Krisgebis's blog
18-02-2010 - 15:12

Internet sider

Som enhver god gamer bruger man selvfølgeligt også en del tid på (et udpluk af) internettets mange sider. En del sider er gengangere i den daglige rutine og det er sjældent jeg selv finder nye, som decideret kommer til at indgå på ugentlig/daglig basis.

Internet sider jeg vil dele
Jeg har dog fået tips om nogle nye sider, som jeg vil give videre. Det gennemgående tema er at grine af dumme mennesker. Moralsk forkert? Måske. Skide sjovt: YES!
Vil nødig påstå jeg er fremme i skoende omkring populære sider, så en del af jer kender dem nok i forvejen. Har det altid med at opdage sådanne sider sent. Men til dem der ikke skulle have hørt om dem endnu, vil jeg alligevel lige give tippet.

Lamebook - www.lamebook.com
Dedikerede bruger på denne side, har uploaded de dummeste statusupdates/billeder/kommentarer de har set på facebook. De ligger i billedformat og er klar til alles fornøjelse. Ansigter og navne er censurerede.
Lamebook

People of Walmart - www.peopleofwalmart.com
Folk har taget og derefter uploaded billeder af underlige folk i Walmart.
Walmart

There, I fixed it - www.thereifixedit.com
Billeder af de underligste konstruktioner og reparationsforsøg.
Fixed

God fornøjelse
Håber i kan få ligeså meget fornøjelse ud af siderne som jeg gør :-)
10-02-2010 - 13:08

Min første spillekonsol

Jeg kan ikke præcis huske hvornår min fascination for videospil startede. Den blev i hvertfald udbygget af at spille hjemme ved min ældre fætter, bipbipspil og arkademaskiner på grillen ved siden af mit barndomshjem.

Var nok omkring 7-8 år
Jeg kan huske jeg havde et bipbipspil med hunden fra Charlie Brown, men selvom interessen var stor havde jeg endnu ikke nogen egentlig spillekonsol.
Min far så min interesse og ville gerne forkæle mig, så han fik en aflagt spillekonsol af en kammerat som han præsenterede for mig. Det var en af de maskiner man satte til fjernsynet (doh!) og ellers var alt indeholdt i selve konsollen. Altså begge spillere styrede på konsollen og spillet var indbygget (og kunne ikke udskiftes).

Det var en Pong maskine
Spillet hed Pong og var en arkade klassiker. Det skal siges at det ikke var helt nyt, da jeg fik det, men det holdt da min interesse nok, til at det skulle spilles på turneringsplan til en af mine fødselsdage (hvor jeg kom ind på en 2. plads :-().
Det blev min aller første maskine i en lang række af, stadigt voksende, spilleenheder.

Tror stadig den lever
Den står vist stadig hjemme ved de gamle, og tror faktisk stadig den fungerer. Det var jo holdbart kram dengang, med ankel tykke lodninger og komponenter der stort set bare var sten og jernklodser.

Hvad var jeres første spilleenhed (konsol eller hjemmecomputer) og historien omkring den?
01-02-2010 - 14:59

Status på læsning

For lidt tid
Vi har nok alle oplevet, at det kan nogle gange være en udfordring at finde tid til alle ens hobbyer. Specielt når tiden skal findes imellem et studie eller arbejde eller begge dele. Jeg har specielt skåret ned på mængden af læsning udenfor studiet de seneste år som studerende. En interesse som jeg heldigvis har fundet overskuddet til at starte lidt på igen om ikke andet så i hvertfald momentant.

Semesterstart
Nu starter jeg på et nyt semester efter to ugers ferie, så ville lige gøre en kort status på de bøger jeg pt. er igang med. Da de skal læses færdigt sideløbende med skolelæsningen og der nok ikke bliver smidt flere oveni efterfølgende.

Mass Effect: Ascension
Er igang med 2. bog fra Mass Effect universet. Den tager udgangspunkt nogle måneder efter det første spil slutter og introducerer nogle af karaktererne fra det andet spil. 1/4 inde pt. og må sige det er rigtigt god læsning. Blev ikke rigtigt fanget af de første par kapitler, men de efterfølgene har virkeligt kædet historien bedre sammen, så den bliver mere spændende.
Læste den første bog op til denne og dén var jeg rigtigt glad for. Det hele var led i en optakt til Mass Effect 2 spillet, men jeg er ikke nået at blive færdig med den anden bog endnu og har ikke nået en genopfriskende gennemspilning af det første spil endnu.

Terminator and philosophy
Faldt over denne bog i PDF format, så sidder pt. og læser den på computeren. Det er MEGET mere behageligt at læse tekst på en fladskærm fremfor en crt skærm, der konstant opdaterer billedet. Bogen kommer blandt andet omkring definitionen af "liv" og hvordan det kan passer sammen med AI. At ændre på fremtidige/skete begivenheden, enten via. tidsrejse eller at kæmpe imod noget uundgåeligt. Etikken omkring ophøren af eksistens, både ved at påføre det, men også ved at forhindre det.
Har læst 1/6 og er derfor kun kommet igennem den første del om liv som kunstig intelligens. Men indtil nu virker den ganske spændende. Der bliver refereret til en del filosofer jeg har læst værker af, så det er forfriskende at se dem blive brugt på denne måde.

Hvilke bøger er du pt. i gang med?
Følg Xboxlife her