Krisgebis's blog
17-05-2010 - 14:42

Forestående film oplevelser

Jeg synes virkeligt 2010 har været et stærkt filmår indtil nu, og gemmer da også en lille liste over aktuelle film jeg skal have set enten i bio eller på blu-ray. Men jeg har også film hængende fra foregående år, og selvfølgeligt ældre film endnu som jeg aldrig har været omkring.

Polariserende storfilm fra 2009
Watchmen har længe været på "to watch" listen, og har for nyligt bestilt filmen, så jeg burde have den hjemme i løbet af ugen. Hverken vennekredsen eller internettet har kunne blive enige om filmen, så glæder mig til selv at kunne opleve den.

Spørgsmål om udgave
Én af grundende til at jeg først for den set nu, har været min ubeslutsomhed om hvilken version jeg skulle skaffe mig. Normalt plejer Director's cut at være nok, men denne gang var der også en fristende Ultimate cut. Sidstnævnte var dog kun tilgængelig i US og kostede 3gange så meget som Director's, så da jeg kunne se at anmeldere også anbefalede Directors Cut udgaven, kunne jeg endeligt nå frem til at valg.

Oplevelse blandt liferne
Jeg glæder mig rigtigt meget til at få den sat på cinema'en herhjemme, men vil gerne høre hvordan jeres oplevelse har været med filmen. Og hold det nu spoilerfri!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her