S Dark's blog
29-06-2007 - 04:47

Prada First Impressions

Hej folkens, i dag fik jeg endelig fingrene i min højt elskede Prada mobil :)
 Jeg har dog ikke haft den store mulighed for at udforske den fuldt ud endnu, men indtil videre har den kun ført gode overraskelser med sig :) Selve styresystemet er virkelig lækkert og har oppet sig gevaldigt fra min Chocolate. Kameraet er flot og skarpt. Spillende byder på touch. Der er hele 20 lyd-niveauer, istedet for fem. Menuen er logisk sat op og nem at navigerer igennem. Photoalbummet er meget hurtigere og næmmere at bruge. Det er en rigtig lækker mobil LG har fået sat sammen. Men det er alt for nu. Nu vil jeg nemlig fylde den op med min musik, for jeg købte seføli også et 2 GB microSD med til den (selvom der fulgte 256 Mb med). En ekstra bonus er at de giver et års garanti, super! Jeg vil med glæde bruge den kommende weekend på at udforske mobilen til det fulde, og give en fair anmelding af den. Men jeg kan allerede lugte et "klasse-mobil" udtalelse.

btw: Prada er overalt i denne mobil. Æsken i læder, læderetui, høre-tlf., viskestykke, Menuen.. Alt sammen er Prada design. Hvilket gør mobilen yderst (Jeg mener virkelig 110%, klasse design) attraktiv!

Chew on that, Hanniste ;P

Mvh S Dark

PS: Jeg tager seføli nogle frække billeder af den til anmeldelsen ;)
26-06-2007 - 05:04

Alpha Dog

Hej igen folkens :)

Mens jeg venter på min (allerede) højt elskede Prada mobil og Die Hard 4.0, så så jeg Alpha Dog i aftes. Grunden til jeg gad at se denne film er, at Justin Timberlake har en fin rolle der er godt aktiv i filmen. Og filmen skuffede bestemt ikke. Den formåede at få mig til at le og se ret trist ud. Jeg kan sige at jeg blev glædeligt overrasket over filmen, og det er godt at se en så stor en pop-idol være sådan en seriøs skuespiller. Ikke ligesom fx Britney Spears og hendes "Crossroads" eller Eminem ed "8 mile". Inde i filmen glemte jeg faktisk alt om at det var den Justin, der spillede. Det er rigtig flot.
 Filmen var også mere end ok, ville selv give den 4/6 for det udemærket skuespil af alle og plottet, situation og miljøet, jeg synes det fungerede fint og det bliver ikke en film jeg lige glemmer foreløbig. Den gav mig i hvert fald lyst til at se de to andre film Justin er med i, bare for at se om han klare det ligeså godt. Jeg håber det, for hvis det er er Justin standard, så vil jeg glædeligt se mere til ham i fremtiden :)

Kudos og respekt J.T., fra Grønlands største drenge-fan :P

* * * * _ _

Fortsat godt døgn ;)

DIE HARD PÅ ONSDAG!!!!
18-06-2007 - 23:31

LG KE850 Prada - MIN! *update*

Ja, tro det eller ej, men efter jeg har haft en god oplevelse med min LG Choco. Så bestemte jeg mig for at opgradere en smule. Først faldt jeg over deres Shine model, men så faldt jeg over Prada modellen og jeg var solgt. Verdens først mobil helt uden tastatur! :D Også i Prada design?!

Nok om det, jeg har købt den i dag, de får den først i starten af Juli i vores butik, så jeg venter spændt på min mobil. Ikke mindre end 4.500 kr. bleb rbugt på den, da det er deres forventedes pris. Allerede nu kan jeg næsten føle jeg har noget af det aller fedeste og smukkeste i min hånd (prøv lige at overdriv ;P).

Det jeg vil sige i dag er, at jeg er enormt glad og glæder mig sygt, rigtig rigtig sygt meget! :D

Fortsat god dag/aften/nat ;)

Prada Prada Prada Prada Prada

Lige updateret billedet, da dette faktisk viser det jeg får :) Der skal seføli stå Prada på selve mobilen, istedet for LG :D

Tilmed har jeg fundet denne bemærkning af Mobilsiden.dk, som har summeret det GSMArena havde at sige om denne formidable GSM tlf.
Tro det eller ej, i Grønland er 3G slet nødvendigt - og da slet ikke med vores teleselskab! :lol:

Here goes:
"Prada-telefonen har ingen taster, det vil sige, den fungerer via en trykfølsom skærm. Blot ved første øjekast på mobilen bliver det tydeligt, at denne telefon er en vellykket kombination af et modeikon og en mobiltelefon, som endvidere besidder en del features.

