CvKM's blog
04-02-2009 - 21:29

Dele bestilt

Hej alle. Synes lige det var tid til et nyt blogindlæg...

Så har jeg endeligt fået bestilt nyt klart baglygteglas og en rød pære til min scooter, fra www.scooter-shoppen.dk ... Det blev ialt 180.23 DKK og det synes jeg er en rimelig god pris, når det er inklusiv fragt, i forhold til de andre sider jeg kiggede på, før jeg bestilte, som skulle have op til 140.00 DKK for baglygteglasset alene...

Ellers er ugen gået stille og roligt, vi var på tur med min produkstionsskole til Danfoss Universe i mandags. Det var da meget sjovt, men også lidt kedeligt, fordi det er om vinteren og så er der ikke nær så meget åbent og det er skide koldt udenfor. Om aftenen skulle vi så sove hjemme på skolen, det var da meget hyggeligt udover at jeg lå monster dårligt! Og det kombineret med at jeg ikke fik sovet mange timer...

Tirsdag gik umådeligt langsomt... Nøøøj, en røv stenern dag. Vi skulle lave projekt, og vi fik ikke lavet ret meget, eller jeg gjorde ikke, da det meste arbejde på vores sofa-cykel står på svejse og andet skære-arbejde, og det kan jeg ikke finde ud af.

Idag onsdag, gik stille og roligt, i det mindste var jeg veludhvilet, og skulle ikke ligge på det stenhårde gulv, men min dejlige seng. Tiden gik langsomt i starten, synes jeg, men det gik alligevel hurtigt til sidst, efter at have fået noget frokost. Lavede foriøvrigt heller ikke meget idag.

Nedturen er så at vi skal overnatte igen på skolen imorgen, dog bliver vi på skolen og arbejder på vores projekter. Men denne gang sover jeg på en oppustelig madras! Grunden til det med turen i mandags, sove på skolen og vores projekter, er en projektuge vi har... Hyggeligt nok, men kunne have været planlagt lidt bedre, synes jeg da.

Og idag købte jeg lige et nyt Xbox 360-spil: FlatOut Ultimate Carnage (Blockbuster, 100 DKK), en Olsen Banden-film: Olsen Banden: Der Ud Af (50 DKK, Fona) og endeligt en Kim Larsen-CD: Kim Larsen - Værsgo (50 DKK, Fona).

Nå, det var så alt jeg havde at byde på denne gang, fortsat god aften.