Krisgebis's blog
28-03-2011 - 03:14

Crysis 2 intro (pc)

Hey Lifere

Ville lige dele den smukke intro til Crysis 2 med jer. Har i ikke set den før, eller blot set den på xbox, så bør i ikke snyde jer selv fra at se den fra pc udgaven, hvor den kører i 1080p og med "Maximum" detaljegrad.
God fornøjelse

P.S. Jeg har klippet den første videofilm væk, så det starter med ingame grafik.

Crysis 2 intro


Hvor langt er i nået og hvad synes i om spillet indtil nu?

Gamertag
25-03-2011 - 12:24

Weekend underholdning

Hey Lifere.

Ville lige give et heads up med, at Lead & Gold er gratis at prøve på steam i denne weekend og nedsat til 1/4 af prisen i samme periode. Det bliver 2,25€

Det er et teambased multiplayer TPS, med forskellige klasser, der foregår i det vilde vesten.
For at få en fornemmelse af det, kan i se min kigger på spillet fra sidste år.
Lead & Gold


Rant: Det er nu ca. 4 måneder siden jeg sidst lavede både et blogindlæg og en ny video herinde. Jeg har arbejde på video indhold lidt on/off, men har ærligt talt haft lidt svært ved at finde motivationen. Tror jeg har begravet mig selv i for mange projekter, der simpelthen har taget overhånd og gjort det hele uoverskueligt, sammen med studie og arbejde. Et andet problem (og muligt hint om mit arbejdes popularitet) er den larmende stilhed jeg plejer at modtage. Vil rigtigt gerne have feedback på hvad jeg laver, og det skriver jeg også til stort set alle videoer og blogindlæg. Det er en måde at give mig udfordring og kilde til forbedring, så jeg kan sikre mig og sørge for at hvad jeg laver har en aktualitet og underholdningsværdig for folk. Så gik endeligt konstruktiv kritik, hvad enten det er positivt eller negativt, på hvad jeg nu har lavet.

Den gode nyhed (hvis du da er typen der gerne vil læse min blog og se mine videoer) er at jeg regner med at blive lidt aktiv igen. Og så har jeg også snart mulighed for at optage konsol spilleri, så der kan kommer nogle kiggere på xbox og ps spil. Har som sagt lidt projekter der kører på lavt blus, men der dog ér sket noget med. Og ellers kan jeg altid lave en hurtig "kold" kigger. En varm kræver lidt mere arbejde, men hvis folk foretrækker dem, så kan jeg godt lave sådanne i stedet.

-Krisgebis

Gamertag 
Følg Xboxlife her