Thomas.Madsen's blog
28-03-2008 - 23:08

Meningsfulde indlæg..

Det er igen er tid til et recycle. Denne gang er det følelsesporno, jeg skrev i sin tid.


Det er ikke helt nemt at skrive blog. Det er svært at finde på indlæg, når den grå hverdag ikke byder på andet end kulde uden sne, trist vejr og død julestemning. Her i juletiden burde man ellers se røde lys, masser af kærlighed og tung, rar kildende julesteming. Men det er der ikke. Istedet går vi rundt som i slutningen af Februar, uden sne, men stadig forbandet koldt. Men hov, det passer jo ikke helt, for det er først i dag jeg virkelig vinterfrøs, og fik lyst til at sidde foran radiatoren derhjemme, med en kop varm te med smag af skovbær eller tropiske frugter. Det er meget svært at komme i julestemning. Især når der ikke er nogen "rigtig" julekalender. Selvom man ikke ser det gør det sit til at lægge den tykke julestemning.
Men hvor kom jeg fra, jo meningsfulde indlæg.
De fleste blog's(denne inklusive) handler om film, spil, bøger, julefrokoster, klager osv. Men ville det ikke være fedt med en blog hvor der var nogen der skrev om livets goder og krydderier?
Enkelte linjer der beskriver en enkelt gode. En par linjer med teksten om personen der hjalp den gamle dame over vejen. Om pigen der blev nyforelsket, om konen der fødte, om parret der blev forlovet, ja om faren der spillede fodbold med sin søn. De små ting der gør livet specielt.
Jeg vil gerne begynde, fortælle om igår, hvor jeg med tømmermænd skulle på tanken for at hente mælk. Der stod en lille dreng ved kassen, han havde nøje udvalgt hans slik.
Han havde lagt sammen, trukket fra, divideret, talt igen igen, blot for at få at vide at der manglede 1,5 krone. Med stor skuffelse skulle han lægge sine vingummier tilbage, men jeg velvidende hvor træls det er, betalte jeg de 1,5 kroner som manglede. Og det føltes skønt. Det var et kick jeg sjældent har oplevet. At se drengens ansigt lyse op, var lige så glædeligt som at vinde i Lotto. Det var en rigtig lækker følelse. Jeg blev næsten gladere end drengen.

Sådanne hverdags fortællinger er meget mere spændende end at Sony ikke kan levere varen eller ligende. Det er det en rigtig blog skal handle om"

Kommentarer
23-03-2008 - 20:09

Feedback, idéer og verbale tæsk

Jeg ved jo I hungrer efter mere om Peter, men sådan skal det ikke gå(foreløbig). Jeg har nemlig fået det nogen kalder for en skriveblokering, men som i dette tilfælde nok bedre kan kaldes dovenskab. Jeg er fuldstændig tør for idéer. Så jeg spørger jer, ærede læsere; Har I nogle idéer, noget feedback - ting jeg kan gøre bedre, dårligere, så skriv for satan, SKRIV!

Kom glad


Lille note til Lambaek blandt andet(og alle andre stort set); Kun nogenlunde seriøse idéer. Det skal nok blive latterligt nok i forvejen.. 
21-03-2008 - 00:32

Den spændende afslutning på første sæson om den gode Peter!

Efter flere dødstrusler og konstant pres fra Lambaek og Senzai bliver sæson 1 af Peter historen nu aflsøret... Gør jer klar..


[The Story of Peter theme begins]
Xboxlife.dk presents
A story by Thomas Madsen                                           The Story of Peter
                       Season Finale: Bad endnings(from the authors pen)
                            
Not knowing what to do, Peter grabbed a knife. In a frenzy,
                             he started to cut everything in his way
                                        There were no survivors
                       


Layoutet fucker lidt!


20-03-2008 - 23:08

Gammel skolestil

Jeg fandt lige en gammel skolestil, som jeg lige synes jeg ville dele med jer, I der ikke læser min blog. Det skulle være en novelle og den skulle indeholde flashbacks.
Here you go;


Dukken var ny. Hun havde fået den af sin far den forrige uge. Hun havde ønsket sig den i fødselsdagsgave, men fik den ikke. Hun kunne tydeligt huske at hun flåede alle gaverne op. ”I dag er det Idas fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurra!” Hun havde bestilt rutebilslagkage. Der var masser af det. Moderen havde lavet fem styk til ti mennesker. Det var alt for meget, de spiste knap to!  Hver gæst havde haft to gaver med. Ida vidste godt at de ikke var særlig store. Dukken var ikke deriblandt. Mor og far havde købt nogle større gaver. En af dem var helt sikkert en dukke!

