Thomas.Madsen's blog
18-03-2008 - 00:31

Hvad var det nu jeg ville skrive om?

Jeg gik på bloggen, med en fuldstændig klar idé om hvad jeg ville skrive. Sådan skulle det dog ikke gå, for jeg glemte det fuldstændigt, da jeg fik trykket "Nyt indlæg". Sådan sker det ofte. Jeg er jo selv-erklæret manuskriptforfatter, digter, forfatter, lyrikker, anmelder, sangskriver og sidst, men ikke mindst; idémand. Næsten altid har jeg genial(det synes jeg ihvertfald selv) idé, blot for at glemme den så snart jeg har mulighed for at skrive den ned. Det er ikke ligefrem den mest produktive måde at være forfatter på, men hvad fanden, man skal jo starte et sted.
Alle de "digte" jeg har skrevet har nærmest været et resumé, et digt uden nogen rigtig start, og uden nogen rigtig slutning(Skrive bunny - Er jeg den eneste der hele tiden kommer til at skrive rigitg istedet for rigtig?). Det resulterer i noget rigtig lort for at sige det mildt.
Anyway, nu har jeg egentlig kogt nok suppe på ingenting, så nu må vi jo nok hellere stoppe.
Vi kan lige lave en blog "check-huske-liste"

  • Lav noget flot logo-agtig noget, så min blog bliver kommerciel og fin.(Note: Få andre til det, du kan ikke selv finde ud af det)
  • Lav et super indlæg der bringer massér af kommentarer til alle andre indlæg, og ikke mindst sig selv.
  • Retfærdiggør den evigt spændende krimihistorie om Peters liv, så den ikke bare bliver en skamplet på verdenshistorien
  • Kom på forsiden af Xboxlife.dk
  • Få en kommentar fra en af de højere magter på Xboxlife.dk, hvor der står noget i stil med; "Oh yeah baby, you got it!"(Note til Morten Skou - Det forventes ikke at dette sker, det er bare en drøm)

  • Del denne artikel:
    Kommentarer
    Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.