CvKM's blog
30-06-2013 - 19:05

Spil man gerne vil prøve

Jeg har alt for meget siddet i en situation fornylig hvor der er spil jeg gerne vil prøve, men som der selvfølgelig ikke har været nogen demo af. Jeg vil ikke skrive titlerne ned, men jeg synes rent faktisk det er irriterende. Jeg købte Dirt Showdown fornylig, men det tiltalte mig overhovedet ikke. Jeg havde haft det før, hvor jeg solgte det lidt tidligt. Det fortrød jeg fordi jeg på det tidspunkt synes at det var OK. Jeg skulle så komme til at fortryde denne gang også...

Lige p.t. har jeg gennemført The Last of Us og det spil er klasse! Jeg har Rayman Origins liggende, og det vil jeg begynde på snart. Oprindeligt havde jeg også skrevet sådan noget som Hitman Absolution på min liste, men da det kunne hentes på PlayStaion Plus inden det forsvandt, valgte jeg at hente det der. Så den er slettet igen. Ellers er de eneste spil jeg har på min liste, plus andet, dette:

- WRC Arcade
- WRC 3
- Skyrim Premium Edition
- Afterglow Xbox 360 controller
- PSP konsol

Der er sådan set ikke andet jeg gider have. Normalt ville jeg tænke "Årrrrh, billige spil!" *haps* men har alt for mange gange kommet hjem og så har jeg ikke haft tid til at spille med det samme og senere hen har jeg bare kigget vantro på det og sagt til mig selv "Hvorfor var det lige at jeg købte det?". Altså, den der man laver bare fordi det er billigt, også kaldet impulskøb. Men ikke KUN impulskøb vil jeg sige. Nogle gange ser jeg også spil der er flere kopier af, og så kunne jeg tænke "Nå, venter lige lidt med at købe det" og så er jeg gået ned og købt det dagen efter. Mange af gangene har det været enten skuffende eller direkte dårligt. Det indså jeg for nogle måneder siden hvor jeg sagde til mig selv "Nu stopper du med at købe alt det lort! Seriøst! Vil du have et spil, men er i tvivl så går du hjem og ser noget gameplay først og læser nogle reviews samt ser på en overall score". Og det har jeg så gjort siden. Som regel... Med hensyn til PSP'en ville jeg kun købe en fordi den er billig. Ikke noget andet. Jeg regner ikke med at opbygge en spil samling til den eller noget andet, der skal kun være få spil.

Hvad med jer selv? Har i haft det som mig eller har i det sådan endnu?

Og det jeg venter allermest på i år er selvfølgelig GTA 5. Og jeg har tænkt på at lave en unboxing video, men om det bliver en realitet må vi se tiden an for når der er nat åbent i GameStop, så kan jeg forestille mig det er ret svært ikke at styrte hjem der om aftenen og pakke det ud og beundre det og selvfølgelig spille det, eller om  man skulle holde sig i skindet og ligge sig til at sove, og SÅ pakke det op dagen efter så man kan lave en video til ære for jer og alle mulige andre, hvor man pakker det op. Svær beslutning...

Tak fordi du/I gad læse med. Er der noget, så spørg endelig. :) 
04-06-2013 - 15:17

Forza Motorsport 5 og en hel del andet

Ja, jeg vil egentligt gerne skrive om alt muligt. Og det gør jeg så.

Men først vil jeg gerne starte med at sige, at jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at se det nye Forza Motorsport 5 vist frem. Det kilder helt i de private regioner, lidt ligesom når jeg sidder og ser en video med en eller anden mongol der kravler op på et højhus uden sikkerhedsline, mens han med sit GoPro kamera kigger ned og lige skal se at der er flere hundrede meter ned. Der tænker jeg "FUCK!!! Det ser sgu fedt ud!" (mens jeg efterfølgende dog tænker over hvor dum manden er, hvilket ikke er tilfældet med spillet). For det GØR Forza Motorsport 5! Jeg SKAL bare prøve det!

