Krisgebis's blog
30-06-2010 - 15:19

Summer time

Har bemærket at bruger aktiviteten er lidt svingende for tiden. Regner med det er fordi det er sommer, med ferie og lækkert vejr :-)

Sommerferie planer
Min kalender er ikke så booked, men skal da forskellige ting imellem min gaming :-D
Ville gerne have været til Roskilde, men fik ikke en billet :-( Ellers skal jeg til Skanderborg festival og arbejde (så alt er gratis), i sommerhus med kæresten, genforening/fest med gutter fra HHX, ringridning i Sønderborg.
Det er så det større planer i min ferie. Ellers blive vigtige elementer fordelt på: Nyde det gode vejr, xbox gaming, fester og STARCRAFT2 baby!

Jeres sommerferie
Hvilke planer har andre life'ere i ferie?
25-06-2010 - 20:02

Kollektiv forvirring omkring ny xbox

De fleste ved efterhånden at der er en større xbox revision på trapperne. Hvad mange tilsyneladende ikke ved, er hvad denne nye revision hedder. Jeg ser at den fejlagtigt bliver kaldt "Xbox 360 slim" på mange forskellige fora.

Hentydning til historien
Det faktiske navn (skrevet bagpå konsollen) er "XBOX 360 S". Her vil nogle springe til konklusionen at "S" står for "Slim", men her tillader jeg mig at komme med et mere eftertænksomt bud.
1. Slim er tilnavnet Sony bruger til revisioner af deres spillekonsoller (PS2 og PS3). Firmaer giver sjældent deres konkurrenter den autoritet, det er at navngive egenskaber. Også derfor de samme egenskaber har forskellige navne fra forskellige firmaer.
2. MS lavede en revision af deres kæmpe xbox (1) kontroller, og denne revision havde navnet "XBOX CONTROLLER S". "S" i dette tilfælde blev brugt som ordet "Small".
3. Det nye xbox design passer bedre på beskrivelsen "lille" end det gør på "smal".

Rettelse
Højest sandsynligt hedder den nye revision derfor "360 Small" og vil man være helt sikker så skriv "360 S". Lad os nu stoppe med det "360 Slim" fjolleri, tak.
22-06-2010 - 03:02

Predators

Var i bio i weekenden og så traileren til den næste Predator efterfølger. Traileren viste en film der kunne gå begge veje, men jeg føler mig indledningsvis optimistisk. Efter lidt eftertanke må jeg dog indrømme at det er baseret på stort set blind tro. Men det kan også være ok nogle gange.

Navnet
Ja, de er sluppet meget nemt om navnet. 1'eren hed: "Predator" og da var der én. Nu er der flere og det hedder: "Predators". Jeg kan dog godt lide navnet. Det er simpelt (og lidt kornet), men det virker lidt som en hentydning til Alien og dens efterfølger Aliens. Begge serier er fra Fox Entertainment og de har flere ting til fælles, og det virker navnet til at anerkende.

Nærmere eftersyn
Ud over det stjernespækkede cast som traileren også afslører, så kunne imdb fortælle at forfatterne begge er ukendt og klipperen ikke har været bag imponerende film. Jeg har til gengæld en let tiltro til instruktøren (Nimrod Antal) der stod bag den vellykkede gyser/thriller Vacancy.

Regner bestemt med det skal blive til en biotur, hvis jeg kan lokke en ven med i bio. Hvad er jeres forventning til filmen og skal i se den i bio?
19-06-2010 - 00:51

Strandet hval

Vi har alle hørt om den strandede hval i Vejle fjord. Det ser ikke ud til den kan komme ud af fjorden, og derfor vil den i sidste ende dø. Myndighederne har vurderet at der intet kan stilles op, så holdningen er nu at overlade hvalen til dens skæbne og ikke forstyrre eller forskrække pattedyret. Dette majestætiske dyr vil nu blive overladt til sig selv, så det stille og værdigt kan sove ind.

Når øjnene bliver lukket for sidste gang
Og dyret i al respekt er passeret fra vores materielle verden, går fase to igang. Den store, tilbageblivende, biologiske maskine fra dette prægtige dyr, transporteres nemlig i største omhu hen til en container fyldt med elefantlort. Her bliver hvalen smidt ned og ligger og indhylet i lort i de næste 2-4 uger.

