Krisgebis's blog
12-08-2010 - 17:14

Personlig tradition

I sommeren 2002 før jeg skulle af sted til Midtfyns festival, købte jeg en bunke nyt tøj. Heriblandt var et par sko som kom til at starte en form for tradition for mig. Det var et mudret år, så fik ikke brugt skoene på selve festivalen.

Begyndelsen
Det var et par rød/orange hælløse slip-ons, jeg havde glæde af mange år frem. Efterfølgene var der også flere venner der købte lignende sko, men ikke i samme farve dog.

Traditionens etablering
Da det blev tid til at pensionere skoene købte jeg et par nye sko, før jeg kunne få mig selv til at smide de gamle ud. Det blev nogle rød/hvid ternede slip-ons (med hæl denne gang). Jeg besluttede mig for at jeg altid skulle have et sæt røde sko, så derfor måtte jeg have en erstatning før de gamle kunne kasseres. De nye sko holdt ikke helt så lang tid, men var gode at gå i (og nogenlunde billige).

Idag
I denne uge har jeg så modtaget mit 3. par røde sko, som erstatning for mine slipons. Det er nogle røde sneakers med hvide detaljer og tykke hvide bånd. De virker gode at gå i, så håber også de kommer til at holde nogle år.

Har i nogle unikke traditioner, som i nyder at håndhæve?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her