CvKM's blog
19-08-2015 - 09:41

At miste interessen - partly

Hvad vil det sige at være gamer?

Jeg vil betegne mig selv som en gamer, men gør i det med jer selv? Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men selvom jeg har købt rigtig mange spil over årene og også er hoppet med på bølgen fra da Xbox One udkom, så ved jeg sgu ik' helt... Det er som om jeg har mistet interessen for spil, for nogle gange kan jeg sidde med den bunke jeg har derhjemme og der er bare intet jeg gider spille. Jeg kan sidde og hype over et nyt spil, og når det så udkommer så kan der gå uger før det bliver sat i maskinen.

Så ligger det bare dér

I sin folie.

Senest skete det med Project C.A.R.S., men det viste sig til gengæld også at være en gang dampende varm lort - ihvertfald for mig. Så der gik jeg ikke glip af noget. Men jeg ved vitterligt ikke hvordan jeg skal forklare, at men interesse for spil daler lidt når jeg endeligt sidder med dem i hånden. Der blev ligeledes også annonceret rigtig mange spil ved E3 i år, og ved Gamescom, men det er alligevel kun cirka 5 jeg skal have (hvis man går ud fra at de ikke er blevet bestilt endnu). Nogle de køber jo alt, men mig... Jeg sidder bare og stoner det samme over og over igen - bilspil og skydespil. Thats it. Og det er der min interesse for alvor svigter nogle gange, for det er jo pisse repitativt og monotont. Det er gentagelser på gentagelser, især i Forza serien.

Jeg ved godt at der hver gang er nye tiltag som kan få en til at udbryde "Årrrrh, hvor fedt, man!!!" men alligevel... så kommer vi tilbage til det med at når man så sidder og spiller det, så kan man tænke "Det er jo egentligt bare det samme som sidst". Igen, jeg gør ihvertfald tit. Er jeg ved at miste interessen for gaming? Jeg ved det ikke, men jeg håber det ikke. Som jeg selv skrev før, så er det bilspil og skydespil der får mine game gasm klokker til at ringe, men det er ikke engang hvad som helst inden for de to genre jeg gider spille. Det irriterer mig, for selv dér er der grænser. Grænser jeg ikke kan rykke mig udover og tage fat på f.eks. Assassins Creed eller sådan noget som Dragon Age. De to, og mange andre i andre genrer, siger mig intet. Jeg har prøvet og det lykkedes ikke. Jeg gruer for min fremtid som gamer når jeg bliver ældre, for det er kun blevet værre med årene.

Hvad med jer?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.