C.C's blog
07-06-2011 - 01:24

Religion, Sund kost og "perfekte mødre" og Racisme

Jeg vil gerne lægge ud med advarer læseren af dette: Dette er et blog indlæg fra mig, om de 3 emner nævnt i overskriftem. Og jeg vil derfor optræde meget subjektivt, og for nogle virke ignorant. Skulle det være tilfældet, så er det bare sådan. Du er dog selvfølgelig velkommen til at komme med input til indlægget, og jeg skal nok forsøge at svare herefter :)

Religion
Her forleden ringer det på min dørklokke, og i nysgerrig for at se hvem den flinke sjæl der har udløst den dejlige klokke melodi af Waterloo begiver jeg mod hoveddøren. Denne dejlige sjæl viser sig at være en flink fyr, dog rimlig tynd, og med tydelig tegn at han ikke har opholdt sig ude i det fantatisk vejr. Men det kommer han nok til, for han har en mission. Han skal sprede budskabet om Jehova, og forkynde mig, og andre småborlige danskere. Han præsentere sig som Thomas, og begynder derefter at ævle løs, om ham gud, og den fantatiske mand Jehova. Til dem som læser nu, så burde have gættet hvem der har banket på min hoveddør, eller skal jeg da lige fortælle dig det. Det er af Jehovas vidner.
Da han endelig stopper med at tale, og lader kroppen puste ud i det varme vejr, kigger jeg lidt på ham, og siger blot
"Beklager jeg ikke interesseret i et abonnement"" Han kigger lidt underligt på mig, og vælger derefter og haste ud af min indkørelse, hvilket er godt for mig.

Men jeg er dog skuffet, hvordan kan det være at man tager noget så helligt som en tro, en religion som betyder så meget for en, og sine levevis, og så bare går ud og pisser på det?
Og det er sgu det man gør, når man går ud og pranger andre mennesker det på, og prøver at få nye medlemmer. Religion er for mig meget personligt, og derfor synes jeg ikke man skal have en omgang med det, som havde det været et produkt, eller et godt tilbud.  Så burde man hvertfald overveje om man blot endnu ikke er en lille sten, i en stor pengemaskine og svindelnummer.  Det er specielt Jehovas vidner som jeg ikke kan lide, de har så travlt med at melde sig ud af samfundet, og fortælle om hvor skrækkeligt det er, alligevel skal de prange deres tro på os, og behandle det som en salgsvarer. Endvider behandler man mennskers frihed som lort, og uden respekt. Jeg beklager, ja, jeg opfatters Jehovas Vidner som en latterlig gren af en sekt, som er fupnummer, og ren idioti. Jeg har ikke noget imod at folk er med i Jehovas Vidner, eller at de praktisere deres tro som de nu vil. Det er helt iorden, men hold jer venligst ,fra os andre. Hvis vi føler at Jehova er den rigtige vej, og Jehova ser os som en forkyndet menneske, mon han så ikke giver os en åbenbaring?
Jeg har intet mod religion, og synes det er fantatisk at folk kan finde indre ro, fred og måske svar på svære spørgsmål. Men hold det til jer selv, for jeres tro er jeres ven, og ledsager i livet, og det vil være respektløs at sælge ud af den :)

Sund kost og "perfekte mødre"

Uh hvor jeg hader alle de der kost fanatikere/perfekte mødre, ikke så meget det at de spiser sundt. Men de skal præidke om hvor perfekte mennesker de er, og hvor dårlige mennesker vi andre er. Jeg kan ærgeligt sige, jeg elsker en stor 1 kilos bøf med hvad der hører til, og når jeg drikker igennem, så ser jeg bunden på en flaske whiskey.
 Jeg kan ikke lide smagen af mange sunde ting, og jeg lever efter at: mad er noget man skal spise konstant, så må det altså også godt være en fornøjelse, specielt fordi man skal spise sig mæt i det. Så hader jeg bare når jeg konstant skal behandles som en "undermenneske." Min mor havde en veninde på besøg her forleden, en af de her rigtige sundheds fanatikere, der kører i Belingo o.s.v. I kender typen... Jeg kommer ud i køkkenet for at tilberede en omlet, og der skal selvfølgelig bacon og skinke til. Der sidder de så, og veninden kigger helt forbavset på min mor, og udbryder
 " må han godt det, bare gå ud i køleskabet og så bare tage hvad han vil have?"
 Jeg vælger derefter at svare "Ja, hvorfor fanden skulle jeg ikke måtte det, jeg er 18 år og frit menneske."
Hvorefter hun svarer "Min Lukas på 18 år opfører sig slet ikke
 sådan, han kan meget bedre lide et godt æble, og så nogle sunde fiber kiks til, og så skylle det ned med vand"  Hvorefter jeg kun svarer "føj for satan+ det kan jeg sgu ikke blive mæt af, plus jeg skal bruge proteinerne, jeg styrketræner"
"Ej det vel ikke rigtigt, det er simpelthen så forfærdelig når i drenge gør det, er du godt klar Nicolai at du er skyld i at der så meget vold i byen, for du er med til gøre det hele værre ved at du træner, du gør dig mere voldelig, det kommer med kestosteron"
"Ahørm Testosteron, og det synes jeg ikke, jeg har ikke været i et decideret slagsmål i byen endnu"

