S Dark's blog
25-05-2007 - 12:02

300

Hey folks, jeg var inde og se 300 i går. Jeg ved det er sent, men ikke nok med at jeg har haft travlt det meste af tiden, så var vores biograf en månede xtra om at få den herop :/

Som en helhed synes jeg filmen er ok, ikke mere. Kampscenerne er flotte, men jeg fik fortalt (jeg mener jeg læste det af en anmeldelse et sted), at kampscenerne skulle overgå ringenes herre, hvilket jeg vil understrege at de slet ikke gjorde, for mit vedkommende. Det var også som om filmen manglede et eller andet, jeg elsker historske film, men den her virkede på en måde tom, for ikke at sige lang. knap 2 timer er lang tid for den handling jeg fik set.
 Den skuffede mig i hvert fald totalt, da den er blevet rost mange steder. Musikken var der knap nok, jeg fik den i hvert fald ikke følt. Skuespillet var fint, jeg har ikke meget erfarring inden for det, men jeg ved nok til at det ikke var det bedste. Scenerne og billeder var ret flotte, men heller ikke noget der får filmen til at blive god. Filmen var fed, de kampscener der var, var flotte, men det var noget helt andet end LotR, og dermed synes jeg at det ikke kan sammenlignes, og hvis det kunne, så var LotR klart vinderen.

Magen til skuffelse skal jeg lede længe efter! :P

3/6 for de fede kampscener og et specielle billede og rimelige historie :) Ikke en jeg gider smide penger efter (som jeg nu heller ikke gjorde :P )

Mvh S Dark

PS: Skal til dansk skriftlig årsprøve.. Wish me luck ;)
24-05-2007 - 16:01

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

I går stod dagen på at jeg skulle se PotC:AWE, og det gjorde jeg.

Filmen starter med, at den engelske hær har fanget mange pirater og folk der har kontakt med pirater. De bliver hængt 5 ad gangen, efter hinanden. Så kommer der en lille dreng op og han begynder at synge en form for national sang, for pirater. En efter en synger de allesammen med, der viser piraternes ånd. Det er en rigtig flot scene og er kun en blandt de rigtig mange.
 Filme bærer på utrolig flotte scener, både animationsmæssigt og hvordan billedet er. Ikke fordi jeg ved meget omkring det område, men jeg kunne i hvert fal rigtig godt li det. Skuespillet er også rigtig godt, man kan rigtig se hvordan de lever sig ind i pirat verdenen.
 Jhonny er tilbage i god stil, han leverer Cpt. Jack Sparrow i bedste stil.

 Men et af mine absolutte yndlings elementer i denne film er den smukke og guddommelige musik Hans Zimmer har lavet, det er fantastisk i tone med filmen og alene er det også rigtig flot, jeg har elsket enhver musik han har lavet til film, i hvert fald dem jeg har set :)

Mere kan jeg desværre ikke rigtig sige, andet end filmen blev årets film, i min bog og jeg skal bare SÅ meget ind og se den igen og igen og.. :)

Lige en sidste ting: 1'eren var satme god, 2'eren var en tand bedre og 3'eren slår dem alle. Det mener jeg i hvert fald. Filmen formår at afslutte historien rigtig godt og med masser af spænding.

6 kranier ud af 6, hands down! Gå ind og se den!!

BTW: Jeg har allerede sommerferie den 5. juni :) SUPER!!
10-05-2007 - 00:17

18 år! :)

Hey fellow lifers, i dag er det min fødselsdag og det har alt i alt været en rigtig god dag :)

Først vil jeg gerne skrive en "indtilvidere"-liste over ting jeg har fået, det er til dem der kun lige vil læse lidt gave-halløj, hvis du er interesseret kan du jo læse videre efter listen.

Gaver:
- En juleferie til Danmark tur-retur (Af mine forældre + bonus mor)
- En (stor og flot) bog om universet (Af min store-søster)
- En kage (min absolut yndlings hjemmebagte) og 500 kr. (Af min farmor)
- 500 kr. Gavekort til et af vores sportsbutikker (Af min onkel og tante)
- 500 kr. kontant (Af min mors kæreste)
- En lille 1 Gb usb-stik (Af min nabo)
- 100 kr. kontant (af min mors veninde)
- Et endnu ukendt beløb sat ind i min konto (Af min anden onkel)
- og seføli diverse kort :)

Indtilvidere er jeg mere end tilfreds, alene ferien til Danmark er ren luksus og jeg kan ikke vente med at holde jul med min (til den tid) 4 årige lillesøster! :)

Grunden til jeg siger indtilvidere er fordi det ganske enkelt er en mindre sammenkomst af folk vi kender i dag, da det er hverdag, og så er det hele familiens tur og venner osv. på søndag, hvor der vil være endnu mere kaffe og kage.

