CvKM's blog
30-07-2013 - 19:55

Ny spilstrategi

Vi kender vel alle sammen til det med at vi har spil vi slet ikke spiller. Både i folie, men også nogle der kun er halv gennemførte. Og alligevel går vi ned og ligger penge på bordet og forudbestiller flere, nogle med udgivelse lige om hjørnet. Sådan var det ihvertfald i mit tilfælde. Jeg købte Rayman Origins. Det blev kedeligt, så ned med det. Så købte jeg WRC 3. Det gennemførte jeg, spiller ikke multiplayer så ned med det også. Da jeg stod dernede, træf jeg en beslutning... Jeg havde simpelthen ikke tid til alle de spil. Så jeg afbestilte simpelthen både Rayman Legends og Battlefield 4, begge til PS3, for at putte alle pengene på mit GTA5 samt WRC3 på det. Ja, sådan er det jo...

Nu sidder jeg så bare og venter på at GTA5 udkommer. I mellemtiden er der ikke rigtigt andre spil jeg har lyst til at spille, end Forza 4, GTA4 og så måske lidt Hitman Absolution og The Last of Us, hvis de to frister. Jeg har gået med tanken om at sælge min tablet og det blev også til en realitet i forgårs (hvis folk vil se links kan de skrive en PB til mig). Jeg håber snart at få den solgt da den næsten ikke bliver brugt.

Hvad vil jeg så bruge pengene til? Jo, jeg har tænkt lidt på at gå helt nye græsveje og har overvejet en Nintendo DS... Jeg har også haft en PS Vita i tankerne, men nu har jeg allerede noget med PS så derfor har jeg overvejet Nintendo. Men hvilken Nintendo skal jeg vælge? Der er jo både XL, 3Ds XL, Light og alle mulige andre modeller. Jeg overvejer den første, XL da den er forholdsvis billig. Men hvad synes I? Kom gerne med foreslag.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg ellers skal skrive her...

Oh, oh, oh! Nu ved jeg det. Jeg overvejer at starte (sådan mere eller mindre) en samling på Lego Architecture modellerne! Der er nogle rigtig flotte nogle til nogle forholdsvis billige priser. Jeg har i forvejen 5 modeller af Shell's exklusive Lego Ferrari modeller, og jeg har den fordel at jeg kan købe dem uden at skulle tanke! Heldigt alligevel, men er ikke sikker på at Shell er særligt glade for det i længden, men jeg kan sådan set være ligeglad, de er købt og betalt.

Tak fordi I gad læse med! 
02-07-2013 - 17:32

Bærbar... Er det en god eller en skidt ting?

Jeg sidder her og ved ikke helt hvad jeg skal gøre. Nogle gange får jeg nogle tossede ideer, og i lyset af at min computer blev lige så varm som en bageovn og ikke var til at røre ved i bunden tænkte jeg "Køb da en stationær!" men igen... Når jeg ikke bruger den til mere end jeg gør, ville det være helt hul i hovedet at købe den bare for det. Jeg sad nemlig og fik adgang til den amerikanske Netflix på min PC men når jeg kører streaming i browseren KOGER den hvis den står i flere timer, og sidst jeg gjorde det resulterede det i at den lukkede sig selv ned og jeg lod den køle af i 15min. for at give den lidt fred. Men jeg har også tænkt på det noget billigere alternativ og det er jo at købe en køler til den. Jeg troede min søster havde en men da hun er på Roskilde Festival, kunne hun (og gad sikkert ikke alligevel) komme op og kigge efter køleren i deres flyttekasser i kælderen. Igen, både hende og hendes kæreste har begge stationærer computere så kunne ikke se hvorfor hun skulle have den liggende... Så det bliver nok en ny køler. Sagen er dog en anelse god alligevel, for computeren har ikke nogle problemer når jeg ikke streamer så selvom dette beløb til denne køler ikke er ret stor (199kr. i Fona), så har jeg altid været sådan lidt "Arrrrrh" når jeg skulle købe en elektronik ting bare for at få noget andet til at virke. :/ Men jeg vil jo gerne se det store udvalg de har, uden at min computer sprænger i luften, så det bliver nok den løsning! Penge til computer er der ikke og jeg gad heller ikke ofre dem selvom jeg havde dem da denne fungerer fint nok under alle andre omstændigheder.

Så...

Hvad synes I er bedst? Hvad er jeres erfaringer med stationærer computere, og ligeledes med bærbare? Har I købt nogle af disse ting hvor der ikke har været andet end problemer, eller har i købt en billig discount computer (enten stationær eller bærbar, det er ligegyldigt) og det så er det bedste I har ejet hvad angår PC? Tell me!

Tak fordi I gad læse. :)