Gaverne var det allersidste. De skulle først lege skattejagt, spise slik og lege med Idas legesager. Ida var ivrig. Den første gave blev flået op, den var fra Rikke, en af gæsterne. Det var blyanter, viskelæder og lineal, alle i lyserøde farver. ”TAK! Sådan noget har jeg lige brug for!” Det var en åbenlys løgn. Havde det ikke været fordi hendes forældre insisterede, havde hun ikke holdt denne møg  fødselsdag! Så havde hun også sluppet for alle disse møg gaver. Den anden gave blev åbnet. Den tredje. Den fjerde. Alle af gæsternes gaver var ubrugelige. Nu kom forældrenes gaver. Hun flåede dem om muligt hurtigere op end gæsternes end gæsternes! Den første gave var ikke en dukke. Den anden gave var ikke en dukke. Den tredje gave var ikke en dukke. Der var en gave tilbage. ”Det må være en dukke.” Hun åbnede den langsomt for at forstærke spændingen. Det var ikke en dukke. Skuffelsen satte sig som en klump i halsen. Ida blev kridhvid i ansigtet. Hun var lige ved at tude, men greb sig selv i det. Hun ville vente til gæsterne var taget hjem.

Da gæsterne var gået satte forældrene sig ind i sofaen og tændte fjernsynet – et øjebliks hvil før oprydningen. Ida stillede sig foran fjernsynet. Forældrene kiggede bare op på hende med et fjoget udtryk. ”Som om I ikke ved hvad der er galt! Hvor er min dukke?!” spurgte Ida, fornærmet, nærmest skrigende. ”Din hvad?”                                                                                                                                                                                   ”MIN DUKKE! Hvor er min dukke?!” Forældrene forklarede og forklarede. De kom med dårlige undskyldninger. Som om de ikke havde penge til den.

Men nu havde Ida fået dukken. Hun havde leget med den hele ugen. Faren havde købt vogn og seng med. Derudover hørte der en lille sutteflaske og en cd med vuggeviser med. Når man spillede vuggeviserne for dukken lavede den nogle snorkelyde. Man kunne komme til at vække den med en for høj lyd, så begyndte den at græde. Den var fantastisk, syntes Ida.

Familien var ude i deres sommerhus ved Vesterhavet. Sommerhuset var rimelig nyt og bygget af træ. Det var blåt og lugtede af den olie, huset var behandlet med. De havde købt det forrige år, gennem faderens arbejde. De fik det til en rekordlav pris. Det lagde tæt på stranden, omkring 100 meter. Ida kunne selv gå ned til vandet hvis hun ville, hun skulle bare tage Buller – deres hund – med. Det var en sikkerhedsforanstaltning. Buller var tidligere redningshund, så den kunne trække hende op af vandet, hvis det nu gik galt. Buller var en god hund. Den var lydig og kunne en masse tricks. Det var en schæfer-collie, som de havde fået af morens veninde, som ikke kunne passe ham mere. Det var en god og stærk vagthund. Der var engang en tyv der kom ind i deres hus, hjemme i byen. Buller begyndte og gø og bed tyven i hånden. Tyven endte med at måtte flygte, dels fordi han var bange for Buller, dels fordi Buller vækkede faderen.

Forældrene elskede det hus. Ida hadede det selvfølgelig.


Efter frokost var Ida løbet ned på stranden. Hun havde taget dukken med. Dukken lagde hun på en sten, med et håndklæde under.  Ida og Buller legede ”Fang Stenen”. Ida kastede en sten ud i vandet og så skulle Buller nå at fange den. Det gjorde han aldrig. Ida måtte egentlig ikke lege ”Fang Stenen” med Buller. Engang da de legede det, flækkede Buller en tand. Så måtte han til dyrlægen. Det blev dyrt. Det kostede over tusinde kroner sagde Idas forældre. Så bestemte de, at hun ikke måtte lege det mere, men hun gør det alligevel, for Buller kan godt lide at lege det.

Ida skulle bade.  Vandet var varmt i dag, omkring 22 grader. Hun badede i omkring en halv time. Så var hun fuldstændigt blå og måtte nærmest trækkes tilbage af Buller.

