CvKM's blog
30-09-2011 - 23:45

Undskyldning

Hej.

Jeg vil hermed gerne bringe en undskyldning til Clinkie og andre som har følt sig stødt over min anmeldelse på Trustpilot.dk.

Det var absolut ikke min mening at bringe Thiele i dårligt lys forever, jeg blev bare en smule irriteret over deres "væremåde". At min anmeldelse så tog overhånd, det beklager jeg.

Igen, jeg undskylder mange gange og vil tænke mig mere om næste gang. Jeg har sandsynligvis bare haft en dårlig dag.

Jeg vil dermed også sige at Clinkie og de andre er mere end velkomne til at skrive en PB til mig, hvis de evt. vil vide mere.

Håber at vi kan enes og stadig være Xboxlife-venner og læse hinandens blogs uden det skaber ravage.

Hav en rigtig god dag, og følg endelig med i mine blogs omkring min Xbox 360.

PS. Anmeldelsen fra Trustpilot er selvfølgelig blevet slettet straks.
 
29-09-2011 - 22:04

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 3

Hej alle.

Så er der allerede en blog mere, dvs. en lille "followup".

Har idag snakket med supporten og da jeg fortalte hende at der ingen problemer var da jeg spillede en times tid uden harddisken, så fik hun pludselig den ide med at jeg skulle kigge alle mine spil igennem inde i Memory, for at se om de var corrupted...*suk*... Igang med at kigge. Kan så meddele hende at der ikke er noget at komme efter og at det hele ser fint ud.

Vi snakkede så lidt, og vi kom ind på at savegames. Hun sagde (vistnok til at starte med) at hun gerne ville have testet om harddisken havde problemer, men eftersom jeg havde overført alting igen så orkede jeg ikke at gøre det en gang til. Til det sagde hun at bare "Nå, hmmmm..." og så vist noget andet, og at det altså godt kunne være data på harddisken der drillede. Sagde så at det ikke ville give mening at der var problemer med savegamet fra et spil som så ville have fucket et helt andet op. Der sagde hun så at det var faktisk sket før, at der var en kunde med et savegame fra L.A. Noire som fik Xboxen til at fryse helt. Kunden slettede så dette her savegame og så var der ingen problemer. Synes lige pludselig at jeg faktisk havde hørt om denne sag før (måske herinde?), så kunne jeg godt se problemet. Så jeg sagde at jeg ville flytte mit savegame over på en USB-stick (ville ikke slette det da det jo kunne være jeg ville anskaffe mig spillet igen) så det gjorde jeg.

Vi snakkede lidt mere og kan egentligt ikke huske hvad det var, men vi blev enige om at jeg skulle spille lidt videre uden mit L.A. Noire savegame på, og se om harddisken stadig drillede. Imens ville hun oprette en "erstatningssag" så jeg skulle sende min harddisk til deres center i Tjekkiet (?!), og få en helt ny retur. Så sagen er den at jeg tester lidt her i aften og lidt imorgen om min Xbox fungerer uden L.A. Noire savagame og gør den så anullerer hun sagen og gør den ikke så skulle jeg sende min harddisk til dem og så ville jeg få en sprit ny. Har så her til aften opdaget at der var nogle fejl i Black Ops, men giver lige boxen nogle timer mere for jeg spillede online og der kan lyde på f.eks. de der tekster der kommer oppe i toppen af skærmen når man får et godt kill, komme lidt sent så vidt jeg ved. Men jeg er næsten sikker på at det ender med en udbytning, men det er jo så bare det. :)

Så nu får vi af se hvordan maskinen tér sig! Bare den er klar til udgivelsen af Forza 4, så er jeg glad.

Men ja, jeg er da uheldig at harddisken skulle gå i stykker lige efter Xboxen. O_o

Forresten, under Black Ops skød jeg fjendens Carepack helikopter ned, og her er resultatet...

http://img37.imageshack.us/img37/1200/imag0225z.jpg

(Billedet er for stort til at ligge herind selvom jeg har skaleret det kraftigt ned)
28-09-2011 - 17:10

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 2

Hej alle!

Der er nok nogle der har læst min tidligere blog om mit Xbox problem.

I mellemtiden, fra den tidligere blog til denne, fortsatte problemerne selvfølgelig: Den frøs, kunne hakke, og jeg skulle genstarte uendeligt mange gange før den var normal igen.

