Krisgebis's blog
31-10-2010 - 23:20

Fight for survival

Hey Gangbangers

Efter vi på det seneste har modtaget en fejlbehæftet levering af krudt og kugler og vores ingeniører har glemt hvordan vores mest advancerede enheder sættes sammen, er kampen for overlevelse blevet dét mere intensiv. Vi står overfor beslutsomme modstandere der ikke stoppe før vi er endegyldigt udryddet, men jeg tager kampen på hele menneskeheden vegne (Det var så lidt!).

Terran har fået med nerf pinden de sidste par patches i Starcraft 2, og derfor opdager jeg flere områder hvor jeg har svagheden. For tiden er det Zerg der volder problemer. Fordi Zerg kan vide sig sikre at Reapers kommer senere, kan de stort set altid tage deres natural expansion i sikkerhed. Derfor kommer de hurtigt økonomisk foran. Med en håndfuld zerglings kan de tvinge en Terran til at holde sig bag ens mur, hvorved man afgiver totalt mapcontrol til fjenden.
Et enkelt tech og Zerg kan morphe nogle zerglings om til Baneling og derefter ubesværet springe ens livsvigtige mur i luften og overrende ens enheder med zergling.

Jeg har arbejdet på et build der er effektivt imod dette angreb, men kan simpelthen ikke finde en løsning. Jeg opdagede først styrken, da jeg techede til Banshees med cloak og nøjagtigt som min første banshee kom ud følte en forgribelse på min territorielle supremitet. Øvede i 1v1 med min buddy Briemis der uden problemer kunne rykke mig rundt med dén taktik.

Har prøvet følgene:
Ren minerals og gå 3xbarracks og marines = virkede ikke
1xgas og gå barracks med tech og lave blanding af marines og marauders = virkede ikke
Teche og gå barracks og factory og lave marines og siegetanks (med siege) = virkede ikke

Har overvejet lidt om Hellions kan være løsningen, men må lige se om jeg kan få nogle ud inden han får speedlings, og dermed levere noget harras. Når tiden runder 6.30 i kampen og banen ikke er for stor, så melder tør-anal-sex sig ved hoveddøren og et stykke før de bliver Zergs speed upgrade færdig, så det skal gå hurtigt.

Det var så aktuelle nyheder fra fronten. Må lige se hvornår jeg har fundet en løsning eller der er sket andet spændende.

- Krisgebis out


Hvad kæmper i andre med i jeres ynglings konkurrenceprægede spil?


  http://card.mygamercard.net/default.xap" />
 
 
 
 
 
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=3.0.40624.0" saaat="text-decoration:none">
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=108181" alt="Get Microsoft Silverlight" saaat="border-style:none" />
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her