CvKM's blog
13-11-2015 - 10:42

Kodeord

Hej.

Jeg vil bare sige at HUSK at lave gode kodeord. Mit tilfælde er jeg dog ret sikker på er tilfældigt, men hvordan de så har gjort ved jeg ikke.

Jeg fandt ud af i nat, at min facebook profil var blevet spærret, den ville ihvertfald ikke logge på. Jeg slog det hen som at telefonen bare skabte sig, men fandt kun ud af denne morgen at det ikke var blevet bedre. Så da jeg ankom til skolen, loggede jeg på og skulle se om jeg kunne der, men det kunne jeg ikke og fandt så ud af at facebook sikkerhedsteam havde blokeret min konto fordi der var logget på et andet sted end min normale placering. Jeg befinder mig i Nordsjælland og en sjælden gang imellem i København. Derfor overraskede det mig meget da den sagde at der var blevet forsøgt logget på i Kina, og den spurgte mig så prompte om at lave mit kodeord om. Dette gjorde jeg selvfølgelig i al hast. Jeg kan end ikke huske det, men f*ck det når jeg bare er i sikkerhed.

Mit opråb er bare at når, og hvis, I får disse henvendelser så ændr jeres kode ASAP. Ligesom jeg gjorde. Alt er i orden nu. Jeg har nogle andre koder jeg lige skal ændre også, men det gør jeg senere. Der har ikke været brud på dem, så det kan godt vente.

Anyways, god fredag til jer alle og pas nu på jeres shizzle ude på nettet.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.