CvKM's blog
30-01-2013 - 02:20

Netflix part 2

Hej.

Det bliver et meget kort indlæg. :)

Siden mit sidste blog indlæg, har jeg set en hel del. Allerede 5 film. Jeg har endnu ikke set nogle af mine fysiske skiver jeg har liggende eller begyndt på nogle serier på Netflix, da jeg først vil se de film jeg skal og så mine fysiske skiver. Så de næste dage fra nu af vil jeg se minimum en film per dag.

Indtil videre har jeg set disse:

The Peacemaker
Hoodlum
Biler: Bumle På Eventyrer (mange små kortfilm)
Hold Om Mig
The Assault (fransk)

Og har været tilfreds hele vejen igennem. :)

Mere fra mig om nogle dage. 
24-01-2013 - 02:39

Netflix og alt det der

Kender i det...?

Man sidder med sin PlayStation 3/Xbox 360 og har startet Netflix op, men man har ingen anelse om hvad man skal se...

Det er ikke fordi jeg er 100 år om at beslutte mig, men jeg står lidt i et problem: Jeg har tre gange betalt til Netflix og det er minimalt hvad jeg har set af indhold med tjenesten. Der er en hel masse ting jeg gerne vil se, men samtidig får man jo også smidt en hel masse i hovedet nede i byen med billige BD film. F.eks. 5 for 99kr. i Brugt afdelingen i Blockbuster (30 kroners film). Fristende og jeg var lige ved at gøre det idag, men selvom det ikke er film der nødvendigvis er på Netflix, så tænkte jeg alligevel "Nej, nu lader du være med at købe flere fysiske film før du har set en ordentlig røvfuld på Netflix".

Jeg gik derpå ud af butikken, og følte faktisk lidt at jeg bare irriterede dem derinde, da jeg intet købte. Var sådan lidt "Don't look at me!" da jeg gik ud af butikken. Det har jeg aldrig kunne lide. At gå ud. Uden at have købt noget. Bare stået og gloet. Men som sagt, jeg lod være og kom hjem. Har ikke lige fået set noget endnu, men imorgen... Definitely! Jeg har sagt til mig selv idag: Du SKAL se 5 film på Netflix før du bevæger dig over i noget af det fysiske du har liggende!, og den har jeg tænkt mig at holde. Det jeg får på Netflix for de 79kr. om måneden, kan Blockbuster overhovedet ikke slå så jeg forstår faktisk ikke selv hvorfor jeg går derned for at kigge (denne gang var det dog fordi jeg alligevel var i byen).

Så imorgen... Skal der kigges Netflix (serier tæller ikke med)!

Hvad med jer andre? Hvor meget har I fået set på Netflix? Og hvad ser I?

Ved mig er det forskelligt - action, komedie, autentisk, documentar, comedy (for det meste dansk).

Ha' en rigtig god aften, og tak fordi I gad læse mit blogindlæg.