CvKM's blog
21-06-2010 - 13:18

Blockbuster praktik og andre ting

Hej igen alle Xbox gamere!

Lige et nyt blog indlæg fra mig, igen igen igen igen igen ige... okay, skal nok stoppe nu. :D

Jeg har i de forgangne tre uger været i praktik i Blockbuster Frederikssund, som... ja, 1. Assistent? Det stod der ihvertfald på mit navneskilt. :P Det var en smule hårdt, men det er fordi jeg er på kontanthjælp og IKKE kan finde ud af hvad det er jeg vil, og har brug for hjælp til diverse ting og ikke har fundet uddannelse og ikke var lige så god i folkeskolen som alle jer andre og bla bla bla... Lad nu det ligge. Som sagt var det en smule hårdt i starten, men det er fordi jeg ikke har været i arbejde i lang tid, og før min praktik gik jeg på noget afklaringsforløb i Hillerød, hvor jeg selvfølgelig også er nu (da min praktik er slut). Jeg mødte, ifølge butikschefen Casper, op til tiden, og gjorde de ting jeg skulle, omend det var lidt langsomt og jeg skulle have det forklaret et par gange, men det er jo netop fordi jeg ikke har været i arbejde i lang tid! Der var nogle dage hvor jeg ikke var ret god til de ting jeg blev sat til, specielt én dag i sidste uge, men det snakker vi ikke om. At han så heller ikke ville forlænge praktikken snakker vi heller ikke om.

Nå, jeg fik massere af lærerig (staves?) viden dernede, om hvordan man åbner butikken, tænder for aircondition anlægget i butikken (hvilket jeg IKKE kunne finde ud af!), slår alarmen fra inden man går ind i butikken om morgenen, og hvordan jeg brugte systemet til at søge efter varer og hvordan man overførte gamle favorit lejefilm til TGF (brugtmarkedet) osv osv. Af bonusser kan jeg nævne at jeg fik rabat på ALT jeg købte i butikken. :P Spil (både nye og brugte), film (både nye og brugte), slik, chips, sodavand og hardware (hvilket jeg dog ikke lige købte noget af). :P Alt i alt en meget god oplevelse og Blockbuster, Tværstræde 14B, 3600 Frederikssund kan bestemt anbefales at handle i og evt. få et arbejde i, hvis man skulle være så heldig. :D

Nogle af disse spil jeg nævner herunder er nogle jeg også har købt bla. i Blockbuster, men ville ikke skrive det ovenover, så det bliver et "emne" for sig selv. :)

Af billige spil har jeg i den seneste måned købt:

Alone In The Dark, Xbox 360, 42,50kr.
Fight Night Round 4 (uden cover og æske), Xbox 360, 20kr.
Uncharted: Drake's Fortune (uden cover og æske), PS3, 15kr.
Army Of Two nr. 1 (uden cover og æske), PS3, 15kr.
Fifa 10 (uden cover og æske), PS3, 15kr.
Clive Barker's Jericho (uden cover og æske), PS3, 20kr.
Beowulf The Game (i folie), PS3, 50kr.

Alle spil er fra Blockbuster, på nær Beowulf som jeg ikke kunne modstå at købe til en flad 50er. :) Til Fight Night Round 4 fandt jeg iøvrigt en grøn æske derhjemme som det kunne være i, og fik alligevel også æsker med til de 3 PS3-spil jeg købte dernede under min praktik. :) Clive Barker's Jericho er også fra Blockbuster men det købte jeg efter min praktik var slut. Men det er da billigt alligevel. :D Så jeg synes da at jeg har gjort nogle gode handler angående spil. :D Købte også et par film, men det var mere nogle jeg manglede til samlingen så dem vil jeg ikke bruge tid på at skrive om her. :)

Nå, nu til noget helt andet! Der kom jo en bilpakke til Forza Motorsport 3 her d. 9 Juni, og den var da meget god! Udover at bilerne i pakkerne skuffer mig gang på gang, hvad angår tunings muligheder og styling af bilen, så køber jeg hver eneste pakke der udkommer og vil blive ved med det. :D Den seneste bilpakke ligger i skarp konkurrence med bilpakken fra April, som ifølge min mening stadig er den bedste hidtil udgivet til spillet. :D

Og i løbet af den senere måneds tid er flere og flere af mine IRL venner kommet på Xbox Live, hvilket er fantastisk! :D Det er sku en glædelig nyhed, hver gang ens venner siger at nu har de også købt en Xbox, og så skal vi da lige spille sammen på et tidspunkt. Skægt. :P

Disse glædesmomenter bliver dog vendt til fustrationer nogle gange, da jeg tit ikke kan spille sammen med andre spillere og der er simpelthen ikke noget at gøre ved det.

Installerede den nye router igår, og det gik fint nok, men der var stadig problemer med forbindelsen mellem mig og flere af mine venner på Xbox'en, så besluttede mig for at installere den trådløse routers drivere på min mors bærbar. Det skulle jeg aldrig have gjort... Installationen blev nemlig ikke gennemført fordi computeren ikke ville af en eller anden grund! så efter nogle forsøg opgav jeg, og lukkede lortet ned. Altså, installationsprogrammet.

Men... Nu er hele l*rtet vist fucket op. For da jeg efterfølgende vil have Mircu til at joine et party, så vil den ikke! Panik! Hvad er der nu galt!? For normalt ville den ikke hvis han opretter et, og jeg skal joine, og omvendt vil den godt hvis jeg opretter et og han joiner. Men nu ville den sku ingen af delene! Er stensikker på at det er fordi jeg har rodet ved det. Under installationen, som jo blev afbrudt, blev jeg bedt om at give SSID'et et navn, og det gjorde jeg så... Jeg afbrød jo, fordi den ikke kom nogle vejne med at finde et internet, og opdagede at trods de mislykkede forsøg på installation, så poppede det nye navn op som et nyt SSID! Gad vide om det er det der har "ødelagt" det hele? Jeg må hjem og kigge på en gammel skod bærbar, for at se om indstillingerne på forunderligvis er blevet genstartet eller noget i den retning. Det kunne jeg nemlig forestille mig at det var. Efter jeg har rodet med det og prøvet at se hvad der er sket med de indstilliger og derved få det til at virke, når jeg kommer hjem, så roder jeg ikke mere med den router. Kunne forestille mig at det var NAT og UnPn indstillingerne der er blevet lavet kludder i.

Har også siden igår gået med tanken om at købe en ny trådløs router både til gaming og almindelig internetsurfing. Nogle ideer? Helst ikke alt for dyrt.

Nå, det var sku nok det længste blogindlæg jeg har skrevet nogensinde! I spørger bare hvis der er noget i vil vide. :D

Mvh. CvKM!