S Dark's blog
24-01-2007 - 14:23

Skide Grønland :P

Hej igen folkens, tø-vejret er stoppet, og frost-vejret er kommet stærkt igen. Desværre er der kommet t nyt lag is og derfor er vejene utrolig glatte og busserne kører derfor ikke i dag, så jeg kom for sent til time :( Såå jeg ventede forgæves 10 minutter på bussen, jeg toig derefter hen til en rundkørsel, på vej ud til byen med min mat-lære og veninde og håber på at kunne fange en taxa. Men nææ nej, de er alle optaget. Heldigvis kommer vores historie-lærer til undsætning i sin lille bitte 4-hjulstrækker, og 6 personer (læs: 6) personer fik et lift i en lille bil, vi var 4 bagved og 3 foran (med chauførren). Jeg hader sådanne dage! NMå men ikke nok med det minder det mig bare om at jeg ikke kan få ubegrænset internet, som cutter mig seriøst ned på mange mulgiheder, som jeg ellers godt gad ha. Så er det jeg spørger mig selv: Hvorfor er jeg her?? Og svaret er ret simpelt, mine venner, min familie opg det faktum at jeg er grønlænder. Men eddermukkeme så ville jeg ønske at vi fik mere service!! :) Desuden mangler jeg flere xbox-fans heroppe, der er alt for få.
Anywhos, hvad er jeres opfattelse af Grønland?

En anden ting: Hvordan kan det være at Need for Speed: Most Wanted er sværer på konsol end på pc?? jeg kan ikke få klaret de skide politi-milestones!! D=> jeg har haft spillet i 2 mdr. og kan bare ikke komme videre!
nfs mw

Lige pt har jeg hultime, og skal have geografi bagefter, derefter er der idræt, hvor vi skal danse lanjé (staves?) igen :lol:

Det er nok for nu, jeg opdatere senere på dagen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her