Thomas.Madsen's blog
09-03-2011 - 20:54

R.I.P TV

Nu skete det endelig. Det uundgåelige. Det frygtede. Mit armageddon. Mit Sony Trinitron KV-28WF1E synger på sidste vers. Det ligger klar i dødslejet. Det har stillet den ene træsko og er så småt begyndt at tage den sidste af. Det er snart reduceret fra et elsket apparat til et stykke dødt skrammel, som skødeløst bliver kastet i en container. 

Jeg elsker det fjernsyn. Det har kun behandlet mig godt og på trods af sine efterhånden fjorten år, har det stadigvæk et forholdsvist godt billede. Dog har det kæmpet med sygdom længe, som nu er ved at tage over. Det "buer" i midten på begge sider. Det har det gjort længe, men ikke i en irriterende grad. Dette er dog blevet værre på det sidste og her inden for de sidste par dage, har det gjort det i en sådan grad, at det er praktisk talt ubrugeligt. Det er også begyndt at gå i sort. Det er trist.

Det kommer ydermere også på det absolut mest ubelejlige tidspunkt. Jeg har IKKE råd til et nyt TV foreløbigt. Desuden var jeg netop begyndt at sparke nogenlunde røv i Black Ops. Jeg var netop begyndt at se DVD'er igen, begyndt at se TV - ja, i det hele taget var jeg begyndt at bruge det atter engang.

Derfor forekommer det mig også som et hånligt mytteri fra mit TV's side. Det har kæmpet så længe, i flere år. Men jeg har også passet på det. Ikke brugt det mere end højst nødvendigt. Det har f.eks. ikke været tændt i lidt over to måneder, altså før her, i den forgangne uge. Jeg vælger at tage dets pludselige opgiven, som et "fuck dig", nu hvor jeg ikke har vist det min kærlighed ved at bruge det. 

Det er trist. Hvad skal jeg nu gøre? Jeg kan jo ikke bare leve UDEN fjernsyn?! Jeg skal jo have det, ligemeget om jeg så bruger det eller ej.

Men altså; Tak kære Sony Trinitron KV-28WF1E for alle de gode stunder. Tak for alle de år, du har været i min eje og har budt mig film, spil og TV i dit bredskærmede billede.


                                            Kære Sony Trinitron KV-28WF1                                                                                                                 Tak for alt. Må du hvile i fred!
                                   Hilsen din triste ejer, Thomas Emil Madsen.