Idag snakker jeg så med dem, ang. en sag om licenser, en sag jeg fik oprettet fordi der stod i brevet at mine licenser var overført, men det var de så ikke alligevel, og jeg kunne ikke gøre det selv, og de skulle rette henvendelse til deres overordnede og bla bla bla.! Her for en 1-2 ugers tid siden ringede jeg så til dem, for at snakke med en kvinde Elinore (???), som havde behandlet min sag(er) siden min Slim fik problemer og skulle til reperation. Problemet var bare at Elinore var taget på ferie så fik en gut i røret som mildest talt virkede ligeglad med mit problem. Han sagde at det skulle være ordnet, og han endda havde prøvet at ringe dagen før for at fortælle det.

For det første så var der INGEN der ringede dagen før, og for det andet så kunne jeg stadig IKKE overføre de licenser manuelt via www.xbox.com/drm! Kort sagt, han har fortalt en eller anden løgn.

Tilbage til at jeg ringede til dem idag: Jeg ringer for at høre hvordan det går, og ifølge Elinore så har de faktisk prøvet at ringe, og at jeg nu her skulle prøve at se om jeg kunne overføre licenserne. Jeg tænkte ja ja, og jeg kan egentligt ikke huske hvad hun sagde for jeg var stadig fokuseret på at få ordnet følgende: Det med at den frøs og hakkede til tider.

Hun forklarer mig så at det er en helt ny konsol jeg havde fået, og blev lidt overrasket for det havde jeg overhovedet ikke fået afvide på noget andet tidspunkt! Hun forklarer også ydeligere at med de problemer jeg har oplevet (som beskrevet i Part 1 af denne blog), så lyder det mere og mere som om at det er harddisken der er problemer med. Og jeg må ærligt talt indrømme det: Hun har faktisk fået mig mere og mere med på vognen om at det rent faktisk godt KAN være den. Altså, at det ikke er selve Xboxen. For nu når jeg kigger på det giver det også mere og mere mening. De spil den er gået i stå i flest gange er "The Ballad of Gay Tony" (GTA), Forza 3 og Black Ops, hvilke er spil der ligger eller har ligget på harddisken (fjernede Black Ops efter jeg blev møgirriteret over at det gik istå).

Efter jeg afinstallerede Black Ops, hvorefter den så har kørt det via disken, så har der ikke været problemer en eneste gang, så vidt jeg husker. Den er så også gået istå i Driver: SF et par gange, som ikke er installeret på harddisken, men savegamet som ligger derpå er jo stadig forbundet med spillet på skiven (hvis i forstår?).

Hendes konklusion var så at hun troede på at det var harddisken, men for at finde ud af om det var det, så skulle jeg evt. tage den ud og prøve at spille uden den og derefter se om den gjorde det. Vi kunne nemlig ikke forsøge over telefonen for problemet ligger i at den kun gør det sporadisk, dvs. det kan komme når som helst, så hun ville ringe imorgen og høre ad. Gjorde den det ikke uden harddisken, så kunne man udelukke at det var konsollen (mener jeg det var hun sagde), og efterfølgende skulle jeg så prøve at formatere den og hjalp det ikke skulle jeg sende harddisken til dem og så ville jeg få en ny (selvom jeg overvejer bare at suse i byen og købe en istedet, de koster jo ikke alverden).

Ydermere, har jeg også fundet ud af at når den går istå i spillet, så kan jeg til tider bare lade den køre et lille stykke tid (alt fra 1 minut til 20 sekunder), og så går den ligesom igang i spillet igen. Det har den gjort et par gange i Dirt 3, og nogle gange i Forza 3 samt i Driver: SF. Det sjove er så at disken nærmest snurrer "langsommere" efter spillet vender tilbage? I Dirt 3 var det f.eks. sådan noget med at den kunne loade en bane, men mens den loadede gik den nærmest istå, dvs. den skrev stadig "Loading" og kredsede rundt om bilen i forskellige kameravinkler, ligesom når spillet var igang med at loade normalt, men den kom ikke videre og der var heller ikke noget musik akkompagneret med loadingskærmen. Lige pludselig kunne den sætte igang, og køre spillet som om intet var sket?

Uanset hvad, så begynder jeg mere og mere at tro på at det er harddisken den er gal med, for det lyder meget som harddisk fejlsymtomer.

Hvad mener i?

Og nåh ja, hun sagde iøvrigt, ang. licenserne, at jeg meget gerne skulle kunne overføre dem nu via www.xbox.com/drm og at jeg så var nød til at gå ind i purchase history på Xboxen og downloade det jeg havde på den, igen. Tænkte bare, ja ja. Men ellers kan jeg jo overføre dem igen den 17. Oktober (der står ihvertfald at muligheden for at overføre licenser er tilgængelig igen på den dato).

Og prikken over i'et er at mit TV også lige har fået symtomer på at det vil gå i stykker! Genialt.

Nå, det var alt fra mig, og tak fordi i gad læse med. :D
12-09-2011 - 15:52

Det værste l*rt jeg længe har købt

Hej.

