S Dark's blog
26-01-2007 - 20:29

Freitag

Hey lifers around.. Denmark :)

I dag er det fredag, og nogen tænker "fest" og andre tænker "gaming 24/7" :) Jeg tænker hverken, har aaalt for mange lektier der skal afleveres næste uge. Jeg har en mat afl. til mandag, jeg har en geografi rapport om vulkaner til torsdag, jeg har også en grønlandsk aflevering. Så er der andre side-lektier, som ikke skal afleveres, men det skal helst gøres. bl.a. kemi, biologi, dansk og engelsk. Men hey i der går på GU har vel oplevet det der er værer ;)

Nok om lektier, det er jo fredag og i aften skal min mor, min mors kæreste, min store søster og jeg spise i Charoen Porn (tror det staves sådan) anyways, en thailandsk restaurent. Det bliver rigtig lækkert, bagefter er der hygge med min store søster, min kusine, min faster (hun er kun 18) og jeg herhjemme, fordi min kusine flytter ned til Danmark.

Som bonus er der årsfest om 8 dage, jeg har knap 2000 kr. i min konto, som jeg skal ud med i løbet af næste uge, som skal bruges til nyt tøj, på onsdag får jeg støtte også skal jeg klippes, jeg skal få bestilt min nye regnemaskine (Texas Voyage 200 (sindssyg maskine!) på nettet. også er der seføli min løn om en uge. B) så jeg danser vidst i forkælelse for tiden.


Detb er blevet rigtig lorte vejr igen, forstået på den måde at der har været slud og lunt, så det er blevet endnu glattere! I hate it! Jeg får taget nogen billeder, så kan i se hvor forfærdeligt det er. ;)

my hood
Her bor jeg, den 3. blok (næst længst væk) Det her billede er nok reet gammelt, men det har ikke ændret sig meget. Fuglen som repræsentere vores andelsforening, på den tætteste blok, er en Aqisseq, som vist nok betyder alk.. hvis jeg ikke tager helt fejl, anyways, det er min far der lavede den for.. ja længe siden, han bor nu i Danmark.

Som det kan ses på billedet er der masser af sne, men sådan er situationen slet ikke nu, og det burde det altså, tø-vejr om vinteren er aldrig sjovt..
Jeg tager et billede på vej ned til bussen til sammenligning ;)


Det er alt indtil nu, jeg håber jeg får opdateret i aften, ellers må du vente til i morgen ;P
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her