CvKM's blog
12-09-2011 - 15:52

Det værste l*rt jeg længe har købt

Hej.

Jeg sidder her og tænker... "Hvorfor sker det her for mig?". En måned (cirka) før Forza 4 udkommer, et af årets højdepunkter for mig, og lortet er på vej til at bryde sammen igen.

Skriver selvfølgelig om min nye Xbox 360S 250GB som jeg købte i Juni måned. Der gik ikke ret lang tid, før den gik neden om og hjem med det Microsoft kalder "Red Dot Of Death" (ret åndet at udtale). Fint nok, tænkte jeg, det kan ske for enhver. Lidt skidt at konsollen ikke var ret gammel, men valgte at give dem en chance. Der går lidt over 10 dage, og jeg får den så tilbage igen og den virker perfekt!

Oven i er der en måneds guld. Tak for det.

Men der går ikke ret lang tid før det er på vej ned igen... Jeg sidder en dag og spiller Forza 3, og snakker med venner over Skype, da spillets musik pludselig går i hak ligesom en grammofonplade, men selve kameraerne der kører rundt om bilen, ude i menuen, virker fint. Det går væk igen, og jeg tænker ikke mere over det, indtil jeg en dag spiller det igen og billedet denne gang går helt i stå! Det mærkelige er at jeg sagtens kan trykke på Xbox Guide-knappen og navigere rundt i den menu der, og gå ud på dashboardet der dog vælger at reagere umådeligt langsomt. Jeg undrer mig lidt, og det er hér mine første bange anelser falder. Jeg vælger dog at spille videre.

Her for ikke så lang tid siden, vælger den så at gøre det samme i CoD: Black Ops. Hele to gange efter hinanden! Jeg bliver endnu mere nervøs, for før den var til reparation første gang, der kunne kontrolleren ikke finde konsollen, selvom jeg lige havde tændt denne med kontrolleren (?!), og det samme skete her, udover at kontrolleren efter noget tid fandt konsollen. Samme dag mener jeg også at den gik istå i Forza 3, på samme måde som med Black Ops. Går helt istå, intet at gøre. Genstart.

Her den anden dag sker det så igen igen i Forza 3, samme symptomer: Musik stopper, spillet hakker, og går derefter istå helt. Kan som tidligere nævnt sjovt nok navigere rundt i menuen, lige indtil jeg trykker på dashboard, hvorefter jeg stadig kan høre mine venner i partyet, mens skærmen bare er kulsort og der intet sker. Prøver herefter igen og der når jeg også lige ind i spillet, og der når jeg ikke engang at trykke "Yes" før den fryser fuldstændig. Derefter genstarter jeg ENDNU engang, og så bliver det endnu mere dramatisk: konsollen starter ganske vist op, og opstartslogoet med det grønne X er der... men den kommer ikke videre end det. Konsollen går ikke istå i selve billedet, kun i opstartsprocessen hvis i forstår. Som sagt er det grønne X der også og det "pulserer" på livet løs men der sker absolut ingenting.

På det her stadie har Xboxen gjort det flest gange med Forza 3, så har en formodning om at det er skiven der er skyld i det hele (selvom jeg dog havde en vis tvivl om at en skive kunne forvolde så meget "skade") og at de andre spil bare har været "Ups'ere".

Indtil igår... Sidder i en god omgang Driver: San Francisco, og da jeg iforvejen er ophidset (ikke rasende og smider ikke med ting og det lykkedes mig også tilsidst at gennemføre missionen), og får "Completed Chapter 4"... Den viser så nogle "filmklip", og kommer til en Loading-skærm hvor den, big suprise, går istå. Tænker bare "Det er fandme løgn det her!" og tager skiven ud og kigger... Ikke en ridse eller revne. Intet!

Der går det for alvor op for mig at Xboxen er på vej ned IGEN.

Og hold kæft hvor er jeg pisse irriteret nu! Jeg begriber simpelthen ikke hvordan det kan ske at jeg får en konsol tilbage som virker i en måneds tid og derefter er lortet ved at gå i stykker igen. Jeg orker simpelthen ikke at skulle ringe til dem og sende den derind igen. Jeg gider det ikke!

Den gamle 20GB model jeg havde, var også til reparation, men både før og efter var der INGEN af ovennævnte problemer med denne konsol. Red Ring of Death kom bare lige pludseligt som et klart lyn fra himlen, og da jeg fik den hjem var der intet med den. Min søster har fået den og hun spiller dagligt på den.

Jeg overvejer kraftigt at fedte lidt for supporten når jeg ringer om lidt og spørge om jeg ikke nok må få pengene tilbage eller en helt ny konsol, en 4GB er god nok, be be... (Okay, nok ikke på dén måde men i har vel fattet pointen)

Hvad havde i gjort i dette tilfælde? 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.