S Dark's blog
28-06-2009 - 11:02

Student og Roskilde Festival.. og sommerferie

Hej igen, min dansk-eksamen gik fint, jeg fik 7 (men jeg skrev 42 under huen, du ved forhåbentlig hvorfor ;) ).

I alt kom jeg igennem GU med et snit på 8,4 (svarende til 7 i den nye skala), dvs. jeg har adgang til alle uddannelser jeg ønsker mig i Dk. Dejligt :)

Jeg rejste til Dk fredag nat og ankom lørdag morgen. Lige nu er jeg hos min morfar, i Albertslund, og smutter snart videre til festivals-pladsen i Roskilde. Wuhuuu! :D Jeg glæder mig allerede til at en masse kunstnere, specielt Kanye, Röyksopp, Trentemöller, Coldplay og specielt Peter Doherty (alene pga. The Libertines, al respekt til ham) + en masse andre kunstnere, som jeg har hørt godt om.
 Jeg skal afsted med en del af mine venner, et par bedste venner og gode venner :) Også kender jeg jo nok en håndfuld andre :) jeg ser frem til en uges druk med varme og sol og musik i store mængder! :D

Efter Roskilde, har jeg ingen specielle planer, jeg tror jeg gennemrejser Dk for at se lidt familie og venner og ender nok oppe hos min far i Brønderslev, hvor jeg bliver til en gang i August (har stadig ikke fundet en dato at vende hjem, men det kommer).

Det er alt fra mig i denne omgang, jeg ønsker jer en rigtig god sommer, og håber i får nydt en masse sol og det dejlige Danmark :)
18-06-2009 - 05:55

Eksamner og den sidste på vej

Hej, jeg bemærkede lige, at en del har skrevet om deres eksamner, så det vil jeg da egentlig også :)

Jeg går i 3.g i Nuuk, på Grønland. Heroppe er jeg den næstsidste årgang med den gamle 13-skala. Mine årskarakterer ligger på omkring 8,7 i snit (det er steget en hel karakter siden sidste år), og min eksamens karakter ligger omkring 9,3. Indtil videre har jeg været oppe i 4 skriftlige eksamner:
Dansk A: 8 (Lidt øv, men jeg havde en følelse af, at det ikke gik særlig godt)
Engelsk B: 9
Grønlandsk GSK (dvs. C, men tæller som et A): 8
Matematik A: 9

Jeg har været oppe i følgende mundtligt:
Religion C: 8
Matematik A: 8
Fysik B: 8
Dansk A: Who knows? Skal op på Fredag.

Jeg er meget tilfreds med mine karaktere. Specielt Mat, fordi jeg fandt ud af, at det ikke var min stærke side alligevel, rilbage i 1.g :) Fysik er jeg også glad for, jeg har knap nok fulgt særlig godt med. Religion er jeg lidt skuffet over, jeg vidste ikke de ville kræve så meget af mig, af et C-niveau. Men det går skam nok :)

Konkluderende, så får jeg min hue på i morgen! (teknisk set, jeg skal bare sove 2 gange) :) :) :) :) :) :) :)

Det var bare det, jeg er bare glad for, at jeg ikke har dumpet i nogen fag, og har kun fået et enkelt 7-tal eller 3 :) Et eller andet sted, så er det jo fantastisk! :D Det betyder nemlig, at jeg har et snit på fint over 8 (lige knap 9), hvilket betyder, at jeg har adgang til langt de fleste uddannelser i Danmark, pga. særaftalen... Life's sweet, huh? ;)

Hygge hejsa, og i må gerne ønske mig held og lykke til i morgen.. å vil jeg smide en tanke eller to til jeres  ;)

- Cebastian Rosing
Følg Xboxlife her