Formålet med GSMArenas anmeldelse har været, at finde ud af, hvorvidt PRADA-mobilen virkelig lever om til forventningerne om en modetelefon.

Nogle af nøglefunktionerne er det eksklusive design og det slanke look. Den trykfølsomme skærm og et 2 megapixel kamera med autofokus. Derudover kan den filme med WQVGA opløsning, og den har Bluetooth 2.0 med A2DP stereo support, FM-radio og en standard 3,5 mm audio adaptor. Desuden understøtter Prada ekstra hukommelse via microSD.

Nogle af de største ulemper er, at der hverken er 3G eller mulighed for Turbo 3G (HSDPA). Endvidere er batteritiden forbløffende kort, og fingeraftryks-magneten er heller ikke helt overbevisende. Sidst, men ikke mindst er det en virkelig basal web browser, som er integreret i PRADA-mobilen.

PRADA-mobilen kommer i en kasse med diverse accessories. Dette er præsenteret på den rigtige lækre og tiltrækkende måde, som LG har for vane. I kassen er der et headset, et 256 MB microSD hukommelseskort, datakabel og en moderigtig hård læderkasse.

 

Designet slår alle
Designet af mobilen omtales som værende praktisk og sofistikeret på en og samme tid.

Med henblik på konkurrenter på mode-mobilmarkedet slår PRADA klart modstanderne, idet den via den trykfølsomme grænseflade har noget, som ingen andre modemobiler har. Den rangerer ganske simpelt højere end konkurrenterne. Materialet er af mat sort plastic, og den har en sølvramme af metal. Det eneste sted, hvor der ses, at det er en LG-mobil er nederst på bagsiden.

Selve udformningen af PRADA-mobilen er meget ergonomisk korrekt, idet den passer super godt ind i hånden, og dette skyldes hovedsageligt dens vægt og form. Dette blev betegnet som en rigtig dejlig bruger oplevelse.

Batteritiden skulle den efter sigende vøre en taletid på 3 timer og en standbytid på op til 300 timer. Nu var de (anmelderen, red.) ikke så nøjeregnende med deres batteritid, da de brugte den ret ofte. Men summa summarum var, at den skulle oplades omtrent hver anden dag.

 

Skærmen
Hvad angår den trykfølsomme skærm, var et minus ved denne, at den udelukkende skal betjenes af ens fingre, da den ikke reagerer på ”kuglepenne”. Men dette blev betragtet som et plus, idet brugeren derigennem fik en rar ”hands-on” oplevelse.

Ved testningen af skærmen i dagslys og direkte lys blev man positivt overrasket, idet der næsten ikke var nogen negativ indvirkning på anvendeligheden. Men dog skal det nævnes, at man har set Nokia gøre dette milevidt bedre. I mørke var displayet derimod super godt, og det faktum, at lyset kunne justeres faldt i god jord.

 

Opkald og sms
Med henblik på indgående opkald var man en anelse skuffede over den højtaler, hvorigennem man kan høre ringetonen, idet denne ville være for lav til, at man kunne høre et givent opkald, hvis man gik rundt på en gade, hvor der var en del larm.

Brugerfladen beskrives som usædvanlig let at betjene, alt fra en person uden forkundskaber til en hardcore teknik-bruger kan lære denne telefon at kende på nogle få minutter.

Sms-skrivning kan være en anelse tricky, da der jo ikke er nogle taster, hvilket resulterer i, at man ikke - i hvert fald til at begynde med - er så hurtig, som man plejer. Mobilenb har T9 ordbog.

 

Konklusion
Alt i alt var GSMarena meget begejstrede for at anmelde LG's PRADA telefon, da de syntes, det var en fascinerende mobil.

Den levede fuldt ud op til, hvad man havde håbet - og mere til.

Simpelt, er et ord, som beskriver indholdet i telefonen – dette er dog ikke negativt ment, men snarere en cadeau til LG.

PRADA-mobilen er en klar vinder på modemobilmarked og dette vidner dennes pris også om. Hvis manglen på 3G ikke spiller en rolle for brugeren, vil man efter sigende blive henrykt over mobilen." - Af mobilsiden.dk
Følg Xboxlife her