 

Ida og forældrene spiste aftensmad. De  fik lasagne. Ida hadede lasagne, så hun fik is. Det var sådan noget hjemmelavet noget, som man fik ovre i ParadIS, i byen tæt på sommerhuset. Det var alle mulige underlige slags; man kunne få is med koldskålssmag, chokoladesmag, After-Eight smag, pistacie, alle mulige forskellige slags. Man kunne endda få med chilismag. I dag fik Ida med vanilje og chokolade.

Pludselige frøs Ida fuldstændigt! Dukken! Hun havde glemt dukken nede på stranden! Ida gik i panik! ”Mor! Far! Jeg har glemt min dukke!” skreg hun panisk, så hun skræmte forældrene fra vid og sans! Hun skyndte sig at tage sit tøj på og løb alt hvad hun kunne ned mod stranden. Da hun endelig kom derned, skyndte hun sig over til den sten, hvor hun havde lagt dukken. Den var der ikke! Ida var lige ved at græde. Hun løb op og ned ad stranden efter dukken, men den var ikke til at finde nogen steder. Ida løb op til nabohuset. Hun bankede på samtidig med at hun let trippede. Døren åbnede. ”Har I set min dukke?!” Det havde de ikke. Ida løb ned på stranden igen. Hun vendte hver en sten. Den var ingen steder. Til sidste var der kun et muligt sted – vandet. Ida hoppede i. Vandet var koldt. Hun ledte i vandkanten.

 Vandet havde været ret stille i forhold til hvad det plejede. Nogle gange var der bølger så høje som Ida. Ida kunne huske engang hvor selv ikke hendes far turde hoppe i. De havde spist frokost, og bestemt sig for at de ville ud at bade.  Det blæste lidt, men ikke noget helt vildt. Luften var varm, så det var heller ikke koldt. Vandet var egentlig også rimeligt varmt. Solen skinnede. Bølgerne var høje. Rigtig høje, ingen kunne forklare hvorfor de var så høje. Det var livsfarligt at være ude i vandet. Så de gik tilbage i huset. Senere på aftenen kunne de se i de regionale nyheder, at en jolle var blevet smadret under bølgerne. Ham der sejlede jollen var også kommet til skade, men var uden for livsfare. ”Hold da kæft” havde faderen sagt. De sagde i Nyhederne at det var de højeste bølger der havde været i 20 år! Næste dag var havet helt normalt igen og vandet var varmt, så det var en rigtig god badedag.

 

Dukken var ikke  i vandkanten. Det var begyndt at blive koldt nede på stranden, med Ida var ligeglad. Hun VILLE finde sin dukke. Koste hvad det vil. Hun gik lidt længere ud, men ikke længere end til navlen.

Forældrene havde været meget grundige med at lære hende, at man ikke måtte gå længere ud end til navlen. Lige da de var flyttet op i sommerhuset, havde de haft en ”svømmekursus” med Ida. Her lærte hun at svømme og dykke, og alle reglerne når man svømmede. Det var ret sjovt. Efter en uge kunne Ida det hele. Så var det også færdige med at flytte i sommerhuset, så det passede fint sammen.

Ida ledte og ledte. Hun begyndte at dykke efter dukken. Hun tænkte at den nok ikke var kommet så langt ud, men den var ingen steder. Ida gik længere ud. Hun var begyndte at blive ret kold og blå. Hendes muskler var begyndt at blive lamme. Kulden stak hende i huden. Efter to minutter blev det hele sort!

  

Intensivafdelingen på Ringkøbing Hospital lå stille hen. Der skete ikke meget herude på vestkysten. På en uge havde der kun været to virkeligt akutte tilfælde.

Klokken var 20:30 da de sendte en ambulance ud.  Pigen var meget nedkølet, med dog i live. Hun havde en puls, men også kun næsten. Hun var helt blå. Pigen havde tilsyneladende været i vandet for lang tid.

Problemerne startede for alvor, da pigens hjerte stoppede med at slå. Man kunne ikke genoplive hende med en defilibrator, fordi hun var for kold, så man var nødsaget til den gamle metode. Efter en time og femogfyrre minutter gav man op. Ida Lomborg blev erklæret død klokken 21:48.

   

På en sten sad en lille dukke. Dens vanligt smilende ansigt, så yderst trist ud. Den var blevet forladt til sig selv.  Dukken rejste sig op og gik alene hjem…..

