Krisgebis's blog
26-04-2010 - 01:28

Godt nyt for enhver filmnørd

De fleste kender den berømte intruktør Ridley Scott og har sandsynligvis nydt en eller flere af hans film. Jeg har selv oplevet mange af hans højde- (Alien, Blade Runner, Body of Lies, Matchstick Men, Gladiator) og lavpunkter (G. I. Jane, Kingdom of Heaven) der alle har dét til fælles, at deres tekniske egenskaber har været af høj kvalitet.

Alien prequel
Vi har fået officiel meddelelse om en prequel til mandens første kult klassiker: Alien. Det eneste der er sluppet ud omkring filmen, er at handlingen skal centrere omkring "The Space Jockey" fra den originale Alien. Der er aldrig blevet fastlagt en kanon omkring hans/deres oprindelse og historien op til Alien, så det bliver spændende at se hvad Scott finder på.

Tilbage til Sci-fi
Ikke nok med at vi får endnu en titel i den fremragende Alien serie, så bliver filmen også Ridley Scotts tilbagevenden til Sci-fi genren. En genre han var med til at skabe i slut 70'er start 80'erne, men som han ikke har rørt siden 82. Jeg håber personlig han holder sig til den mere nedspillede stemning og metodiske tempo (ala. Alien og Blade Runner) fremfor det mere bombastiske og hektiske (G. I. Jane, Black Hawk Down), men tiden vil vise hvordan han laver sin tilbagekomst.

Optimistisk
Jeg tillader mig selv at være optimistisk og skal med sikkerhed (med mindre den får universal bundkarakter) i biografen og se filmen.

Hvordan har i det med den nye Alien film og hvad er jeres erfaring med Ridley Scott generelt?
08-04-2010 - 04:58

Gamer dage i Århus

Uden at komme nærmere ind på optakten, så kan jeg afsløre at en gammel gamer buddy kommer forbi i næste uge. Vores lille event kommer til at foregå i dagene tirsdag-fredag. Det skal nok blive herligt. Lige efter man har knoklet med en opgave der skal afleveres tirsdag også. God timing.

Hver vores boks med en Wii og PS3 som backup. Min pcskærm kan tage imod et hdmi kabel som en mis, så vi har en skærm hver.

Pt har vi følgende multiplayer.
GTA4
GeoW2
ODST
Resident Evil 5
Left 4 Dead 2
Forza 3
Red Faction
Street Fighter 2/4

Og vi køber til lejligheden
Splinter Cell Conviction
Saints Row 2

Alt i alt skal det nok blive 4 hæsblæsende, bukse-løse og sene dage. Glæder mig i aller højeste grad.

Hvordan ser det ud med jer. Har i nogle gange mulighed for at spasse helt ud omkring gaming?
Følg Xboxlife her