CvKM's blog
15-08-2013 - 18:56

Willkommen zu Xbox EINS!

Ja, det er nok det en tysk Xbox One vil sige. Men nu er der jo nok noget internationalt på den, ihvertfald Europæisk tekst. Men hvad er jeres mening om det? Jeg regner med at bestille den i Tyskland. Jeg blev godt nok skuffet over den danske indsats på området.

Køber I fra England eller Tyskland eller venter I til den kommer i Danmark?

EDIT: Overskrift ændret til ære for Vestergaard! 
11-08-2013 - 03:38

Hvad skal jeg tage?

Selvom jeg nok burde ligge i min seng så sidder jeg alligevel oppe. Har lige tygget mig igennem et par sider af LiveLeak med de sædvanlige grusomme videoer... Og så blev det kedeligt i længden.

Jeg gik så herind og de seneste par dage har jeg ikke rigtigt læst nyhederne herinde. Bla. fordi at sådan noget som DVR og ting som det headset INTET siger mig... Headsettet kommer jeg heller ikke til at bruge. Men så så jeg den der Unboxing Video. Manner, nu er jeg bare blevet endnu mere solgt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har SÅ meget lyst til at købe en Xbox One. Det er sjovt... Nogle gange tager det mig flere timer at tænke over når det er noget jeg virkeligt ikke gider regne ud, men når det er sådan noget som det her der fanger mig INSTANTLY så er den regnet ud i løbet af 10 min... Det jeg prøver at sige er at jeg nogenlunde allerede har regnet ud hvordan jeg ville skaffe penge til denne konsol. No worries... Men... Hvad er jeres mening? Hvad forventer i af konsollen? Nogle af jer har måske læst min tråd om at købe en Nintendo DS... Men må igen sige at jeg er parat til at tilsidesætte den, hvis det er. Jeg har bare nogle problemer ang. Xbox One... Hvis jeg skulle have en, er der umiddelbart kun ét spil jeg vil spille på selve dagen. Og det er Forza Motorsport 5. :/ Det virker lidt vildt at købe en konsol kun for det. Jamen, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Dead Rising 3 siger mig absolut INTET. Assassins Creed 4 Black Flag fangede mig ret meget da jeg så noget gameplay af det i sidste uge. Men jeg tror aldrig jeg ville komme i gang med det. Har prøvet at have den tanke før, at nu skulle jeg prøve noget anderledes men den gik ikke. Ryse. Det samme som med AC4. Fifa 14... Nej tak. Skulle jeg have det skulle det være til PS3 da jeg har min fodbold kammerat der.

Hvad mener I? Hvad havde i gjort? Jeg er meget tændt på ideen lige nu, men det er ved at være et spørgsmål om tid før de lukker for forudbestillinger. Skal nemlig også have solgt min tablet, da pengene fra den så skulle gå til en forudbestilling... Tjep tjep, tak...

Tak fordi I gad læse med. :)