19-03-2008 - 21:06

Plot udlæg; Eventyr til Børnehaven - De fantastiske eventyr om helten Henning

Nu fik jeg skrevet, det vi i faget kalder et plot outline.(Nu er vi så kun mig i faget, så det er jo igrunden ligegyldigt).
Idéen er til et eventyr, og den kom sådan helt spontant, eller hvad man nu kan sige, mens jeg sad og hørte Billie Jean med Hr. Pædofil - Michael Jackson. Selve eventyret er egentlig et rip-off, af et eller andet eventyr, jeg ikke kan huske hvad er for et.
Idéen lyder således:

En smede-lærling støder en dag på en gammel kælling. Kællingen lover ham berømmelse og evig lykke, hvis han kan bestå en prøve. Prøven betstår i at han skal klare sig igennem tre slotte, der ændrer sig efter det man frygter mest. I hvert slot er der en "boss"! "Bossen" er indbegrebet af den frygt som slottet "består" af. F.eks. er det araknofobi, så er "bossen" en edderkop, og slottet vil bestå af edderkoppereder osv. Frygter man Al-Qaeda er "bossen" Osama Bin-Laden, frygter man skattelettelser er "bossen" en velklædt Bendt Bendtsen.


Så er mit spørgsmål;
Hvilket eventyr er det et rip-off af?
18-03-2008 - 23:43

Forslag - tak!

Jeg står lige nu i en lidt kedeligt situation, jeg skal på arbejde imorgen, hvilket jeg absolut ikke gider. Det er jo surt nok i sig selv, men hvad værre er; jeg har intet at skrive om.
Har I nogle forslag? Det kan være alt lige fra politik til brugen af bryster i promotion(Damn, hende damen på konkurrencebanneret har nogle store babelapper!)

Desuden skal jeg have en idé til en ny novelle eller noget, så kom med nogle idéer.. Husk nu at denne blog er det eneste der holder mig fra ikke at blive fuldstændig sindssyg..
18-03-2008 - 00:40

Tredje del i livet om Peter

Historien indtil videre;
Peter er til en meget fin fest, med nogle rige, snobbede, forfærdelige mennesker. Han føler sig igrunden lidt skidt tilpas ved at være der. Han har spildt på sine bukser


                                        The Story of Peter
                                    Part three: No way out

              Peter was struck by sheer panic. His forehead glistening with sweat  
18-03-2008 - 00:31

Hvad var det nu jeg ville skrive om?

Jeg gik på bloggen, med en fuldstændig klar idé om hvad jeg ville skrive. Sådan skulle det dog ikke gå, for jeg glemte det fuldstændigt, da jeg fik trykket "Nyt indlæg". Sådan sker det ofte. Jeg er jo selv-erklæret manuskriptforfatter, digter, forfatter, lyrikker, anmelder, sangskriver og sidst, men ikke mindst; idémand. Næsten altid har jeg genial(det synes jeg ihvertfald selv) idé, blot for at glemme den så snart jeg har mulighed for at skrive den ned. Det er ikke ligefrem den mest produktive måde at være forfatter på, men hvad fanden, man skal jo starte et sted.
Alle de "digte" jeg har skrevet har nærmest været et resumé, et digt uden nogen rigtig start, og uden nogen rigtig slutning(Skrive bunny - Er jeg den eneste der hele tiden kommer til at skrive rigitg istedet for rigtig?). Det resulterer i noget rigtig lort for at sige det mildt.
Anyway, nu har jeg egentlig kogt nok suppe på ingenting, så nu må vi jo nok hellere stoppe.
Vi kan lige lave en blog "check-huske-liste"

 • Lav noget flot logo-agtig noget, så min blog bliver kommerciel og fin.(Note: Få andre til det, du kan ikke selv finde ud af det)
 • Lav et super indlæg der bringer massér af kommentarer til alle andre indlæg, og ikke mindst sig selv.
 • Retfærdiggør den evigt spændende krimihistorie om Peters liv, så den ikke bare bliver en skamplet på verdenshistorien
 • Kom på forsiden af Xboxlife.dk
 • Få en kommentar fra en af de højere magter på Xboxlife.dk, hvor der står noget i stil med; "Oh yeah baby, you got it!"(Note til Morten Skou - Det forventes ikke at dette sker, det er bare en drøm)

 • 16-03-2008 - 02:31

  Tastatur-håndspasmer

  Forestil dig dette; Du sidder ved din pc. Du sidder skriver et eller andet, men taster hele tiden forkert. Du trykker selvfølgelig backspace, og begynder at skrive forfra igen. Endnu engang taster du forkert, og du bliver nu en smule arrig. Du hamrer backspace knappen i bund, og skriver igen forkert, så nu bliver hamrende arrig og smadrer backspace i bund og gennemtæsker alle andre knapper, men du skriver stadig forkert. Og det er netop her, at en forunderlig refleks sker; man simulerer en hvis krampe og laver en spasme med hånden, således at man trykker på masser af vilkårlige taster. Det sker dagligt. Der ser typisk sådan ud;