Så kunne man tro at her stoppe diskussionen, men næh nej, hun skal da stadig lige prøve at trække mig ned. Nu er det min fars bil som er offer for hendes dumhed. Det skal lige siges at jeg havde lånt min fars bil, som er en Mercedes E Coupe, med en V6 motor. Altså en bil med ordenlig motor. Men som sagt den havde jeg lånt og kørt ned i til min mor (Godt gættet, mine forældre er skilt)

" Den bil du kom i Nicolai, er den ikke alt for meget for en som dig, plus at du høre så noget nedlagene musik når du kommer kørende "

(Hørte L.O.C med 100, på fulde gardiner, da jeg kom ind i indkørelsen :D)

"Eh, det ved jeg sgu ikke, jeg kan nu godt lide den"

"Ja det er meget muligt, men det er alt for voldsom for dig, du kan ende med at køre en når du køre sådan en bil, det er jo en skrammelkasse, godt at min Lukas ikke skal køre i sådan en"

Og her går grænsen, alle der kender mig ved at Mercedes Benz er mit et & alt, og jeg elsker det bilmærker højere end så meget andet. Så vælger jeg lidt vredt at svare

"Hvis du faktisk vil vide det, så er den bil meget bedre end din Belingo, den har meget bedre benzin forbrug, og alligevel MEGET større og bedre motor, har scoret bedre tal i Euro Ncap test end Belingo, den er bedre bygget, har langt mere livsreddene udstyr, og er generelt bare meget flottere, plus jeg har brug for at køre i en bil som passer til mit ego, og den er ikke for voldsom til mig. Og jeg beklager, men L.O.C er sgu bare gud"

Herefter kigger hun helt måbene på mig, og hun har nok fattet at jeg ikke rigtig gider hende. Herefter slutter vores dikusion. Men det gør mig egentlig vred at man skal prange andre folk sine værdier på, det er helt iorden at hun godt kan lide at spise sundt, og gør meget i beskytte sin søn Lukas. Men hun bliver så bare lige nød til at forstå at jeg ikke er typen der kan lide moder-kærlighed, eller har det specielt godt med omsorg.  Det kan godt værre at jeg overdriver på mange punkter med mad og biler, men jeg er så glad for jeg har mulighed for at spise den mad jeg nyder, og så tager jeg gerne 2 år af mit liv til gengæld. Jeg er endvidere så heldig at kunne køre i en bil, som jeg normalt kun  kan drømme om. Så skal jeg da ikke side om nogle år, og så fortryde at jeg ikke tog chancen, eller havde en mor der havde lidt for travlt med at fortælle hvad jeg skulle, og ikke skulle.

Racisme

Så skal vi til det, nu bringer jeg et af de mest tabu, emne på banen, RACISME

Men jeg vil dog lige ligge ud med at forklarer et par småting, det kan måske virkelig lidt mærkelig men det skal nok give mening, så læs du bare.

Folk der bor på Fyn, og i Nordøst området vil uden tvivl kende Kerteminde for at være en fantatisk sommerby, med fantatisk strand hvor det vrimler med flotte piger, og vi har en rigtig lækker lystbådshavn. Stranden og Lysthådshaven ligger lige ved siden af hinaden, og det området er genrelt rigtig ofte mål for en afslappet dag. Vi har en båd her i famlien, og ligger i Kerteminde, da det er mest praktisk, og jeg kan sgu godt lide det. Udsigten til Kerteminde bugt er fantatisk, ikke langt til stranden. Det bedste er samværet, man ender ofte med at planlægge en grill aften for familien, men ofte ender man med at spise sammen med masser andre mennesker og bare hygge. Men nok om det, det jo racisme jeg skal plapre løs om. Dog lige en sidste ting.
Kerteminde strand er delt i 2, nord og sydstrand, Nordstranden er mest kendte, og på nordstranden er der et lille stykke der er kendt som "Gazastriben" og det er her muslimske familier af en eller anden grund holder til når de er på stranden.

Når men lystbådshavnen ligger ved siden af stranden, er der mange af de her muslimske drenge, drenge med anden etnisk herkomst end dansk, kald det hvad i vil som benytter en af broerne til at klatre ud på stendæninger, og fiske efter vandmænd og alt muligt andet. Hvilket ikke rigtig genere mig, men det der genere mig, er at de opfører sig respektøse, de hælder vand fra vores vandslanger ud i havnen, hvilket koster os en hel del, de smider endvidere vandslangerne ud i havnen, så vi kan bruge time på at rense dem bagefter, de tømmer pulver slukker på broerne, ødelægger hjertestarter, og redningsveste. Når vi så kommer vrede over til dem, og bede dem om at stoppe med det samme, og rode op efter sig. Så kommer deres satans forældre løbenene, og så er der ingen grænser for hvor racistike vi er, og hvor dumme svin vi er.


Men kan de helt ærligt passe, at vi efterhånden lever i et samfund, hvor man ikke må henvende sig en anelse negativt over for mennesker, som er sort i huden uden at blive kald racister? For mig, er det at anklage andre for være racister, på samme længde som at anklage nogle for at være pædofile. Det er en meget alvorlig anklage. Alligevel skal vi dog opleve at ordet racist bliver brugt konstant, også mange tilfælde hvor der ikke er tale om racisme, men hvor man henvender sig negativt over nogles handling. Det er da helt hen i vejret.
 Hvis en med en anden hudfarve end jeg, opfører sig meget dårligt, så skal det kraftdeme være iorden at man så som "hvid" banker i bordet og udtrykker sin negativt uden at blive anklaget for være racist. Dette gæder naturligvis også den anden vej rundt ;) Hvad fanden sker der ?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.