Men det der irriterer mig mest, er at konsollen, Xbox One, kommer til at koste en kvart milliard i indkøb, og jeg HADER det for jeg vil ikke gå ud og købe en konsol der er så dyr når jeg kun skal have et spil til den. Samtidig med at jeg ingen chance har for at vide om FM5 bliver Always-On. Det tror jeg faktisk ikke at det bliver, men man kan aldrig vide sig sikker. Og så er kinecten hele tiden tilsluttet. Hvad skal jeg bruge det til?! Jeg har ingen ide. Jeg ved bare at skal jeg engang have den konsol, så bliver den kinect stillet ned bag fjernsynet så man ikke kan se den... Jeg har hverken plads til den og synes foriøvrigt heller ikke at den er særlig køn.

Nu vi er ved spil.

Grand Thaft Auto 5. Glæder i jer til det?! Jeg gør ihvertfald. Jeg har selv været nede og bestille Collectors Edition. Jeg var dernede og høre hvad den kostede. Der sagde han 1200kr.. Nå. Det skulle jeg så lige overveje. De fik 3 til PS3 og 1 til X360. Jeg ville selvfølgelig have den til Xbox. Jeg gik og tænkte på om jeg skulle bestille den. Så besluttede jeg mig... Det skal jeg! Så jeg fræste ned og spurgte min gode ven i butikken "Er den version til Xbox 360 solgt?" hvortil han svarer "Ja, det er den desværre". Jeg stod bare og tænkte "SAAAAAATANS!" men bestemte mig så for at lave min almindelige bestilling til X360 om til en Collectors Edition til PS3. Så må vi se hvordan det kører på den maskine. Jeg er mere bange for om det kan være på den, hvilket jeg ikke tror, da maskinen kun har 12gb... Hvorfor jeg lige ville have det, ja spørg mig ikke.

Der er faktisk rigtig mange ting jeg gerne vil skrive om... Jeg skal prøve så godt jeg kan.

Jeg vil gerne skrive en lille del om min mountainbike som jeg har købt. Det er en af de billige modeller fra Harald Nyborg. Ja, der findes bedre mærker og det er jeg fuldstændig enig i, da du nogle steder på cyklen godt kan mærke på kvaliteten at den måske halter lidt. Men cyklen er faktisk rigtig fed til den pris. Intet der. 2000kr. kostede den. Jeg er glad og tilfreds og ville gerne have en mountainbike istedet for en almindelig herrecykel, da jeg gerne vil kunne køre i skoven (ikke nødvendigvis sport/konkurrence mæssigt), og det egner en almindelig herrecykel sig altså ikke til medmindre man bare kører på de almindelige flade grusveje. I kan lige få et billed sidst i bloggen! Da billedet blev taget, var jeg nede i centret meget sent, fordi jeg havde lyst. Så jeg lå og susede rundt i parkeringshuset. Der er iøvrigt fri adgang. Sjovt nok, så kørte de to memes, LOL og Troll-guy, oppe i hovedet på mig mens jeg forestillede mig en eller anden sidde og skrive "trolololololololololololol" konstant. Måske fordi jeg tænkte "Se, jeg kører i parkeringshuset mens det er mørkt og der ingen er! Folk tror jeg vil stjæle! Uhhha!". Ja, jeg er lidt barnlig nogle gange.

Jeg... Hmmm... Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive mere om? Kender i det at man sidder og har haft en masse idéer 5min. før man begynder at skrive, og så glemmer man hele lortet???

Jeg kan da prøve...

Blockbuster hvor jeg bor, er lukket. Det var sidste åbningsdag i søndags. Desværre. Jeg har haft mine gode og dårlige stunder derinde. Jeg gik ikke derind for spil, men for film da de her i byen, efter min mening, var nogle af de bedste til det fag. Jeg ved ikke med andre byer. Det var ikke så tit jeg kom der. I forbindelse med at de lukkede deres butik, kørte de i starten med 30% på alt (næsten da) og tilsidst 50%. Jeg stod i tilsidst og manglede en ny controller til min Xbox, fordi jeg følte at den anden var slidt i analog stikkene. Jeg spurgte så om der var 50% på deres controllere også. Det var der! Så tænkte jeg "Den snupper jeg sgu!" og fik dermed en controller med hjem der stod til 350kr. men røg ned på 175kr. fordi de havde ophørsudsalg. Haps. Controlleren er Chrome blå og den er lækker. Meget bedre end den anden.

Kender i det med piger? Gør i det?? Hva, hva, hva???

