangler er masser af sne! Det perfekte vejr jeg kan forstille mig er: Snestorm i 2-4 dage, så der falder masser af sne, så skal det blive godt og gerne skyfrit vejr, så himlen har en dyb smuk blå farve og solen skal smile stort og lyse hele det sne-dækkede land op. Så tager man ud til ski-liften, står på ski/snowboard i et par timer og bruger en masse energi på det. Så tager man en pause og drikker en Cola, cola'en føles kold, den bliver jo kold automatisk og smager helt igennem himmelsk i sådan et vejr. Bedre drik findes ikke! *mums* Jeg håber det kan blive en mulighed en dag, snart :)

Jeg må forresten også huske mig selv om at aflevere min lånte bog i biblioteket, jeg lånte Silmarillion for 2 mdr. siden. Nu tænker du nok, "wow, han har læst Silmarillion". men det har jeg netop ikke.. kun de første 50-60 sider.. Det fik jeg desværre ikke lige tid til i juleferien som håbet :( Men nu er jeg jo igang med Narnia og det er også meget mere behagligt, Silmarillion er en tung bog og jeg vil hellere gemme den til senere :)

I aften skal jeg i biffen (grunden til jeg ikke gider smide billederne ind i bloggen i dag), jeg skal se Blood Diamond, og jeg forventer en meget god film. Div. venner har sagt den er lidt langtrukken og lidt "lala", men ganske god.. dvs. jeg vil kunne li den 100 :)

Let's say that's it for today :) Hvis jeg er op til det, opdaterer jeg efter jeg har set filmen og siger min beskedne mening om den :) Happy nights ;)
Følg Xboxlife her