S Dark's blog
22-01-2007 - 02:39

Oppe og køre.

Hej allesammen, så fik jeg lavet en Blog, jeg ser frem til at skrive nogen seriøse indlæg, men flere useriøse :P
Ikke desto mindre kan du jo læse lidt om livet i Grønland ;) Nok om det nu - AFBRUDT -

Jeg blev lige afbrudt og skriver derfor lidt videre med dagens forløb.

Det er søndag, den perfekte dag lige at fortælle hvad der foregår i Nuuk på sådan en dag. I dag vågnede jeg op kl. 11, selvom jeg satte mit vækkeur til kl halv 10 :P No rush, jeg vågner hurtigt op og skaffer noget morgenbrød (det er jo søndag). Men øv, køleskabet havde kun ost og smør at byde på, så det var det. Det er en typisk søndag morgen hos mig :)

I dag skulle jeg på arbejde kl. 13:30, jeg arbejder i Grønlands Kulturhus, som hedder Katuaq og betyder den pind man slår med på tromme, i grønlandsk trommedans ;) (så ved du det). Jeg arbejder som piccolo i husets biograf del, henne ved kiosken, det er ikke et så krævende job, men det går hurtigt når der er premierer. Det er dog et rigtig godt sted at arbejde, for der er masser på min alder, og de er alle hyggelige at snakke med.  Selve arbejdet er ikke særlig spændende, og med en løn på 45/timen (jeg er 17 år) er det et mysterium om hvorfor jeg stadig arbejder der :P

I dag viste vi 2 børnefilm, Anja og Viktor og Dejavu, så det var en relativt travl dag, da der kom knap 200 gæster til anja og viktor og omkring det samme til Dejavu.

Vejret i dag er tø-vejr! :O sneen smelter sq i dag, og vinden er lun. Det er utroligt, men det sker jo til tider. Det er faktisk rigtig dejligt at det lige er varmt for det bliver sq koldt hver dag de næste par måneder :)

En rigtig nederen ting er at jeg har tabt min pung, der indeholder(/lt) 1000 dask, min kredit-kort, fitness-kort m.m. Sindssyg nedtur, men jeg overlever. Det er bare surt når jeg skal købe en ny regnemaskine til mit Mat A niveau og en fin Blazer til årsfesten, den 3. feb.

Orv ja, årsfesten :) Det glæder jeg mig til, det er nok en tradition for mange gymnasier og vi holder den altså den 3. februar, vi skal danse Kalattuut, som er grønlandsk-folkedans og Lanjé (Hvordan søren skriver man det??)

Nå ja, jeg vil gerne få inviteret en pige fra 2.g ud, håber det bliver til noget, er ikke ligefrem mit stærkeste område :P (any hints? Just do it?)

Tja, det var om hvad jeg tænkte på i dag. Nu er jeg hjemme, med flot udsigt til det lokale bjerg på ca. 700 m, og længere væk kan jeg se Sermitsiaq, som er på vores by-våben, det er omkring 11-1200 meter højt :) Jeg sender gerne nogen billeder af dem, men ikke lige nu. Jeg sender også et billede af mig selv, så kan vi få det på plads :P

I nat har jeg tænkt mig at holde mig vågen hele natten... yea right, det var ideen for 10 min. siden, men det dropper jeg, jeg skal få min søvn :)

Godnat fellow xbox-fans, jeg ser frem til at skrive om en helt normal mandag >:)

 F(for)Y(your)I(info) |FYI| vil jeg ogs lege lidt med blogs så det kan se mere velformuleret ud og sådan :) Endvider opdelle den i kategorier, for jeg vil gerne dække et vist område, indtil videre er det: Dagen i dag, Xbox, Andet tech, Debat, Min bog og Personligt.

Hov tænker du nu, jeg synes jeg læste "Min bog". Og det er rigtigt, jeg er ved at skrive en bog, det er en fantasy, det er jo så populært for tiden. Men det vil jeg gå dybere med når jeg får oprettet den kategori. Og du tænker nok ogs på Personligt.... så personligt er det heller ikke, det er bare en introduktion af mig selv, og hvis jeg nu lære noget nyt og vigtigt i livet og om der sker noget med mig.. og hvis jeg gider dele :P

 Håber det her det går an for en første (andet forsøgs) Blog B)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her