CvKM's blog
13-11-2015 - 10:42

Kodeord

Hej.

Jeg vil bare sige at HUSK at lave gode kodeord. Mit tilfælde er jeg dog ret sikker på er tilfældigt, men hvordan de så har gjort ved jeg ikke.

Jeg fandt ud af i nat, at min facebook profil var blevet spærret, den ville ihvertfald ikke logge på. Jeg slog det hen som at telefonen bare skabte sig, men fandt kun ud af denne morgen at det ikke var blevet bedre. Så da jeg ankom til skolen, loggede jeg på og skulle se om jeg kunne der, men det kunne jeg ikke og fandt så ud af at facebook sikkerhedsteam havde blokeret min konto fordi der var logget på et andet sted end min normale placering. Jeg befinder mig i Nordsjælland og en sjælden gang imellem i København. Derfor overraskede det mig meget da den sagde at der var blevet forsøgt logget på i Kina, og den spurgte mig så prompte om at lave mit kodeord om. Dette gjorde jeg selvfølgelig i al hast. Jeg kan end ikke huske det, men f*ck det når jeg bare er i sikkerhed.

Mit opråb er bare at når, og hvis, I får disse henvendelser så ændr jeres kode ASAP. Ligesom jeg gjorde. Alt er i orden nu. Jeg har nogle andre koder jeg lige skal ændre også, men det gør jeg senere. Der har ikke været brud på dem, så det kan godt vente.

Anyways, god fredag til jer alle og pas nu på jeres shizzle ude på nettet.
20-10-2015 - 10:43

Man har vel lov til at gå i barndommen?

Hvis jeg fortalte mine venner hvad jeg samlede på, så ville de fleste ryste på hovedet og spørge hvor gammel jeg er. Okay, så kan man så diskutere hvor meget ven de er, selvom jeg da har nogle stykker der accepterer det og ligefrem beder om billeder hver gang jeg siger jeg har købt noget.

Det jeg taler om er modelbiler. Nej, det er ikke nødvendigvis barnligt, men jeg vil selv sige at det kommer meget an på hvilke modeller der er tale om, og selvfølgelig om det er fantasi modeller eller rigtige biler. Jeg samler på lidt af hvert, for det meste 1:43 Bburago modeller, enkelte 1:24 modeller og en hel del 1:64 modeller. Det sidstnævnte er Hot Wheels biler, altså de helt små der primært er henvendt til børn. Her ville de fleste stejle, netop argumenterende at "det jo er til børn". Jeg har vel en 70+ stykker, så har brugt en del penge på dem, og har endda nogle jeg ikke har registreret endnu (jeg skriver dem ind i et Excel ark så jeg kan holde styr på dem).

Hvad synes I om dette? Jeg er personligt fuldstændigt ligeglad, for selvom I sagde at det var spild af penge ville jeg stadig samle på dem. Men det kunne bare være interessant at høre jeres mening.

Samler I selv på noget der måske kan opfattes barnligt? Sig frem.

Jeg havde bare lyst til at skrive lidt om det, hvad jeg går og pusler med, derfor indlægget her. 
19-08-2015 - 09:41

At miste interessen - partly

Hvad vil det sige at være gamer?

Jeg vil betegne mig selv som en gamer, men gør i det med jer selv? Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men selvom jeg har købt rigtig mange spil over årene og også er hoppet med på bølgen fra da Xbox One udkom, så ved jeg sgu ik' helt... Det er som om jeg har mistet interessen for spil, for nogle gange kan jeg sidde med den bunke jeg har derhjemme og der er bare intet jeg gider spille. Jeg kan sidde og hype over et nyt spil, og når det så udkommer så kan der gå uger før det bliver sat i maskinen.

Så ligger det bare dér

I sin folie.

Senest skete det med Project C.A.R.S., men det viste sig til gengæld også at være en gang dampende varm lort - ihvertfald for mig. Så der gik jeg ikke glip af noget. Men jeg ved vitterligt ikke hvordan jeg skal forklare, at men interesse for spil daler lidt når jeg endeligt sidder med dem i hånden. Der blev ligeledes også annonceret rigtig mange spil ved E3 i år, og ved Gamescom, men det er alligevel kun cirka 5 jeg skal have (hvis man går ud fra at de ikke er blevet bestilt endnu). Nogle de køber jo alt, men mig... Jeg sidder bare og stoner det samme over og over igen - bilspil og skydespil. Thats it. Og det er der min interesse for alvor svigter nogle gange, for det er jo pisse repitativt og monotont. Det er gentagelser på gentagelser, især i Forza serien.

Jeg ved godt at der hver gang er nye tiltag som kan få en til at udbryde "Årrrrh, hvor fedt, man!!!" men alligevel... så kommer vi tilbage til det med at når man så sidder og spiller det, så kan man tænke "Det er jo egentligt bare det samme som sidst". Igen, jeg gør ihvertfald tit. Er jeg ved at miste interessen for gaming? Jeg ved det ikke, men jeg håber det ikke. Som jeg selv skrev før, så er det bilspil og skydespil der får mine game gasm klokker til at ringe, men det er ikke engang hvad som helst inden for de to genre jeg gider spille. Det irriterer mig, for selv dér er der grænser. Grænser jeg ikke kan rykke mig udover og tage fat på f.eks. Assassins Creed eller sådan noget som Dragon Age. De to, og mange andre i andre genrer, siger mig intet. Jeg har prøvet og det lykkedes ikke. Jeg gruer for min fremtid som gamer når jeg bliver ældre, for det er kun blevet værre med årene.