Det gør jeg. Og det er svært. Synes jeg. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige. Ja, jeg vil gerne have sex. Men jeg vil også have noget andet!!! Jeg vil have en jeg kan smile med og grine med, gå i biografen med, holde i hånd, kysse, nusse, røre og alt det andet et par laver. Men jeg synes bare at alle har den tendens til at sige "Det er det indre der tæller", men alligevel har selvsamme person evne til at gå ud og vælge en fyr der er flottere end de 10 hun lige har fortalt det her? Altså, jeg tænker bare... Selvfølgelig skal han ikke være vanskabt og veje 200kg. men når man siger at det er det indre der tæller, så finder jeg det yderst komisk at sådanne personer så er sammen med en der har tusser, sixpack, kort hår og veltrænet. Jeg mener ikke nødvendigvis en rocker aspirant, men bare en ganske almindelig fyr, ihvertfald hvad angår udseendet. Men som alligevel er så forskellig fra mig, som er overvægtig, har briller og er meget sky. Jeg har ikke et problem med at tage kontakt til piger som sådan, men hvis det er en jeg ser som har et look jeg godt kan lide (eller jeg bare tænker direkte på at gå til sølvfadet, hvis i ved hvad jeg mener...), og det er en jeg gerne vil lære at kende, så bliver jeg sgu skræmt væk for at være ærlig, fordi jeg er bange for at folk synes jeg er et fjols, simpelthen fordi jeg er mig selv. Jeg ændrer mig IKKE når jeg er sammen med personer, udover jeg måske tænker mere over hvad jeg siger og gør.

Der er mange måder jeg gerne ville have at "min dame" så ud på. Jeg ville aldrig gøre hende personlig, altså skræddersy hende. Udover udseendet. Men alligevel der ville jeg føle mig overfladisk og ligesom dem der vælger på udseende. Jeg vil ikke kunne undgå at føle mig som ham gutten der i Dagens Mand (ja, det ser jeg når der ikke er andet), spurgte om hende pigen var god i høet. Jeg tænkte bare "Hvad fanden sker der lige der?" for det spørger man, efter min mening, FANDME ikke om når man ikke engang kender personen! Jeg har aldrig spurgt piger om det, selvom der er mange jeg godt gad ordne. Alligevel vælger tøsen at gå på date med denne her fyr. Men som sagt, jeg ville ikke kunne undgå at føle mig som ham. Slesk. Og kun ude på én ting: fisse. Jeg synes det er fint nok at gå efter karaktertræk hos pigen, og jeg ville til nød også sige at det ville være ok at gå efter hendes udseende hvis man falder for det, MEN så skal det kun være i ansigtet og der skal være dybere mening med det, f.eks. "Ja, jeg har valgt Sarah fordi hun har store, smukke blå øjne, samt at hun har fregner på kinderne og lyst langt hår" og ikke bare "Ja, hun ser godt ud, hun har en god røv!". Hele ideen med at sidde og nærmest arkitekt tegne sin drømmekvinde, virker for mig helt forkert. Det er OK at sige "Hun skal have en fast røv og mellemstore patter", men ligefrem at sige hvordan patterne og røven skal se ud, og hvordan hendes krop i det hele taget skal se ud i form, virker for mig helt forkert. Jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor. Jeg vil ikke selv have en 140kg. tung trunte, men det gør mig heller absolut intet at hun har lidt på sidebenene. Jeg kender (og har set) op til flere kvinder der har lidt på siden hvor jeg tænker "Hende der... Haps!". For sådan er jeg! Sådan tænker jeg. Jeg havde selvfølgelig ikke noget imod en slank pige. Jeg tror jeg ville dø lykkeligt, hvis jeg var igang med at tage hende bagfra imens jeg fik et hjertestop. Men det er absolut ikke et krav, overhovedet. Der er massere af piger hvor mine venner ville blive direkte frastødt, men det er ikke fordi at hun er tudegrim, det er simpelthen dem der har et kæmpe problem med ydre skønhed hos naturlige piger. Noget jeg ville nægte ville være plastik patter. Det gider jeg bare ikke!

Nå, det kommer til en brat ende. Jeg ved ikke rigtig mere hvad jeg skal sige om piger. :)

Der vil snart komme et nyt blogindlæg fra mig! Måske ikke så fyldest gørende som det her, men igen... Det der med at man glemmer tingene, kommer helt sikkert op igen. :D

Her er det lovende billed af min MTB!

Xboxlife Share!