Jeg sidder her og tænker... "Hvorfor sker det her for mig?". En måned (cirka) før Forza 4 udkommer, et af årets højdepunkter for mig, og lortet er på vej til at bryde sammen igen.

Skriver selvfølgelig om min nye Xbox 360S 250GB som jeg købte i Juni måned. Der gik ikke ret lang tid, før den gik neden om og hjem med det Microsoft kalder "Red Dot Of Death" (ret åndet at udtale). Fint nok, tænkte jeg, det kan ske for enhver. Lidt skidt at konsollen ikke var ret gammel, men valgte at give dem en chance. Der går lidt over 10 dage, og jeg får den så tilbage igen og den virker perfekt!

Oven i er der en måneds guld. Tak for det.

Men der går ikke ret lang tid før det er på vej ned igen... Jeg sidder en dag og spiller Forza 3, og snakker med venner over Skype, da spillets musik pludselig går i hak ligesom en grammofonplade, men selve kameraerne der kører rundt om bilen, ude i menuen, virker fint. Det går væk igen, og jeg tænker ikke mere over det, indtil jeg en dag spiller det igen og billedet denne gang går helt i stå! Det mærkelige er at jeg sagtens kan trykke på Xbox Guide-knappen og navigere rundt i den menu der, og gå ud på dashboardet der dog vælger at reagere umådeligt langsomt. Jeg undrer mig lidt, og det er hér mine første bange anelser falder. Jeg vælger dog at spille videre.

Her for ikke så lang tid siden, vælger den så at gøre det samme i CoD: Black Ops. Hele to gange efter hinanden! Jeg bliver endnu mere nervøs, for før den var til reparation første gang, der kunne kontrolleren ikke finde konsollen, selvom jeg lige havde tændt denne med kontrolleren (?!), og det samme skete her, udover at kontrolleren efter noget tid fandt konsollen. Samme dag mener jeg også at den gik istå i Forza 3, på samme måde som med Black Ops. Går helt istå, intet at gøre. Genstart.

Her den anden dag sker det så igen igen i Forza 3, samme symptomer: Musik stopper, spillet hakker, og går derefter istå helt. Kan som tidligere nævnt sjovt nok navigere rundt i menuen, lige indtil jeg trykker på dashboard, hvorefter jeg stadig kan høre mine venner i partyet, mens skærmen bare er kulsort og der intet sker. Prøver herefter igen og der når jeg også lige ind i spillet, og der når jeg ikke engang at trykke "Yes" før den fryser fuldstændig. Derefter genstarter jeg ENDNU engang, og så bliver det endnu mere dramatisk: konsollen starter ganske vist op, og opstartslogoet med det grønne X er der... men den kommer ikke videre end det. Konsollen går ikke istå i selve billedet, kun i opstartsprocessen hvis i forstår. Som sagt er det grønne X der også og det "pulserer" på livet løs men der sker absolut ingenting.

På det her stadie har Xboxen gjort det flest gange med Forza 3, så har en formodning om at det er skiven der er skyld i det hele (selvom jeg dog havde en vis tvivl om at en skive kunne forvolde så meget "skade") og at de andre spil bare har været "Ups'ere".

Indtil igår... Sidder i en god omgang Driver: San Francisco, og da jeg iforvejen er ophidset (ikke rasende og smider ikke med ting og det lykkedes mig også tilsidst at gennemføre missionen), og får "Completed Chapter 4"... Den viser så nogle "filmklip", og kommer til en Loading-skærm hvor den, big suprise, går istå. Tænker bare "Det er fandme løgn det her!" og tager skiven ud og kigger... Ikke en ridse eller revne. Intet!

Der går det for alvor op for mig at Xboxen er på vej ned IGEN.

Og hold kæft hvor er jeg pisse irriteret nu! Jeg begriber simpelthen ikke hvordan det kan ske at jeg får en konsol tilbage som virker i en måneds tid og derefter er lortet ved at gå i stykker igen. Jeg orker simpelthen ikke at skulle ringe til dem og sende den derind igen. Jeg gider det ikke!

Den gamle 20GB model jeg havde, var også til reparation, men både før og efter var der INGEN af ovennævnte problemer med denne konsol. Red Ring of Death kom bare lige pludseligt som et klart lyn fra himlen, og da jeg fik den hjem var der intet med den. Min søster har fået den og hun spiller dagligt på den.

Jeg overvejer kraftigt at fedte lidt for supporten når jeg ringer om lidt og spørge om jeg ikke nok må få pengene tilbage eller en helt ny konsol, en 4GB er god nok, be be... (Okay, nok ikke på dén måde men i har vel fattet pointen)

Hvad havde i gjort i dette tilfælde?