Hvad med jer?
26-07-2015 - 01:38

Sølle mennesker

Hej.

Jeg roamede lidt rundt på Facebook tidligere idag, som den zombie man nu er. Jeg kiggede på Netflix' Facebook side og hvad de nu havde af kommende titler. Det bød bla. på serien Narco som starter 28. August. Den ser rigtig spændende ud. Lidt længere nede af listen fik jeg øje på at der var lagt en enkelt kommentar til et billede. Det var en gut der spurgte til om de kunne bekræft et hack der var sket mod Netflix. Til det var der vedhæftet et link til en status opdatering hvor en mand ved navn Henrik beskrev at hans konto, desværre, var blevet udsat for et hacking angreb. Han havde uheldigvis fået stjålet sine oplysninger, og de var efterfølgende lagt ud på en arabisk hjemmeside. Det var også sket for nogle af hans venner.

Det løb mig straks koldt ned af ryggen, selvom der gik hele 3 timer før jeg gik ind og ændrede mit kodeord, som det blev anbefalet. Alternativt kunne man også ændre sin e-mail adresse, men det var kun hvis man brugte samme kodeord til dem begge. Jeg ændrede så mit kodeord til min Netflix konto, og samtidig blev der opfordret til at man også loggede ud af alle enheder. Alt dette blev beskrevet i en udførlig guide så man var helt sikker på at der ikke skete noget (eller mere, hvis man allerede havde været uheldig).

Nu skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige om dette er valideret, Netflix har heller ikke kommenteret på det. Men for en god ordens skyld gjorde jeg det nu alligevel, og er ganske godt tilfreds. Så vidt jeg kunne se var der ikke ændret noget, men derfor, som der også stod, så kunne oplysningerne godt være ude alligevel og der kunne så sidde en gratist og se gratis film og TV-serier på min regning. Alt dette bliver dog ændret når man trykker "log ud af alle enheder". Jeg blev alligevel lidt nysgerrig, for der stod i den status at vennen havde fået bekræftet sit leak ved at google sin e-mail adresse, og dermed været helt sikker på det. Jeg gjorde det samme og den viste intet, heldigvis.

Det sidste jeg gjorde var at søge reelle informationer om det, og det er her min overskrift kommer til gode: Jeg gik ind og søgte simpelthen på "Netflix account leaks" og via den søgning stødte jeg faktisk på et link aller øverst oppe, det var opdateret d. 9 Juli i år og jeg kunne se at overskriften på emnet delvist var "+25000 netflix accounts". Desværre for mig var det et lukket forum der krævede login, så jeg kunne ikke tjekke noget. Men tilbage i søgeresultatet var der massere af andre links til sider indeholdende disse. I stor stil deler folk disse accounts, og det sætter simpelthen mit pis så meget i kog at disse åndsamøber finder det helt fint at gøre brug af andre menneskers kontoer og have det sjovt på deres bekostning. Jeg stødte på flere lister hvor folk i kommentarerne bedte om kontoer, ud fra den pågældende liste, der virkede. Nogle havde held, andre havde ikke. Men fælles for dem alle er at jeg simpelthen ikke kan snuppe sådan noget, så jeg valgte at gå væk fra siderne fordi jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere harm. Jeg synes det er utroligt at det accepteres så vidt og bredt idag, sådan noget. Jeg fatter det simpelthen ikke. I nogle omstændigheder kan hacking bruges til gode ting, f.eks. mod et diktatur eller firmaer der sælger brugeroplysninger til scammere eller hvad ved jeg. Men det her, det er simpelthen bare at pisse på folk. Det koster 79kr., prøv dog lige at tage dig sammen og lad være med at bruge andre for deres goder.

Har I selv fået hacket jeres konto og hvordan opdagede I det? Jeg er som sagt heldigvis ikke røget i noget endnu, ihvertfald ikke hvad jeg ved af.
09-11-2014 - 17:55

En tur til USA?

Det er sådan set meget enkelt: Har i nogensinde været i USA før?

Og hvad lavede i derover?

Fortæl gerne om jeres tur, hvad enten det var alene, med familien eller med kæresten. Jeg er selv helt syg efter at komme derover og min største drøm er nok at bo i en almindelig amerikansk forstad med bil og hus. Gerne for mig selv eller med en sød pige. Børn er ikke lige det mest ønskede lige nu. Men generelt bare at leve den amerikanske drøm. Har i også selv de drømme, og hvordan var det at se virkeligheden når i var på ferie derover?

Jeg gider næsten ikke skrive om alle de (bogstaveligt talt) tusinde ting jeg ville lave derover, hvad enten det er ferie eller permenent sted at bo, jeg ved bare at jeg ville have travlt alle dage de første mange måneder hvis man nu boede derover. :)

Fortæl, fortæl. :D