Krisgebis's blog
15-11-2010 - 22:28

Kigger: Total Annihilation

Hey Lifere.

Så har jeg en ny kigger oppe og denne gang ser jeg på Total Annihilation. Både lidt på Singleplayer og skirmish. Har også lidt rant jeg skal af med, men vil holde det kort og skriver rant'en i kursiv, så man hurtig kan spring ned til info om spillet og videoerne, hvis man vil det :-)

Rant #1: Det kan af og til ske, at jeg både har ekstra tid og ekstra lyst til at lave videoer. Samtidigt vil jeg ikke spamme bloglisten på siden, så derfor kan det ske at mindre "relevante" videoer, simpelthen bliver oploaded uden en opdaterings blog. Hvis i nyder at se hvad jeg laver, vil jeg derfor anbefale at i abonnerer på mig på youtube, for at få alle opdateringener med.

Rant #2: Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor mit arbejde virkeligt hænger mig ud af halsen. Ja, det er ganske vist kun et deltidsjob, men det er blevet mig så ensformigt, at jeg aldrig glæder mig til at møde længere. Selvom jeg har flinke kollegaer, så er der heller ikke så mange jeg bare klikker med længere. Så det er ganske sikkert at jeg snart vil søge videre, men kan ikke helt bestemme mig for hvad jeg skal søge i stedet. Kunne være fedt med noget indenfor ens interesse, som man bare kunne nørde helt afsted med. Nu må jeg se. (Håber ikke min chef læser min blog :-D)

Rant #3: Igår aftes kom Briemis og jeg atter op i Platin ligaen i SC2. Lækkert lækkert. Det var ok at være lidt nede i guld, der var der lidt mere plads til at eksperimentere med forskellige builds og enhedssammensætninger. Men man kunne også godt mærke at vi havde det for let. Nu må vi bare banke på, så vi ikke bliver sat af og rykker ned igen. Som regel sker der en hel masse efter turneringer, hvor folk bliver opmærksomme på nye builds som de tager til sig. Skal selvfølgeligt nok få smidt nogle videoer op til jer.


Total Annihilation er et RTS spil til pc'en fra 1997. Det gjorde op med den traditionsfyldte sten-saks-papir tilgang til RTS genren, og gjorde i stedet kampsystemet fysikbaseret. Det førte til et unikt og betydningsfuldt spil for genren. Jeg ser både på den uinspirerende singleplayerdel og noget af en skirmish kamp.

Total Annihilation SingleplayerTotal Annihilation Skirmish p 1/2
 


Total Annihilation Skirmish p 2/2Kommentarer til videoen, mine rants eller andet tages imod med kyshånd :-)

                  Get Microsoft Silverlight  
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her