Krisgebis's blog
22-07-2010 - 13:59

Nerdgasm

Jeg var i biografen i går aften med kæresten og se Predators (vundet væddemål d(>v<)d ). Vi har begge været en del i biografen de sidste måneder, både sammen og med andre. Så vi har efterhånden set traileren for "Knight and day" utallige gange. Og vi snakkede da også højlydt om at vi sikkert ville se den igen nu, og vi blev ikke skuffet. Vi udbrød begge et kollektivt "suk".

The protagonist of this blog
Ved siden af min kæreste sidder to fyrer der ligner "bor i forældrenes kælder" typer. De Synes vældigt godt om traileren og griner på alle cues og udbryder, at den film skal da ses. De har ikke set en biograffilm længe, for vi andre har måttet udstå den trailer længe.

Fnisehelvedet begynder
Nu er jeg typen der har en stor kærlighed til de tidlige film i Alien og Predator serien, så havde positive forventninger til Predators filmen. Det virkede dog som om vores sidde kammerater havde ventet lidt for længe på denne efterfølger. Som filmen begynder og historien åbner langsomt op for seeren, kan man høre de to drenge fniser af HVER ENESTE replik. Om det er en oneliner, komisk replik, matter of fact, whatever. ALT BLIVER GRINET AF. Ikke på denne "nøj hvor er det kikset" måde, men mere som om de kommer en smule i bukserne og er pinligt berørt over andre er til stede.

Rimeligt irriterende
Heldigvis snakkede de ikke særligt meget, men jeg synes alligevel deres fnisere var lidt småirriterende. Kunne heldigvis abstrahere lidt mere fra det efter den første halvdel af filmen.

Hvad har i oplevet omkring irriterende bioture?
17-07-2010 - 17:01

Så næsten en grædende mand

Da jeg var på arbejde igår, så jeg næsten en mand græde. Dvs. der var ikke en mand der græd som jeg næsten så, men jeg så en mand der var tæt på at græde. Det var nu heldigvis ikke en kunde men en kollega.

Scenariet
Jeg sidder til frokost pause og den omtalte kollega kommer op og hiver fint iPhonen op af lommen og Macbook Pro'en ud af sleeve'et. Den bliver åbnet og han meddeler stolt at han da skal følge Apple conferencen om den nye iPhone. Jeg tænkte ved mig selv at vi da havde alle oplysninger om den nye telefon, men ville ikke kaste mig ud i en diskussion for/imod Apple produkter, da jeg kunne mærke vi havde med en fanboy at gøre. Han klikker lidt rundt imens vi spiser, men kan ikke finde en livestream af conferencen.

Skyer på himlen
Nyhederne kører i flimmeren i baggrunden og afbryder pludseligt hans søgen, idet de bringer et indslag om den nye iPhone. Han vender sig interesseret om og følger med i indslaget. Han bliver dog hurtigt negativt stemt, for indslaget omhandler problemet med telefonens antenne. Og da "telemarketings analytikeren" kommer på skærmen og fortæller at der har været meget presse omkring problemet, og påpejer at Apple ikke har haft samme problem med negative påtale i mange år, bliver han af min kollega bl.a. mødt med "Han har aldrig været iPhone fan" og "Han bruger ikke selv en iPhone".
Min kollega sidder nu og taler til andre ligeglade kollegaer, om hvor dårligt indslaget var. Jeg smutter i stedet udenfor, da kantinen var temmeligt var.

Return of the fanboy
Efter tiltrængt ro udenfor, kommer han dog også udenfor (med alt hans hardware) og ævler stadig om det indslag og generelt om antenne problemet. Like I give a fuck!
"Hvorfor havde de ikke nogle inde fra begge sider?", "Der er mange der har skrevet ind til Apple og sagt de ikke kan forstå det, for de har selv intet problem", "Manden var ikke fan af iPhone". Manden bævrer på nuværende tidspunkt og er tæt på at bryde ud i flaberi. Jeg giver ham mit - ser ligeud og svarer ikke respons. Så han opdager jeg vitterligt er pisse ligeglad og holder det lidt for sig selv, hvilket også hjælper ham med at køle lidt ned igen.

Kort respons
Kan virkeligt ikke følge hans overdrevne træng til at forsvare et produkt. Der er lavet anmeldelser der kan dokumentere et problem. Gælder det alle eksemplarer vides ikke. Han forstod tydeligvis heller ikke at manden i indslaget ikke var ANMELDER, men en analytiker. Han ser på markedet og tendenser. Og til sidst ville han også inddrage fanboys der intet problem har. Hvad pokker skulle det hjælpe. Hvis der (f.eks.) er fejl på 50%, så er det stadig et problem når man skal købe en. Har man så fået en uden fejl, så er man jo heldig og det er ikke et problem længere. Men sådan er det jo med alt og er sikker på han også har været efter xbox'ens fejlrate (han er nemlig også PS fanboy), så hvorfor så ændre standard?