  Han gik en tru
  [Backspace]
  Han guijk ne urt
  [BACKSPACE]
  Hna guiok enm tue
  [BACKSPACE!!]
  Nah giukj ne tyur
  [EVIG ARRIGSKAB]
  KJS FKhkjfhksgduoortp0+fa4t8boylgna8o9

  Den sidste linje bliver skrevet i en sådan spasme. Dette er højst besynderligt, navnligt fordi det er meget påtaget. Det er jo i grunden ikke en refleks, det er en slags straf til tastaturet. "Så kan det satme lære det!".


  Weird.
  Og med det vil jeg gå i seng..


  16-03-2008 - 02:20

  Anden Del i spændingserien om Peter!

                                                 The Story of Peter
                                       Part two: Moment of Failure
                                             Peter stained his pants

  16-03-2008 - 02:16

  Meninger, holdninger og andet brokkeri

  Omar Marzouk;
  Fredag aften var jeg i Jysk Musik -og Teaterhus for at se Omar Marzouks nye show; Præster, politikere & andre profeter. Det var ikke specielt godt. Første halvdel fungerede ikke rigtigt. Der blev joket med politik og muslimer, og selveste Vorherre stod også for tur. Desværre bestod det hele af få sjove one-liners, med en masse ævl imellem. Anden halvdel var en smule bedre, med noget næsten "rigtig standup". Desværre fyldte dette en mindstedel af showet, så der var ikke super meget at komme efter.

  Amerikanske sukkersøde slutninger i film;
  I dag kom jeg af en eller anden grund til at se slutningen af Anger Management. Dette har jeg så inderligt fortrudt siden da kun på grund af én énkelt tíng; Den over-sukkersøde-vamle-amerikanske slutning, med den dejlige Marisha Tomei og den knap så dejlige Adam Sandler. (Nu kommer en helvedes masse spoilere, så har du ikke set filmen, og ønsker du at se, hvilket jeg så absolut ikke håber du gør, for den er virkelig ringe, så skal du nok ikke læse videre(hvis du altså VIL se filmen). Hvis du derimod har set den, eller er klog nok til ikke at se den, så kan du roligt læse videre. Falder du ikke under de to kategorier, så er det op til dig selv at bedømme)
  Jack Nicholson skal fri til Marisha "Foxy" Tomei, som jo i grunden var kærester med Adam "The not so funny" Sandler. Dette kan vi jo ikke have i en PG-13 komedie, så Hr. Sandler må jo afsted til aftenes Yankees-kamp(i filmen, ikke idag) for at få stoppet det hele. Dette er jo selvfølgelig noget med følelsesladede taler foran en helt stadion med backup fra selveste Rudolph "Rudy" William Louis Giuliani, og derefter med kysserier foran ligeså mange mennesker.
  Hvad fanden?! Hvor realistisk er det? Jeg mindes en scene i Rocky, hvor Rocky bliver jagtet mumlende gennem gaderne. Havde det været en sindssyg hund han var blevet jagtet af, kunne jeg havde være gået med til det, men sgu ikke flere tusinde.(Eller var det en hel anden film. Jeg kan kke huske det). Dette er en kedelig tendens, der kun gavner amerikanse idéal familier, hvis børn ikke engang må se Bamse & Kylling, for det er jo for voldeligt, Bamse falder jo ned af stien. Jeg HADER amerikanske slutninger, de er fæle!

  Buspriserne i Århus Amt
  For satan, hvor er de høje. Jeg måtte slippe 32 kr, for at køre det der ligner 15 km. Det er satme for meget, når bussen tilmed kommer for sent. 

  Prey
  Nu er jeg efterhånden godt 70% igennem dette spil. Det har igrunden været pænt kedeligt, men det er stadig ikke så dårligt som Halo 3. 

  Så kan jeg ikke lige komme på mere.. Måske skal vi høre mere fra Peter? 

  14-03-2008 - 00:07

  Recycles: Det at smutte en nos

  Det at smutte en nos

  Det sker dagligt. Det kommer som en overraskelse hver gang. Det gør altid ondt.
  Forestil dig senariet; Du sidder på sofaen og ser Tema-Lørdag. Du rykker med dit ben.
  Udfaldet er, at en af dine elskede Cojones kommer i klemme i din buks. Det gør usædvanlig nas.
  Dette kan ikke undgås. Det er en skam.
  Har du ikke prøvet det, er du heldig.

