Krisgebis's blog
01-02-2010 - 14:59

Status på læsning

For lidt tid
Vi har nok alle oplevet, at det kan nogle gange være en udfordring at finde tid til alle ens hobbyer. Specielt når tiden skal findes imellem et studie eller arbejde eller begge dele. Jeg har specielt skåret ned på mængden af læsning udenfor studiet de seneste år som studerende. En interesse som jeg heldigvis har fundet overskuddet til at starte lidt på igen om ikke andet så i hvertfald momentant.

Semesterstart
Nu starter jeg på et nyt semester efter to ugers ferie, så ville lige gøre en kort status på de bøger jeg pt. er igang med. Da de skal læses færdigt sideløbende med skolelæsningen og der nok ikke bliver smidt flere oveni efterfølgende.

Mass Effect: Ascension
Er igang med 2. bog fra Mass Effect universet. Den tager udgangspunkt nogle måneder efter det første spil slutter og introducerer nogle af karaktererne fra det andet spil. 1/4 inde pt. og må sige det er rigtigt god læsning. Blev ikke rigtigt fanget af de første par kapitler, men de efterfølgene har virkeligt kædet historien bedre sammen, så den bliver mere spændende.
Læste den første bog op til denne og dén var jeg rigtigt glad for. Det hele var led i en optakt til Mass Effect 2 spillet, men jeg er ikke nået at blive færdig med den anden bog endnu og har ikke nået en genopfriskende gennemspilning af det første spil endnu.

Terminator and philosophy
Faldt over denne bog i PDF format, så sidder pt. og læser den på computeren. Det er MEGET mere behageligt at læse tekst på en fladskærm fremfor en crt skærm, der konstant opdaterer billedet. Bogen kommer blandt andet omkring definitionen af "liv" og hvordan det kan passer sammen med AI. At ændre på fremtidige/skete begivenheden, enten via. tidsrejse eller at kæmpe imod noget uundgåeligt. Etikken omkring ophøren af eksistens, både ved at påføre det, men også ved at forhindre det.
Har læst 1/6 og er derfor kun kommet igennem den første del om liv som kunstig intelligens. Men indtil nu virker den ganske spændende. Der bliver refereret til en del filosofer jeg har læst værker af, så det er forfriskende at se dem blive brugt på denne måde.

Hvilke bøger er du pt. i gang med?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her