Thomas.Madsen's blog
28-03-2008 - 23:08

Meningsfulde indlæg..

Det er igen er tid til et recycle. Denne gang er det følelsesporno, jeg skrev i sin tid.


Det er ikke helt nemt at skrive blog. Det er svært at finde på indlæg, når den grå hverdag ikke byder på andet end kulde uden sne, trist vejr og død julestemning. Her i juletiden burde man ellers se røde lys, masser af kærlighed og tung, rar kildende julesteming. Men det er der ikke. Istedet går vi rundt som i slutningen af Februar, uden sne, men stadig forbandet koldt. Men hov, det passer jo ikke helt, for det er først i dag jeg virkelig vinterfrøs, og fik lyst til at sidde foran radiatoren derhjemme, med en kop varm te med smag af skovbær eller tropiske frugter. Det er meget svært at komme i julestemning. Især når der ikke er nogen "rigtig" julekalender. Selvom man ikke ser det gør det sit til at lægge den tykke julestemning.
Men hvor kom jeg fra, jo meningsfulde indlæg.
De fleste blog's(denne inklusive) handler om film, spil, bøger, julefrokoster, klager osv. Men ville det ikke være fedt med en blog hvor der var nogen der skrev om livets goder og krydderier?
Enkelte linjer der beskriver en enkelt gode. En par linjer med teksten om personen der hjalp den gamle dame over vejen. Om pigen der blev nyforelsket, om konen der fødte, om parret der blev forlovet, ja om faren der spillede fodbold med sin søn. De små ting der gør livet specielt.
Jeg vil gerne begynde, fortælle om igår, hvor jeg med tømmermænd skulle på tanken for at hente mælk. Der stod en lille dreng ved kassen, han havde nøje udvalgt hans slik.
Han havde lagt sammen, trukket fra, divideret, talt igen igen, blot for at få at vide at der manglede 1,5 krone. Med stor skuffelse skulle han lægge sine vingummier tilbage, men jeg velvidende hvor træls det er, betalte jeg de 1,5 kroner som manglede. Og det føltes skønt. Det var et kick jeg sjældent har oplevet. At se drengens ansigt lyse op, var lige så glædeligt som at vinde i Lotto. Det var en rigtig lækker følelse. Jeg blev næsten gladere end drengen.

Sådanne hverdags fortællinger er meget mere spændende end at Sony ikke kan levere varen eller ligende. Det er det en rigtig blog skal handle om"

Kommentarer
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.