CvKM's blog
28-09-2011 - 17:10

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 2

Hej alle!

Der er nok nogle der har læst min tidligere blog om mit Xbox problem.

I mellemtiden, fra den tidligere blog til denne, fortsatte problemerne selvfølgelig: Den frøs, kunne hakke, og jeg skulle genstarte uendeligt mange gange før den var normal igen.

Idag snakker jeg så med dem, ang. en sag om licenser, en sag jeg fik oprettet fordi der stod i brevet at mine licenser var overført, men det var de så ikke alligevel, og jeg kunne ikke gøre det selv, og de skulle rette henvendelse til deres overordnede og bla bla bla.! Her for en 1-2 ugers tid siden ringede jeg så til dem, for at snakke med en kvinde Elinore (???), som havde behandlet min sag(er) siden min Slim fik problemer og skulle til reperation. Problemet var bare at Elinore var taget på ferie så fik en gut i røret som mildest talt virkede ligeglad med mit problem. Han sagde at det skulle være ordnet, og han endda havde prøvet at ringe dagen før for at fortælle det.

For det første så var der INGEN der ringede dagen før, og for det andet så kunne jeg stadig IKKE overføre de licenser manuelt via www.xbox.com/drm! Kort sagt, han har fortalt en eller anden løgn.

Tilbage til at jeg ringede til dem idag: Jeg ringer for at høre hvordan det går, og ifølge Elinore så har de faktisk prøvet at ringe, og at jeg nu her skulle prøve at se om jeg kunne overføre licenserne. Jeg tænkte ja ja, og jeg kan egentligt ikke huske hvad hun sagde for jeg var stadig fokuseret på at få ordnet følgende: Det med at den frøs og hakkede til tider.

Hun forklarer mig så at det er en helt ny konsol jeg havde fået, og blev lidt overrasket for det havde jeg overhovedet ikke fået afvide på noget andet tidspunkt! Hun forklarer også ydeligere at med de problemer jeg har oplevet (som beskrevet i Part 1 af denne blog), så lyder det mere og mere som om at det er harddisken der er problemer med. Og jeg må ærligt talt indrømme det: Hun har faktisk fået mig mere og mere med på vognen om at det rent faktisk godt KAN være den. Altså, at det ikke er selve Xboxen. For nu når jeg kigger på det giver det også mere og mere mening. De spil den er gået i stå i flest gange er "The Ballad of Gay Tony" (GTA), Forza 3 og Black Ops, hvilke er spil der ligger eller har ligget på harddisken (fjernede Black Ops efter jeg blev møgirriteret over at det gik istå).

Efter jeg afinstallerede Black Ops, hvorefter den så har kørt det via disken, så har der ikke været problemer en eneste gang, så vidt jeg husker. Den er så også gået istå i Driver: SF et par gange, som ikke er installeret på harddisken, men savegamet som ligger derpå er jo stadig forbundet med spillet på skiven (hvis i forstår?).

Hendes konklusion var så at hun troede på at det var harddisken, men for at finde ud af om det var det, så skulle jeg evt. tage den ud og prøve at spille uden den og derefter se om den gjorde det. Vi kunne nemlig ikke forsøge over telefonen for problemet ligger i at den kun gør det sporadisk, dvs. det kan komme når som helst, så hun ville ringe imorgen og høre ad. Gjorde den det ikke uden harddisken, så kunne man udelukke at det var konsollen (mener jeg det var hun sagde), og efterfølgende skulle jeg så prøve at formatere den og hjalp det ikke skulle jeg sende harddisken til dem og så ville jeg få en ny (selvom jeg overvejer bare at suse i byen og købe en istedet, de koster jo ikke alverden).

Ydermere, har jeg også fundet ud af at når den går istå i spillet, så kan jeg til tider bare lade den køre et lille stykke tid (alt fra 1 minut til 20 sekunder), og så går den ligesom igang i spillet igen. Det har den gjort et par gange i Dirt 3, og nogle gange i Forza 3 samt i Driver: SF. Det sjove er så at disken nærmest snurrer "langsommere" efter spillet vender tilbage? I Dirt 3 var det f.eks. sådan noget med at den kunne loade en bane, men mens den loadede gik den nærmest istå, dvs. den skrev stadig "Loading" og kredsede rundt om bilen i forskellige kameravinkler, ligesom når spillet var igang med at loade normalt, men den kom ikke videre og der var heller ikke noget musik akkompagneret med loadingskærmen. Lige pludselig kunne den sætte igang, og køre spillet som om intet var sket?

Uanset hvad, så begynder jeg mere og mere at tro på at det er harddisken den er gal med, for det lyder meget som harddisk fejlsymtomer.

Hvad mener i?

Og nåh ja, hun sagde iøvrigt, ang. licenserne, at jeg meget gerne skulle kunne overføre dem nu via www.xbox.com/drm og at jeg så var nød til at gå ind i purchase history på Xboxen og downloade det jeg havde på den, igen. Tænkte bare, ja ja. Men ellers kan jeg jo overføre dem igen den 17. Oktober (der står ihvertfald at muligheden for at overføre licenser er tilgængelig igen på den dato).

Og prikken over i'et er at mit TV også lige har fået symtomer på at det vil gå i stykker! Genialt.

Nå, det var alt fra mig, og tak fordi i gad læse med. :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.