CvKM's blog
29-09-2011 - 22:04

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 3

Hej alle.

Så er der allerede en blog mere, dvs. en lille "followup".

Har idag snakket med supporten og da jeg fortalte hende at der ingen problemer var da jeg spillede en times tid uden harddisken, så fik hun pludselig den ide med at jeg skulle kigge alle mine spil igennem inde i Memory, for at se om de var corrupted...*suk*... Igang med at kigge. Kan så meddele hende at der ikke er noget at komme efter og at det hele ser fint ud.

Vi snakkede så lidt, og vi kom ind på at savegames. Hun sagde (vistnok til at starte med) at hun gerne ville have testet om harddisken havde problemer, men eftersom jeg havde overført alting igen så orkede jeg ikke at gøre det en gang til. Til det sagde hun at bare "Nå, hmmmm..." og så vist noget andet, og at det altså godt kunne være data på harddisken der drillede. Sagde så at det ikke ville give mening at der var problemer med savegamet fra et spil som så ville have fucket et helt andet op. Der sagde hun så at det var faktisk sket før, at der var en kunde med et savegame fra L.A. Noire som fik Xboxen til at fryse helt. Kunden slettede så dette her savegame og så var der ingen problemer. Synes lige pludselig at jeg faktisk havde hørt om denne sag før (måske herinde?), så kunne jeg godt se problemet. Så jeg sagde at jeg ville flytte mit savegame over på en USB-stick (ville ikke slette det da det jo kunne være jeg ville anskaffe mig spillet igen) så det gjorde jeg.

Vi snakkede lidt mere og kan egentligt ikke huske hvad det var, men vi blev enige om at jeg skulle spille lidt videre uden mit L.A. Noire savegame på, og se om harddisken stadig drillede. Imens ville hun oprette en "erstatningssag" så jeg skulle sende min harddisk til deres center i Tjekkiet (?!), og få en helt ny retur. Så sagen er den at jeg tester lidt her i aften og lidt imorgen om min Xbox fungerer uden L.A. Noire savagame og gør den så anullerer hun sagen og gør den ikke så skulle jeg sende min harddisk til dem og så ville jeg få en sprit ny. Har så her til aften opdaget at der var nogle fejl i Black Ops, men giver lige boxen nogle timer mere for jeg spillede online og der kan lyde på f.eks. de der tekster der kommer oppe i toppen af skærmen når man får et godt kill, komme lidt sent så vidt jeg ved. Men jeg er næsten sikker på at det ender med en udbytning, men det er jo så bare det. :)

Så nu får vi af se hvordan maskinen tér sig! Bare den er klar til udgivelsen af Forza 4, så er jeg glad.

Men ja, jeg er da uheldig at harddisken skulle gå i stykker lige efter Xboxen. O_o

Forresten, under Black Ops skød jeg fjendens Carepack helikopter ned, og her er resultatet...

http://img37.imageshack.us/img37/1200/imag0225z.jpg

(Billedet er for stort til at ligge herind selvom jeg har skaleret det kraftigt ned)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.