Krisgebis's blog
26-05-2013 - 19:48

Hjælp & Video

Hej folkens

Nu runder jeg snart min video nr. 100 på youtube, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt med en video, hvor jeg så tilbage på min tid på youtube og svarede på forskellige spørgsmål. Problemet: Jeg har ingen spørgsmål at svare på. Derfor sender jeg en opfordring til at sende mig spørgsmål. Jeg har endda bestikkelse i form af Steam goder til de bedste spørgsmål, så skriv endeligt (enten som kommentar herunder eller PM).

Jeg ligger inde med en komplet coop gennemspilning af Resident Evil 6 med tilhørende kommentarspor, men jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal levere videomaterialet. Skal jeg finde alle "highlights" og fjerne alt andet, så det hele bliver kogt ned, til en enkelt video pr. kapitel eller skal jeg bare lægge det op i bider, men uredigeret? Jeg ved jo, at der også er folk derude, der gerne vil se komplette gennemspilninger. Hvad synes i?

Har første del af gennemspilningen oppe nu, så kan i lige se hvordan den er, inden i bestemmer jer.

RE6 Playthrough - Leon 1-1
Gamertag
04-05-2013 - 00:14

Nostalgi - Rene 1/3

Så er det igen blevet tid til, at vende blikket tilbage til de tidlige gaming minder.

I dette program har jeg Rene på besøg, der havde så mange nostalgiske minder, at vi besluttede os for, at lave et dobbelt afsnit. Du får her første del, hvor vi kommer omkring de tidligste af Renes gaming minder.

Nostalgi #3 - Rene 1/3


Har du også spillet nogle af Renes yndlingsspil?


P.s. Du kan hente MP3/podcast udgaven af programmet via min FTP:
Adresse: krisgebis.port0.org
Login: podcast
Kode: 2realz


Gamertag
Følg Xboxlife her