Thomas.Madsen's blog
19-06-2008 - 00:50

Farlig islamisering, racisme, bacon og

For godt og vel 2,5 år siden, blev der trykt 12 karikaturtegninger af en unavngiven profet i Jyllands Posten. Dette skabte meget røre rundt om i det danske land, og resulterede i talrige demonstrationer i Mellemøsten. Ytringsfrihed, islamisering, Arla og personlig etik kom på dagsordenen og Danmark var splittet i to fløje - "ja" og "nej".
Dannebrog blev brændt af, ambassader blev "bombet"(sat ild i), og terrortruslen i Danmark var så stor som aldrig før. Dette var Danmarks 9/11, omend i et lidt mindre omfang.
Siden disse hændelser har der været en stadig debat, om hvorvidt vi i Danmark kan have muslimer(og andre indvandrere) i vores samfund. Et spørgsmål der er så tæskedumt, for selvfølgelig kan vi det - vi må bare være lidt mere "open-mindede" om nogle ting, hvor at indvandrerne selvfølgelig også må give slip på nogle ting(NOTE: Her menes ikke tørklæder, overhovedet ikke. Hovedbeklædning - religiøs eller ej - er meget velkommen). Men den debat gider jeg slet ikke ind i, for det er slet ikke den det hele handler om. I hvert fald ikke på denne blog. Herregud(NOTE IGEN: Ikke nogen konkret Gud(just an expression), det kan være lige hvem du vil have det til at være) - hvis vi skulle have debat om alt i samfundet kunne vi jo ligeså godt opgive vores statsborgerskab og flytte til et andet land, for så ville det være ret kedeligt at bo i Danmark. Hvis man nu var Brøndby-fan kunne man jo snildt flytte til Sverige(i det tilfælde at man er Brøndby-fan, burde man jo SMIDES til Sverige. Ingen skal opmuntre et hold der spiller i svenske farver, og der består af rene svenskere(generelisering I know), og da slet ikke hvis når holdet kommer fra Djævleøen). 
Nej, jeg synes vi skal have en fredelig dialog, på bedste pædagogvis. En "Tal med Gud"-special i det danske samfund. Det ville være hyggeligt.
Nej for helvede, jeg har i grunden ret træt af begreber som "islamisering", "terror", "danskhed", "B. Rønn Hornbæk" og "indvandrerpolitik".
Vi må snart finde en løsning på det møg, der er plads til så meget mere interssant i Nyhederne.
Så smid da indvandrerne ud! Og for at være sikker må vi nok hellere også smide alle brønby-fansne med også. 
Dette er selvfølgelig for sjov, selvom det nok ligger på Dansk Folkepartis "To do" liste. Den ligger lige under Pia K's hudfjerning. 
Jeg ved ikke hvor jeg vil hen med dette indlæg. Tror egentlig bare jeg vil sige; indvandrere velkommen! Jeg gir' kaffe.

Til sidst lige lidt selvhjælp:
Føler du dig nogensinde trist, deprimeret, underlig og misplaceret. Så se filmen forneden, så får du det straks meget bedre.(Håber i fornemmer ironien i visse steder. Jeg er ikke racist, men jeg hader Brøndby og alt hvad der indgår... :))