S Dark's blog
21-04-2010 - 19:24

Overvejelser, beslutninger og ofringer.


 Hejsa folkens :)

 Min blog i dag, handler om et (fremtidigt) køb af en mp3 afspiller, selvom dagens mp3'er kan meget mere end at spille musik. Og det er her jeg har skulle taget nogle beslutninger.

 Efter godt halvandet år med min Creative Zen X-Fi på 32 Gb, gik den simpelthen bare død. Dette er nok fordi jeg har en evne til at misbruge mine ting. Men den virkede jo ganske fornuftigt i det halvandet år :D

 Nu skal jeg så have erhvervet mig en ny mp3, og før min Zen X-Fi havde jeg en fornuftig Samsung P2, som jeg var rigtig glad for, men kom til at skade til en fest.
Så det er her jeg tænker, HOVSA! Der er en ny P3, som nok er lige en tand bedre og mere hukommelse. Og ganske rigtigt: P3 har 32 Gb, DivX med understøttelse op til 800x600, og en rigtig godt interface der er smart og pænt og intuitivt, og en opgradering af DNSe2.0 til 3.0, hvilket jo er fantastisk dejligt for ørerne.
 Så denne mp3 var jeg rimelig sat på at anskaffe mig. Men så ske det; jeg snubler over Cowon S9'eren, som er noget lig med P3'eren.

 Så jeg læste, og læste. Samlignede og overjede.

I sidste ende kunne jeg ikke beslutte mig. Ganske enkelt fordi, at Cowon S9 tilbyder mig en rigtig rigtig god lyd (eftersigende markedets bedste), og en masse muligheder for at customize lyden. Hvilket lyder fantastisk, også har den også DivX - så mulighederne inden for musik og film er jo fornuftige.
 Men P3'eren kan jeg tilslutte til min mobil, så jeg ved hvornår der er opkald. Og jeg lytter til musik ret ofte, og kan sjældent hører mobil ringe eller føle vibratoren (hvis den er sat til). Også skulle P3'eren have et bedre interface og ganske enkelt bare ville være sjovere at bruge. Udover det har den jo også DNSe 3. Så lyden var jo også dejlig på den.

Tænke tænke. Tænke.

 Jeg ved det ikke!

MEN! Jeg spørger så til muligheder for forsendelse hos Amazon.com til Grønland, hvilket viser sig ikke er muligt, men de kan sende S9'eren til Danmark, og dermed min far, som kan sende den videre til mig. Meeeen...
 Told og skat.. eii.. Trist ting, for nu bor jeg jo i Grønland, og sådan nogle ting, tager vi os ikke af, men eftersom den bliver sendt igennem Danmark først, til min far, så kan den tages i tolden. Og det pifter prisen op til lige omkring 3.000 kr., hvilket er 1.100 kr. mere end hvad jeg gir for den i Amazon. Så det gider jeg gentlig ikke at komme igennem.

MEN IGEN! Får et link til en forhandler af Cowon, og kan dermed sende mig S9'eren til 2199 kr. incl. moms. TADAAA! de sender dog ikke til Grønland, så momsen må jeg leve med og sende den til min far i første omgang, hvorefter han må sende den til mig. Jeg glæder mig!

Er du gal det er længe siden jeg har lyttet til min dejlige collection af fransk Electronica, mit Coldplay, alt mit Daft Punk, Justice, div. remixes ... ´min gode smag indenfor pop.. Foråret er godt i gang, og musik, det skal der til! :D

Hej igen folkens.. kiosken har fået slik, og jeg skal bære det ned med to andre :)

07-04-2010 - 14:48

Forza 3 og livet i Nuuk


 Hej allesammen, sikke længe siden det er. Sidst jeg skrev var faktisk lige efter roskilde (wohoo!) :)

