CvKM's blog
29-03-2010 - 02:08

Long time no see!

Hej alle Xboxlifere! Som i nok kan se er det et pæææææææænt stykke tid siden at jeg har skrevet et indlæg her på siden... Og nu ville jeg lige skrive et!

Jeg har været som jeg altid har været: skæv humor, glad for bilspil og.. eh, hva mere?

Nå, glem det! :D

Den by jeg bor i, Frederikssund, har gennemgået en del forandringer: Et helt areal bag byens station er revet ned, og på grunden er der bygget Sillebroen Shoppingcenter, hvor de fleste af byens "indre" butikker er flyttet ned, inklusiv apoteket... Jeg fornemmer et dødt Frederikssund centrum... Nå, men det gode ved dette center er at der er kommet en GameStop! Juuuhuuu! Det var sku også på tide!

Fona er bla. også flyttet ned i centret, og hapsede da også lige et par spil...

På åbningsdagen var der MANGE mennesker! Og kø udenfor Fona, hvor man blev lukket ind i hold...

Af spil jeg hapsede derinde, kan jeg nævne: Cloudy With A Chance Of Meatballs til PC (ikke prøvet endnu) til 20kr. og så endda i folie, Risen til Xbox 360 (SKOD!) til 50kr., også i folie (...og blev solgt til Blockbuster idag...), Street Fighter IV Special Edition med nogle downloadble items (har ikke undersøgt hvad det er endnu) til Xbox 360 (sjovt nok, men tror man skal være til sådan noget for at kunne lide det) til 50kr., Ghostbusters The Videogame i folie til Xbox 360 (ikke prøvet endnu) til 50kr.

Det var så det... En meget god høst, synes jeg! :D Og så var der bla., udover det jeg købte, Virtua Tennis 2009 (Xbox 360) til 50kr., Mercenaries 2 (Xbox 360) til 50kr., Tom Clansys Endwar (Xbox 360) til 50kr. og også en PC-version af spillet til 20kr... Kan ikke huske mere... Jo, der var én version af Street Fighter IV Speciel Edition til Xbox 360 tilbage, og cirka 4-5 stk. af PS3-versionen tilbage.

Og NEJ, der er IKKE flere Ghostbusters og Risen spil tilbage. :D

Dette var så alt fra mig for denne gang, spørg hvis der er mere. :)

PS. Lover at opdatere min blog noget oftere! :D