De samler allerede ind i København zoologisk have
Hvor elefanterne donerer med op til 800-900kilo dagligt. Det skal nok blive en fin kiste :-D

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/06/18/112542.htm?rss=true

Er der andre end mig der knækker sammen af grin over denne historie, eller har jeg bare en syg humor?
18-06-2010 - 02:37

Papa's update

Så har Papa lige kæmpet sig til sidste bane i Doom II på Ultra Violence, selvfølgelig (standard kampagne). Hold op den er hård. Banen hedder "Icon of Sin" og der må godt nok blive syndet meget, for kæmpe igen det kan ikonet sgu.
Som en lille hyldest til de kære små der har styttet Papa så langt, så vil han her nævne samtlige børnlille og knytte en kort kommentar til hver.

FistKnytnæv'
Papa bruger ærligt talt ikke hans næve i kamp. Han vil simpelthen ikke give modstanderne den respekt, det er at røre ved dem. Desuden finder Papa det også delvist forstyrrende, at ens hansker pludseligt mangler!?!ChainsawMåååtesav

Dette nærkamps apperat ser mere dagens lys (og modstanderens indvolde) end knytvæven gør. Den er specielt effektiv mod skurke, der bliver afbrudt, når de bliver påført smerte. Så tilfredsstillende som det er at skære i bæsterne, må Papa indømme, at haveredskabet først bliver fundet frem når ammoen er helt i bund.


PistolÆrtbøs'
Papa blev sendt på mission med denne nyttesløse tingest. Sandsynligvis for at bevise hvor sej Papa nu egentligt er. Bliver udelukkende taget frem hvis der er sket en fejl.... Ikke at Papa laver fejl.
ShotgunHaglstangen
Dette må siges at være det tætteste Papa har på en stok. Det absolut mest brugte skydetøj. Der ligger rimeligt med ammo omkring til den, den er ganske fin op til en medium distance og laver ganske fin skade.
SShotgunPapa's goto Gun!
Skulle man støde på de mere stædige bandit, så vil Papa anbefale at finde dette instrument frem. Det foregår som en danse, når Papa flyver helt op i fjendens grimme ansigt, planter jernrøret solidt under deres hage og trykker af. Straks efter befinder han sig 5meter væk og laver et hofteskub, for at undgå gengældelsesskudet. Alt imens Papa smider to nye kugler i krudtrøret. Så er han klar til rundte to.
Våbnet laver rigtig god skade, men spreder for meget til andet end nærkamp.ChaingunRullekanon
Et ganske hæderligt våben. Ok skade og rimelig præcis, så den kan pille modstanderen væk fra lang afstand. På den måde undgår man næsten lugten af dem. Giver også muligheden for at få brugt de standard kugler, man ellers aldrig ville komme af med. Har også samme fordel som haveredskabet, idet nogle modstandere er så dumme, at den konstante smerte får dem til at glemme hvad de var igang med.

LauncherKrudtkanon
OBS: TIL UDENDØRS BRUG!
Bliver egentligt ikke brugt så meget. Når den engang imellem skal støves af, til nedlæggelsen af store mængder af fjernder, så har Papa en ordentligt røvfuld raketter samlet sammen, så der rigtigt kan komme fest i gaderne.


PlasmaTunet tazer
Virker stort set som en hyper udgave af rullekanonen. Skyder også hurtigt og afbryder fjenden. Laver dog mere skade, men til gengæld skal projektilerne bevæge sig hen til fjenden. Men overordnet: Papa approves.
BFGBFG aka. LÆG SIG!
Til de øjeblikke hvor bæsterne fra helved har stillet sig op til klasse foto, har Papa taget en blitz med. KaPOW!
Bliver ikke brugt til så meget, da ammoen skal gemmes til de rigtige kodak moments.
13-06-2010 - 16:33

Ny gammel computer

Yes sir! Så fik jeg endeligt fingre i noget nyt hardware :-)
Har længe udskudt at købe ny computer, selvom min gamle er 6år gammel her til sommer. Drømmer er at købe en ny når Battlefield 3 udkommer, og så at kunne køre det optimalt på max detaljer. Ventetiden har været lang og svær, men endeligt har jeg fået en opdragering.

Gratis!
Intet slår gratis, og selvom min nye computer ikke er imponerende, så er det stadig en betragtelig opgradering fra min gamle. Det bedste af alt, det har været helt gratis indtil  nu. En kollega havde en computer der var gået i stykker og han ville gerne give delene væk. Så jeg fik det hele hentet og prøvet mig fra til hvori problemet lå. Han skulle alligevel have en helt ny maskine, så han gad kun gemme harddiskene.

