Thomas.Madsen's blog
16-03-2008 - 02:16

Meninger, holdninger og andet brokkeri

Omar Marzouk;
Fredag aften var jeg i Jysk Musik -og Teaterhus for at se Omar Marzouks nye show; Præster, politikere & andre profeter. Det var ikke specielt godt. Første halvdel fungerede ikke rigtigt. Der blev joket med politik og muslimer, og selveste Vorherre stod også for tur. Desværre bestod det hele af få sjove one-liners, med en masse ævl imellem. Anden halvdel var en smule bedre, med noget næsten "rigtig standup". Desværre fyldte dette en mindstedel af showet, så der var ikke super meget at komme efter.

Amerikanske sukkersøde slutninger i film;
I dag kom jeg af en eller anden grund til at se slutningen af Anger Management. Dette har jeg så inderligt fortrudt siden da kun på grund af én énkelt tíng; Den over-sukkersøde-vamle-amerikanske slutning, med den dejlige Marisha Tomei og den knap så dejlige Adam Sandler. (Nu kommer en helvedes masse spoilere, så har du ikke set filmen, og ønsker du at se, hvilket jeg så absolut ikke håber du gør, for den er virkelig ringe, så skal du nok ikke læse videre(hvis du altså VIL se filmen). Hvis du derimod har set den, eller er klog nok til ikke at se den, så kan du roligt læse videre. Falder du ikke under de to kategorier, så er det op til dig selv at bedømme)
Jack Nicholson skal fri til Marisha "Foxy" Tomei, som jo i grunden var kærester med Adam "The not so funny" Sandler. Dette kan vi jo ikke have i en PG-13 komedie, så Hr. Sandler må jo afsted til aftenes Yankees-kamp(i filmen, ikke idag) for at få stoppet det hele. Dette er jo selvfølgelig noget med følelsesladede taler foran en helt stadion med backup fra selveste Rudolph "Rudy" William Louis Giuliani, og derefter med kysserier foran ligeså mange mennesker.
Hvad fanden?! Hvor realistisk er det? Jeg mindes en scene i Rocky, hvor Rocky bliver jagtet mumlende gennem gaderne. Havde det været en sindssyg hund han var blevet jagtet af, kunne jeg havde være gået med til det, men sgu ikke flere tusinde.(Eller var det en hel anden film. Jeg kan kke huske det). Dette er en kedelig tendens, der kun gavner amerikanse idéal familier, hvis børn ikke engang må se Bamse & Kylling, for det er jo for voldeligt, Bamse falder jo ned af stien. Jeg HADER amerikanske slutninger, de er fæle!

Buspriserne i Århus Amt
For satan, hvor er de høje. Jeg måtte slippe 32 kr, for at køre det der ligner 15 km. Det er satme for meget, når bussen tilmed kommer for sent. 

Prey
Nu er jeg efterhånden godt 70% igennem dette spil. Det har igrunden været pænt kedeligt, men det er stadig ikke så dårligt som Halo 3. 

Så kan jeg ikke lige komme på mere.. Måske skal vi høre mere fra Peter? 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.