C.C's blog
10-06-2011 - 01:39

Det der med piger (en tur ved frisøren)

Her forleden skulle jeg klippes, simpelthen fordi mit hår efterhånden var blevet så langt, og grimt, at jeg mindene om en blanding mellem nørd med grydehår og en person der lige er vågnede op fra en druktur, og det var vel og mærke efter jeg havde sat det ved voks. Så jeg måtte bide i det sure æble.

Ringer og får bestil en tid ved frisøren, og møder til aftalt tid, og alt går fint, lige endtil jeg finder ud af, at det ikke er min sædvanlige frisør der skal klippe mig, men en anden. Nu skal det lige siges at min frisør er sterotyp med Ole Henriksen/Mandlig frisør, og ja bøsse. Men en skide flink gut, så intet problmer der. Men han kunne desværre ikke.

Når men det er så en af de her frisør tøser der får æren af, at redde mit hår, og nationens øjne. Nu har jeg mest oplevet at når jeg bliver klippet af en kvindelig frisør, så er det gerne en tøs på de omkring 20-30 år, med store kasser som i en fanden, men det er så også det eneste punkt, hvor der er noget der fylder. Hjernen synes ikke være tilstedet, og denne teori forstærkes når vedkomne står og gnasker på sit 7 timer gammelt tyggegummi, på sådan en måde så kan man bare ikke helt kan undgå at høre det, og føler sig provokeret at det. Mens hun udtaler ting som

"Altså Debbie ik? Hun kan jo overhovedet ikke slå mig ligsom, altså jeg har ligsom, 30 venner mere end Debbie, altså, no shit Randi"

Altså spejblank magen til en teenagetøs der har set 10 timers " De unge mødre" eller er med i programmet.

Når men jeg får sat mig i den varme stol, og det er så bare her det hele går galt. Mit nu engang så dejlige dømmende fordomsbillede krakkelere fuldstændig til jorden. Det bliver simpelthen høvlet til jorden af en stiv Grønlænder som ved samme lejlighed, bare  for at tvære mit arrogante fordom ned på niveau med Sidney Lee, vælge at lige tage en svingom og bare råbe HeyMacarena! På min nu engang så dejlige fordom

For ind kommer en sød pige, med den slags rød/orange hårfarve, med en ikke engang lækker, men faktisk smuk figur, kommer over og præsentere sig, og høre hvad der skal laves. Har simpelthen en dejlig og sød stemme, og et ansigt der bare passer til det.

Vi kommer igang med at få redet nationens øjne, og her fortrøster jeg mit hoved med hun nok ikke lige er min type. Men næh nej, min nu engang dejlige fordom skal da ydmyges fuldstændig.
Hun er dygtig, og modsat mange andre af sine kollegaer, milimeter præcis, og fuldstændig "ordnung muss sein" Modsat mange andre af sine kollegaer starter hun ikke samtalen med "nårh hvor gammel er du så" men derimod stille og roligt, og vi ender faktisk med at få snakket en del, om alt muligt. Det viser hun er ganske fornuftig ung pige, og har temmelig meget hjerne. Virkelig en fantatisk pige, men alt har en ende.

Vi kommer op til kassen, og jeg får betalt, dog med en lille stemme hjernen der siger
"Tag dig nu sammen, pust bollerene op, drop dit lorte smaltalk, og få spurgt hende i stedet"

Men sådan bliver det ikke, og da jeg sidder ude i bilen, tænker jeg

>>Skulle jeg ikke havde spurgt, hun var jo faktisk meget sød, har jeg lige dummet mig? Men på den anden side, hvordan skulle sådan en pige gå fri?<<


Men hvad synes i herinde, har jeg dummet mig, eller burde jeg ødelægge mit hår, og få en tid til frisøren hurtigst muligt, og i så fald, hvordan dælen skal man spørge hende ? xD


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.