Thomas.Madsen's blog
30-01-2009 - 23:59

Langt om længe: Nyt afsnit til Peder.

Nu har jeg faktisk fået skrevet mere end et afsnit ad gangen, så nu burde den snart kunne afsluttes..

Ep 3.

Detective Red was at the crime-scene wondering what the hell to do. The freaks from Forensics were already scavenging the scene like hungry vultures. So far there had not been a single piece of proper evidence. The only real evidence was a pair of pants covered in blood and Tabasco sauce. The blood on the pants all came from the victims. “Goddammit” Red thought to himself.  

On the other side of the planet Peder sat in a chair thinking….


30-01-2009 - 22:09

ARG!

En ting der altid slår mig som et velplaceret slag i bollerne er klichéer og latterlige fejl i alle former for medier. Eller det kan nok godt formuleres på en anden måde med ord, som mit ordforråd ikke råder over, og det ville nok også have været en langt bedre start, men lad os nu ikke hænge os i detaljer – eller jo, det er jo netop det indlægget handler om, men I ved forhåbentlig hvad jeg mener.

Jeg sidder og nyder godt af en post-dommedags scenarie i form af det generelt ganske gode Fallout 3, men alligevel er der ridser i lakken så at sige, og det er af den typer ridser, der kan få en Autolakerer til at opgive livet og blive buddhistisk munk – altså dybe og slemme ridser.

Og det passer jo nok alligevel ikke, for det er jo nok kun mig der pines ved det, men nu skal jeg altså ud med det.

I Fallout 3 spiller man en helt som er flygtet fra Vault 101. Ja, de fleste kender vel allerede historien, og det er ikke det handler om. Problemet er selve helten. En ting jeg ikke kan tage er unødvendigt stumme og navnløse protagonister. Jojo, man har skam en navn i Fallout 3, i mit tilfælde Gareth Dohnsbrecker, men det navn er udelukkende noget man har på sin ”stats” skærm i sin ”Pip-Boy”. Det med ”stumheden”  kan måske også godt diskuteres, idet at man rent faktisk godt kan svare andre folk nøjagtig på samme måde som Oblivion.

Men for pokker da, hvorfor ikke bare gøre som i Mass Effect? Du er enten mand eller kvinde, du har en stemme, du bliver altid kaldt som ”Shepherd” fordi det er din titel. Det er ikke svært. Det ville for mig betyde større nydelse.

Fear 2 demoen irriterer mig også. Det er dog af helt andre grunde. Det er uhyggen. Lad mig slå det fast. Det var ikke uhyggeligt. Det var det ikke. Og der er en meget simpel grund til at det ikke er uhyggeligt. Det er den måde at uhyggen er lavet på. Jeg synes generelt det er en kedelig tendens der florerer i gyserverdenen. Den bedste måde at skræmme folk på, er at dæmpe lyset så man ikke umiddelbart kan se hvad der sker. Så tilsætter vi en masse formåede chokelementer. Næh nej moster. Det virker ikke.

Jeg kan ikke argumentere hvorfor. Og jeg kan i det hele taget ikke komme på mere. Derfor ender dette indlæg, ufærdigt og aldeles dårlig argumenteret.