CvKM's blog
27-03-2012 - 01:12

Måske ny Xbox... igen.

Hey alle...

Ja, det er jo mig der før har lavet disse bekendte "værste lort"-blogs om min Xbox 360 250GB Slim som blev sendt frem og tilbage fra Microsoft og harddisken med (som så ikke var problemet alligevel) og yadda, yadda, yadda... Den fik jeg jo som bekendt tilbage efter at den havde været afsted anden gang og den har fungeret fint. Endtil nu.

Nu er den kraftedme begyndt på det samme lort igen. Næsten. Den er meget langsom op at starte op til tider (Xbox-logoet med hvid baggrund) og har meget svært ved at læse diske mens den ligger ned og er gået istå i Duke Nukem: Forever (iøvrigt et ret sjovt spil) flere gange idag.

Jeg har besluttet mig for at bliver det helt af helvedes til, så bliver der indkøbt en 4GB model og så ryger min 250GB harddisk over i.

Jeg gider ikke sidde med supporten i telefonen en fucking gang mere, for at sende den afsted engang til. Tredje gang har jeg krav på en ny, men jeg vil med 100% sikkerhed vædde med at de foreslår om man "ikke lige kan trykke på den og den knap" og hvad ved jeg, for at undgå at give mig en ny.

Er ved at være godt og grundigt træt af det her.

Det er bare pisse belastende at den virker når den står op! Der må jo være noget galt med maskinen.

Ja, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ud over at ringe til supporten. Det ødelægger en del af spiloplevelsen når man gang på gang skal skubbe drevet ind og ud igen, før den overhovedet vil spille skiven.

Det var min blog for idag.

Tak fordi i gad læse den. :)