Konklusion
Jeg håber sku aldrig jeg bliver så pinligt bundet til et produkt eller producent, at det kan føre mig tæt på grådens rand, bare ved lettere dårlig samtale. Det ligner noget man gjorde i det tidligere klasser i folkeskolen. Men det er jo en del af at være fanboy, og sådan kan man være uanset mærke, men hold op hvor synes jeg det er pinligt. Kan dog fint forene mig med at lave meetups af forskellig art for positivt at fejre forskellige interesser/produkter, men man er vel også nørd ;-)
08-07-2010 - 12:53

Starcraft 2

Holy Molly batman! I nat blev det muligt at opdatere ens SC2 beta klient til patch 16! O.O
Pt. kører de amerikanske B.net servere igen, så det varer nok ikke så længe før EU serverne også kører igen. Hold op hvor har jeg ventet længe og hvor bliver det bare fedt at komme tilbage.

"Desværre" skal jeg fra imorgen af bruge ti dage væk fra spilleriet, da jeg skal besøge Sønderborg, i sommerhus med kæresten og besøge/fest med nogle venner i KBH. Så timing er ikke den bedste.


Nogle herinde der skal springer med på phase 2, eller retail når den engang kommer?

edit: Betaen skulle holde igen 19/7, så det er mandagen efter jeg er kommet hjem. Hold op det er dårlig timing :-(
08-07-2010 - 03:15

Ironman 2

Har været i biffen og se Ironman 2 med brormand.
Havde pæne forventninger til filmen, da eteren var en god superhelte film. Må indrømme at forventningerne blev indfriet. Ironman 2 er også både en vellykket superhelte og aktion film.

Kan du godt lide superhelte film, så kan den bestemt anbefales og skulle du ikke være vild med superhelte film, men godt kunne lide et solidt aktionbrag (uden hjernedød historie), så kan den bestemt også gå an.


Vi er ikke kommet for at danse (Spoilers)
Ej heller er du kommet for at læse en lutter rosenrød anmeldelse af Ironman 2. Den har nemlig to svage elementer/episoder som jeg gerne vil snakke om.

1. Tony er i problemer på kørebanen, livvagten og den gamle assistent må bringe ham hans dragt hurtigst muligt. Jamen, så fiser vi da lige ind på kørebanen OG KØRER IMOD TRAFIKKEN! I dette øjeblik tænkte jeg: "Herfra bliver det en dårlig film!". Jeg tog heldigvis fejl, for de nåede at rette op på filmen derefter. Det forbrød sig imod den den grundlæggende superhelte regel. I superhelte film er det kun "super- heltene/skurkene" der skal have ekstraordinære egenskaber. Det vigtige er nemlig kontrasten mellem de almindelige og superheltene.

2. Nu har jeg ikke læst tegneserierne, men går ud fra at SHIELD indgår. Ellers var der absolut ingen begrundelse for at de skulle være most ind i filmen. De passede ærligt talt dårligt ind. De var unødvendige og blev dårligt brugt. Specielt bodyguarden, der skulle passe på Tony imens han fandt det nye grundstof, var så velkommen som et tilfælde af hæmorider. 1. Han truer og spiller tough. 2. Tony bryder hans regler. 3. Han opdager det og virker rimeligt ligeglad. 4. Tony bruger hans hjælp til en lille joke, som knap nok letter. 5. Han fortæller omhyggeligt, at han har fået en ny vigtig opgave og derfor må smutte. 6. Vi ser ham aldrig igen. De burde i stedet kalde organisationen for = SPILD! af tid.
Hvad var jeres oplevelse med filmen eller andre superheltefilm (spoilerfri ellers advarelse).
04-07-2010 - 16:33

Kommende perler

Efter veloverstået E3 og et hav af nye annonceringer, vil jeg lige give en kort oversigt over hvilke titler jeg personligt ser mest frem til i resten af året. Har valgt titler jeg er mere end sikker på blive fantastiske at spille igennem, for at begrænse den lidt.
Skrevet med fed er dem jeg er helt oppe og ringe over.

Castlevania: Harmony of Dispair
Civilization 5
Dead Rising 2/Case Zero
Dead Space 2
LittleBigPlanet 2
Marvel vs Capcom 3
Metroid: Other M
Monkey Island 2: Special Edition
Rock Band 3
Shogun II: Total War
Starcraft II

Kan se jeg er mest forventningsfuld på forskellige strategispil til pc. De er alle nogle jeg kommer til at bruge utallige timer på, og derfor ligger de også i top. Den absolutte vinder må være Starcraft 2. Efter at have spillet betaen er jeg helt våd i trussen og kan ikke vente til den kommer op igen.

Hvilke titler glæder i jer til?edit: Fjernet Gears of War 3
Følg Xboxlife her