CvKM's blog
10-01-2011 - 09:55

Medal of Honour... og andet

Hey Xboxlifere!

Jeg har her på det seneste købt Medal of Honour i GameStop for nogle af alle de gavekort jeg fik til jul. Købte også BioShock 2, Lego Indiana Jones 2 og The Saboteur i selvsamme butik.

Og jeg må sige... aaaaat jeg er lidt skuffet over Medal of Honour, allerede efter første mission. Ja, jeg ved godt at det er meget tidligt allerede at "give op" der. Men der er bare et eller andet der siger mig at det virker som tidspilde at gå videre med det. Men ved ikke helt, er lidt usikker på om jeg skal sælge her og nu eller give det en chance til. Tror jeg vil game det når jeg engang kommer hjem.

De tre andre er også okay spil, især The Saboteur! Er helt vild med det spil. Elsker bare at drøne rundt i Paris's gader og nakke nazister. :D Bare komme kørende for fulde drøn i min gamle smadderkasse, smække bremsen i bund, stå ud, give en nazist 2-3 skud i ryggen med min Krueger (går ud fra at den skal efterligne en Luger?) og så bare drøne afsted igen. :D Monster grinern. :P

Nå, men jeg vil egentligt til at nævne en slags "priser" til årets personer i 2010:

Hyggen76, Årets Blogger 2010 - Selvom folk efterhånden er ved at være trætte af dig, af en eller anden grund, så er du alligevel en del af sitet.
Poulx, Årets Mest Mærkværdige Blogger 2010 - Du har efterhånden skrevet så mange mærkværdige blogs at man bare tænker what?! til nogle af dem. Jeg fatter hat og briller af det du skriver til tider, men nogle gange er det faktisk underholdende læsning.
Giluc Z, Årets Blogefterligner 2010 - Du skriver stort set lige så sort som Poulx, dog med lidt pænere "skrift" (komma, punktum, bindestreg, ordentligt mellemrum og hvad der hører til).
Rechain, Årets Mest Detaljerede Bruger 2010 - Du skriver altid meget detaljeret i din blog og i dine forum indlæg, og har lagt mærke til at du godt kan lide at dele det op så det står pænt, når du har modtaget noget med posten.
CowButcher, Årets Slagtermester 2010 - Tjaaa, titlen siger sig selv. Håber de smagte godt og krydret. Er der mere tilbage? ;)
Rotator, Årets Kæledyrs Sælger 2010 - Tak fordi vi måtte købe din kat, som dog nu er hos min bror fordi min mor blev stiktosset da vi kom hjem med den. :P Men okay, det var kun to uger efter vores daværende kat blev kørt ned, så forståligt nok. Men de har det godt og vi har den dag idag fået to andre. :)

Bloggen her vil helt sikkert blive opdateret med flere priser senere, jeg er bare en klovn til at huske sådan noget og hvad jeg skal skrive til selve "prisen". :P

Hvis i synes noget af det jeg har skrevet lyder nedladende, så skriv da en PB til mig og jeg vil straks slette det.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.