CvKM's blog
21-08-2014 - 16:55

Ting fra ens barndom

Hej.

Spørgsmålet er faktisk ret enkelt: Er der nogle ting i husker fra jeres barndom, mere end andre øjeblikke? Godt eller ondt?

Jeg ved godt at det er boget mærkeligt noget at tænke på, men jeg sidder tit og filosoferer over ting som dette. Jeg kan sidde som en zombie og tænke og filosoferer mens jeg spiller Xbox One. Det knager og brager nærmest oppe i hovedet på mig.

Nogle ting jeg selv kan huske, er en dag vi var ude og køre med tog. Jeg har altid været fascineret af jernbanen og medmindre der sidder en lokomotivfører eller mekaniker blandt jer, så vil jeg mene at jeg ved mere end jer andre (uden at prale). Jeg kan huske denne dag som værende at vi kørte med tog ombord på færgen i Korsør og så ankom til Nyborg Færge, de nu hedengangne Store Bælts færger. Og så kan jeg ikke huske mere. Jeg vil tro det har været i 1994/1995 og der var jeg omkring 4-5 år gammel, så derfor er det meget svagt jeg kan huske det. Men jeg er 95% sikker på at det er noget der er sket. Det der så kan ærge mig lidt er betop at jeg ikke kan huske meget af det, udover udkørsel fra færgen i Nyborg og synet af de røde vogne... For den dag idag er jeg helt syg med den overgang når jeg læser om jernbanen. Vi har dog taget overfarten i bil mange gange inden den overfart også forsvandt, da det altid har været i forbindelse med familie besøg/ferie.

Hvad med jer? Får i også sådanne øjeblikke i jeres hverdag? Og er der noget i savner ved det?

Det skal siges at det ikke skal handle om misbrug af nogle arter - hvis det kun er det i kan erindre så er det nok bedst at i ikke skriver. I er dog velkomne til at gøre det, jeg er ikke sart men det er for jeres eget bedste!

(Og skal undskylde for min tidligere blog om HF - jeg gik i panik!)

Ha' en god dag og tak fordi I gad læse bloggen.