  13-03-2008 - 21:26

  Spændingsroman i 16 dele!

  The Story of Peter var noget halvråddent flips jeg skrev i bussen. Det er en krimi i 16 afsnit på engelsk.
   
                                                      The Story of Peter
                                                 Part One: Party-people
                                           
  Peter was at a very nice party with some
                                           very classy and very, very dull people.

  Hvad sker der mere med Peter? Følg med i næste del. Den kommer nok engang

  13-03-2008 - 21:16

  Recycles - miljøvenligt blogkoncept(sådan næsten da)

  Recycles kategorien er for gamle blogindlæg, og egentlig bare for gamle skriblerier. Så simpelt er det. Første recycle er en lille essay om tysk jeg skrev for et lille stykke tid siden.

  Det herlige tyske sprog

  Nogle mener at det tyske sprog, ikke skal snakkes mere end højst nødvendigt, det er jo Nazisprog, og de færreste synes, at nazisterne var nogle herlige gutter! Ikke desto mindre er det tyske sprog herligt, med sin nemme forståelse og halv-komiske ord. Eller rettere sagt, det har det ikke! Det har derimod den lettere for danskede version af tysk. Dette type tysk, også kaldet for "broktysk", en sammentrækning af gebrokkent tysk, benyttes oftest af os der ikke klarede os så godt i skolen, og i stedet valgte at blive dørmænd! Dette er dog en hel anden historie, og er vidst nok også stjålet andetsteds fra.

  Broktysk kan bruges i alle slags samtaler, og kan forstås af alle undtagen amerikanere og folk fra Sjælland - de kan snakke Valby-engelsk i stedet, og dette kan til gengæld ikke forstås af nogen, heller ikke amerikanere!
  En typisk samtale på broktysk snakkes med en hvis energi, som ikke er set lignende. En typisk samtale indledes oftest med et høfligt "Guten Tag meine Deutsche Freund!"
  Herefter kan den strækkes over alverdens emner, lige fra politik til mælkeprodukter, Bratwürst til Läderhosen. Den typiske broktyske samtale snakkes smilende, på en pokkers flabet, men samtidig charmerende måde, som giver en lyst til at gennemtæve og samtidig kramme vedkommende.
  Broktysk stammer fra de dybe miner i det kolde nord, men kan også komme fra de hashtunge sind på fra Fårvang Skole, i hjertet af Jylland, sådan ca. midt på hovedvejen mellem Århus og Viborg. Dette er umuligt at finde ud af på grund af manglende beviser.

  Første registrede brug af broktysk var i 1963, overraskende nok var det en amerikaner, der første gang brugte dette sprog offentligt. Det var den 26 juni, i Berlin. Ved en talerstol foran Schöneberg Rathaus, stod en omtrentlig gennemsnitlig høj amerikaner foran 120 tusinde vilde preussere. Manden var Præsident John F. Kennedy, og han sagde de berømte ord; "Ich bin ein Berliner".
  Herefter steg det tyske wienerbrødsalg 475%.

  Derudover er det ikke meget at sige om dette fantastiske sprog end; "Danke Schön!"

  13-03-2008 - 21:03

  Thomas Madsen - nu med virkende blog!

  Internetbaserede blogs er et hurtigt voksende fænomen. Det er så nemt at få en blog nu til dags, så man bliver naturligvis en smule deprimeret når man opretter en blog og den ikke virker.(Skou - her menes ikke noget ondt, det er ikke for at prikke dig i siden). Mange idéer til blogindlæg går tabt, og det er jo nok egentlig også til det bedste, der er så meget at skrive om, men der kommer jo sjældent særlig godt noget af det. Det er derfor vi har forfattere, den absolutte elite når det gælder skriblerier. Desværre havde ingen af de store forfattere en blog, hvilket igen nok også er ganske fornuftigt nok, for mange af de helt geniale idéer ville nok gå tabt i alt bloggeriet.
  Hvilket bringer mig til sagens kerne; når man ikke har nogen blog, går man rundt med en masse historier og jokes, og Gud ved ikke hvad, og når man så endelig får en, er man så absolut på røven, man aner simpelthen ikke hvad man skal skrive om. Resultatet bliver at man får skrevet (igennem alt for mange inskudte sætninger, biord, bisætninger, tillægsord) den værste gang lort som endnu er set. 

  Long story short; Velkommen til min (forhåbentligt) super populære blog. Må det stå eller falde.