Nå til de intereserede lovede jeg jo lige at skrive om dagen.
Det starter utrolig dårligt. Normalt har vi de tætteste familier og venner over til morgenmad til fødselsdage, uanset om det er hverdag eller ej, men det var ikke situationen i år :( Lidt øv, for det er der jeg som regel får et "fødselsdags kick". Ikke nok med at de personer mangler, så begyndte det *#"!ing at sne i mandags! Utroligt i maj månede! Og det blev ved til i morges! Det var dog stoppet, en smule, men sneen var våd og "øv", da det faktisk var over frysepunktet :/ Det der er nedtur ved det er at jeg har levet med vinter i snart 7 mdr. +/- og det er jeg godt træt af, specielt når sneen kommer og når den går. Når det er vinter er det helt okay og jeg elsker det, men hader det om efteråret og om foråret.
 Situationen er nemlig, at jeg går i skole, og der er altså ikke så kort til skole. Jeg går over to fjelde, ikke fordi jeg ikke kan tage bussen, men jeg nægter at betale 500 kr./md. for at ta' i skole! Og sneen var jo forfærdelig, men jeg overlevede med nød og næppe og kom lige 5 min. for sent i skole, dog var min lærer flink og gav mig ikke fravær, da det er min fødselsdag :)

Nu begynder den egentlige dag, min fremlæggelse om nærringstoffer kemisk og biologisk går rimelig fint, var dog en smule nervøs, men jeg fik sagt det vigtigste fint. Bagefter havde jeg to hultimer, hvor mine to venner og jeg tog på cafe og fik noget morgenmad (så meget spiste jeg heller ikke under den lidt triste morgenmad), derefter havde vi geografi, her blev der sunget 3-4 gange for mig (meget pinligt! Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange gange de så skal synge for mig til min (druk)fest på fredag :P ), herefter var der idræt og det gik også meget fint, vi fik spillet noget indendørs hockey (og vi vandt 4/4 kampe :D ).
Undervejs blev vejret bedre og bedre og det endte med jeg kom hjem og så temperaturen lå på omkring 10 grader! Utroligt, så sneen er bare smeltet hurtigt væk igen :) Så nu er solen næsten helt fremme og lyser ind på mig lige nu. Jeg skaffer lige et billede eller to ;)


Så er dagen næsten ogs gået nu. Jeg er tilfreds og jeg ser frem til på fredag B) og søndag seføli :)

Jeg håber også I har haft en god dag nede i lille Dk.

Mvh S Dark (Nu 18 år)
07-05-2007 - 17:17

Spidey 3 on-the-go

Hey lifers! Nu har jeg set Spiderman 3 to gange og har følgende mening om filmen.

Første gang man ser den, er den helt vild. Den bliver bare ved med at være god, den ene flotte scene efter den anden og situationen der ophober sig, det er rigtig fedt! Filmen indeholder dog nogen latterlige "forsøg", det kan godt være jeg tager fejl, men jeg synes altså det er latterligt. Jeg har 2 klager som jeg slet ikke vil se i 4'eren:
1. Mary Jane skal ikke synge, hun synger nu egentlig heller ikke og det er så tydeligt at det lyder forfærdeligt forkert, det er en god stemme der synger (bevares), men den passer slet ikke med hendes stemme og udseende, men hey stemmer kan vel overraske.
2. Dans skal fuldstændig fjernes, og skal specielt ikke udføres af Peter, det er direkte komisk at se, måske meningen, men det er lidt kikset.

 Det er også de to eneste klage punkter jeg egentlig har. Filmen har en fed historie, super effekter, fint skuespil og dramatisk musik. Det hele er meget flot, men anden gang jeg så den var den knap så spændende, kamp scenerne er stadig meget imponerende, seføli, men resten af filmen virker overflødig og når den varer godt over 2 timer, synes jeg godt de kunne lave en endnu bedre historie, end en der kun holder et par gange.

Overall er det en rigtig fed film, klart en der kan ses flere gange, men med mmellemrum. Jeg kan klart anbefale den til folk der endnu ikke har set den :)

 Men jeg smutter videre, skal i skole (kun til på fredag!) igen, så er det sq snart i gang med 2. g :D

Cya  folks ! ;)
03-05-2007 - 19:41

Spiderman 3

spiderman 3
Så er det i aften jeg skal i biffen og se premieren 1 dag før USA, jeg aner ikke om det ogs er før Dk, men det er før USA. Det bliver så vildt! Jeg har seføli tænkt mig at afsløre slutningen med detaljer som aldrig før! *muahahahahaar!* Ej okay, den må i seføli selv nyde, jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget og jeg tror det bliver en af dette års fedeste film oplevelser, i blandt Pirates 3 :D

Anyways, er der andre der ser frem til denne film?
Guild Wars
Andre ting? JA!!! Det er ved at blive sommer her i Grønland! det er helt vildt så stærkt det pludslig går! Super lækkert med høj sol og længe aftener/nætter, endidere er der nu kun 6 dage til min fødselsdag + det er sidste skoledag om 8 dage B) Maj er altså altid bare en super månede - seføli ;)


God forår/sommer til jer alle!


Jeg har forresten også købt J.R.R. Tolkiens: Children og Húrin, til min overraskelse er den relativt let at læse, det er i hvert fald ikke det sværeste jeg er stødt på, men den er i hvert ogs rigtig spændende, bogen er i original sprog (dvs. engelsk) og formår at holde de mange skønne og flotte elver-ord der er i LotR (så langt jeg er nået i LotR-serien i hvert fald). Så jeg er godt tilfreds med mit køb og jeg er sikker på den vil gøre Tolkiens univers ære :) Jeg kan indtil videre godt anbefale dem til dem der er helt nye i LotR universet. Og dem der har læst LotR en mia. gange, det ved jeg seføli ikke, men det er god læsning :)

LotR
Følg Xboxlife her