 Før jeg begynder med mit umiddelbare indtryk af Forza 3, kunne det jo tænkes, at i var nysgerrige after at vide, hvad jeg mon foretager mig oppe i det (ikke)kolde Grønland.
 Vinteren har været en mindre katastrofe, vejr-mæssigt. Siden omtrent December (!) har der manglet sne sne og atter sne. Og det kom aldrig. Det er ellers normat det lige forsvinder lidt i december, men i slut januar og februar kommer det i bunker. Men det kom aldrig! Så nu er det maj månede allerede, i april! :O Ret trist, men det hænger jeg mig ikke for meget op i. Jeg står sjælendt på ski (desværre, det er ellers rigtig rigtig fedt!) og jeg nyder skam mine venner og mit liv i lige meget hvilket som helst vejr :)
 Mit badminton er meget forbedret, jeg føler virkelig jeg er blevet hurtigere og mere effektiv på banen. Det hænger nok også sammen med at jeg har tabt mig nogen 14 kg siden sommerferien (Jeg tog 8 kg på i sommerferien). Udover det er jeg begyndt at gå til fitness, 1 månede nu, og det går strygende! :D

 Til sommer flytter jeg til Århus for at studerer arkitektur i Århus Arkitektskole, jeg har allerede fået mit kollegie-værelse i det grønlandske hus, så jeg venter bare på svar fra uddannelsen (som nærmest er sikker, da jeg har søgt under grønlandske forhold). Dog skal mig og Nicolas (bedste ven) søge efter en lejlighed i Århus til deling. Det bliver meega nice! Vi er så gode til at hænge ud, at jeg bare ikke kan vente til vi bor sammen og chiller uddannelsen igennem (agtig) :D
 Jeg glæder mig også generelt til at komme til Dk og få en bunke flere muligheder i livet :) Ikke fordi livet er trist og kedeligt heroppe, man kan bare godt føle, at der er begrænsninger her og der.. :)

 Nå, men til Forza Motorsport 3 :)

 Jeg har ikke meget at sige, andet end, at spillet fungere rigtig godt. Jeg blev meget overrasket over layoutet og hvordan man kom i gang, og hvor nemt det kan være at opgradere sin bil. Det var meget behageligt at starte spillet og komme i gang med at blive bedre.
 Det første Forza spil (til xbox) imponerede mig ikke meget, det fangede mig i hvert fald ikke særlig godt, og jeg syntes generelt ikke om simulations spil. Det er nok også grunden. Men Forza 3 virker noget mere flydende og mere frit og meget flottere, og en del mere spændende med cockpit-view :)
 En ting der dog irreterer mig en smule er det der "spol-tilbage-trick", i de lave klasser bruger jeg det meget sjælendt, men nu hvor jeg er oppe i klasse A og S, har jeg mere svært ved at vurderer bremselængden, når det er med bakker og buler og whatever, så i de omstændigheder bruger jeg den halv-ofte. Også irreterer det mig, at systemet ikke tillader mig, at selv vælge hvornår jeg vil tage det om fra. Den spoler jo i perioder, og ofte er jeg allerede i svinget eller også er det bare langt før tid. Det er mega irreterende at skulle spole to gange, for at tage et sving om. Og så er det jeg spørger mig selv, om hvorfor de ikke bare lavede det sådan, så jeg selv kunne bestemme hvor langt jeg ville tilbage 100% frit? :/ Forstår ikke man laver sådan et system som er lidt i håndjern, taget i forhold til hvor frit konceptet kan være. Men ok. Hellere et spol-tilbage koncept som halter lidt, end slet ingen. Jeg er i hvert fald glad for, jeg ikke har brug for at restarte i slutningen af et ræs, fordi jeg laver en grusom fejl :D

 Mega fedt og flot spil indtil videre. Jeg elsker spil man bare kan chille til, til hver en tid :)

 Det var alt herfra, so far :) I må have en fortsat god dag og godt forår ;)

 Mvh Cebastian Rosing
Følg Xboxlife her