Fremgangsmåden
Han mente det var bundkortet, men han lød ikke sikke. Så jeg prøvede først at tage grafikkortet ud. Maskinen kunne fint starte op med dens onboard grafikkort, så det kørte jeg med. Installerede windows på en harddisk jeg flyttede over i. Det kørte egentligt ganske fint, men jeg kunne selvfølgeligt ikke spille på det onboard jeg brugte, så prøvede lige at putte det andet grafikkort i igen.

Kørte som en mis
Den startede helt fint op og har kørt som en mis indtil nu. Jeg har kørt nogle forskellige tests bl.a. på ram'en for at se om jeg kan finde noget problem, men det hele ser ud til at virke. Ganske pudsigt, men helt igennem praktisk.

Få mangler
Der er nogle få mangler. Den kan ikke tage så mange af mine gamle ATA harddiske, så skal vist have en ekstra SATA harddisk. Køleren til grafikkortet er også i stykker, så der skal jeg nok også have købt mig en ny. Den fungerer, men kuglelejret er gået i stykker, så den larmer MEGET. Indgangen til onboard lydkortets udgang er også stoppet til. Ved ikke af hvad og kan ikke få, hvad end det nu er, ud derfra. Men fik et usb-lydkort med (Sandberg YES!).

Specs:
Nye
Core 2 Duo E6300 2 x 1,8Ghz
4GB DDR2 ram
Geforce 9800GT


Gamle
Athlon 64x 3000 2,2Ghz
2GB DDR ram
Geforce 7600GS
06-06-2010 - 03:49

Alpha Protocol

At spille AP gør fysiske ondt på mig. I takt med at spillet er begyndt at åbne op, er jeg begyndt at hade gameplayet mere og mere. Stealth elementet er direkte i stykker og shooter delen kun lige akkurat fungerende. Alt ved missionerne føles bare billigt.

Historien og det åbne plot virker ganske fint. Men man skal godt nok slås meget med det gennemgående amatøragtige spildesign.

Hvor langt er i kommet i spillet? (Spoilerfri tak)
02-06-2010 - 02:50

Obsidian :'(

Jeg har altid ment at obsidian var underrated. De har ikke fået den tid eller det budget der skulle til for at lave et mesterværk. Der er flere gode titler som bærer præg af hastværk med deres navn på. Nu har de fået deres chance, nu kommer Alpha Protocol.

Original titel
Normalt ville Obsidian få smidt en IP i hænderne og bedt om at lave en hurtig efterfølger. Men nu har de selv måttet bygge noget op fra bunden, og selv bestemme gameplay, univers, mekanik osv. De valgte rpg/shooter omkring en spion i vores tid. Originalt må man sig og det lyder også ganske lovende.

Tid
Spillet har været længere under udvikling end de fleste af deres titler. De fik endda lov til at udskyde titlen tæt på den oprindelige udgivelse med et halvt år. Det lyder til at udgiveren ikke ånder dem i nakken, og desperat prøver at fange en ubemandet computer, for at kopiere et beta build ned på dvd og sende det af sted til trykkeriet... for en gangs skyld.

Spillet kommer
Hold op en omgang lort. Har læst de "lunkne" anmeldelser, men smider spillet i maskinen og klarer tutorialen. Nøj en klodset styring og shooter følelsen er bare helt brændt. Klarede f.eks. en træningsmission uden jeg vidste hvad der foregik, og alt gik så galt som det kunne. Man bliver forkælet med en dialog sekvens der virker rigtigt dyb, og man kommer i et savehouse hvor man kan nusse med email, kontakt pleje, udstyr osv. Dejligt. Tilbage til missionen der nu er åben, og blot belyser den elendige spille mekanik. "Stealth" elementet er pot ringe, skydningen er virkeligt ringe, bevægelsen er alt for mekanisk. Man dør langsomt indvendigt imens skiven spiner i boksen.

Jing og godzilla
Historien og rpg/tale elementerne virker rigtigt godt (er ikke kommet så langt endnu). Men hold op hvor er alt andet bare klodset, kedeligt og frustrerende. Desværre bruger man LANGT mere tid med den dårlige del. Mit løsningforslag: Skrot missionerne og udskift dem med tetris. Ja, det ville have været ringe, men stadig en forbedring.

Hvad er jeres tanker om AP og Obsidian?
Følg Xboxlife her