Krisgebis's blog
16-03-2010 - 01:28

Boondock Saints


Hej Lifere.


Så lige en reklame for Boondock Saints 2 inde på IGN. Det satte tankerne igang. Har nemlig set den første film (MULIGVIS to gange), men har ikke specielt gode minder om den.

Forventningen dræbte den
Det blev oprindeligt præsenteret som "ynglingsfilmen", "den fedeste film ever" og ting i den boldgade. Så forventningerne var naturligvis store. Men synes bestemt ikke den leverede, når det var setup'et jeg havde fået til den. Sådan husker jeg det i hvertfald.

Hvad jeg husker
Der var ting jeg kunne lide og ting jeg ikke kunne lide (som med så mange film). Men alt i alt husker jeg den som en middelmådig film, med nogle sjove scener i ny og næ. Og nu da jeg tænker tilbage på det, kom de varme anbefalinger også fra venner jeg senere har fundet ud af har utrolig dårlig filmsmag.
Gode ting:
1. Scene i luftskakten
2. Scenen med katten der blev skudt
3. Willem Dafoe i opklarings scenerne og "cuddle" scene

Dårlige ting:
1. Kedeligt plot
2. Shootout scenen med super henchmanden
3. Aflivningerne
4. Slutningen
5. Willem Dafoe's "forklædning" 0.0

Fælles genopfriskning
Fik ideen med at skaffe filmen hjem igen, og give den en chance til. Selvom jeg nok ikke bliver vild med den anden gang, så kunne det være interessant at se hvad jeg får ud af den nu, hvor jeg har betragteligt flere sete film bag mig. Tænkte så jeg ville skrive en lille anmeldelse af filmen på min blog herind OG følge det op med en anmeldelse af Boondock Saints 2 i næste uge.
Ville lige dele min "åbenbaring" med folk, så dem der evt. havde lyst til at følge min skøre ide, enten ved at læse selve anmeldelsen eller måske endda selv finde filmen frem og se den igen, kunne holde øje med det. Måske hvis folk så den igen, kunne de selv lave deres egen lille anmeldelse og smide på deres blog, eller smide den som kommentar til min anmeldelse (efter hvor stor den nu er, ellers give et heads up i kommentarerne).

God filmoplevelse Lifere
Går efter at få anmeldelsen op enten tordag aften/nat eller fredag eftermiddag. Så skrives vi der.

Edit: Har fået set filmen, men har ikke haft så meget tid til at skrive anmeldelsen. Den kommer først i aften :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her