C.C's blog
27-03-2011 - 00:01

Karriere: Newcastle United

Karriere: Newcastle United
Jeg tænkte at jeg lige vil give et kig indenfor i min karrieredel i Fifa 11. Så læs med hvis du har lyst.


Jeg spiller generelt ikke så meget, så derfor er jeg også kun nået til 3. sæson. Jeg har valgt min hjerteklub Newcastle United. Jeg spiller på professionel, da det er længe siden jeg har spillet Fifa intensivt. (Jeg tror faktisk vi skal helt tilbage til Fifa 07, sidst jeg brugte tid på Fifa, så der en del nyt at vænne sig til) Jeg vil lige hurtig komme ind på den første sæson, og derefter gå lidt mere i detaljerne med 2.- og 3. sæson.

Flere steder i teksten vil en spiller blive nævnt, og efterfølgende i klub i parentes, den klub der bliver nævn i parentesen er den klub hvor den pågældende spiller i virkeligheden pt.

1.       Sæson

I 1. sæson handlede det primært med at få klubben op og kører, og generelt skabe nogle gode resultater. Der skete ikke det helt store inden for transfersdelen, Fabricio Coloccini røg til Fulham, og Shola Ameobi til Leeds United. Nathan Delfouneso (Burnley, på lån fra Aston Villa) var det eneste rigtige køb, mens Foster (Newcastle United) blev hentet tilbage fra sit lån i Celtic. Det var dog ikke nødvendigt da Steven Harper stod hele sæsonen.  Sæsonen blev dog indledt skidt, ingen sejre i den første måned, plus et tidligt exit fra Liga Cuppen mod Ipswich Town.  Dog lykkedes det at rede sæsonen i land, og jeg endte på en 6. plads, plus en F.A Cup finale, som jeg desværre tabte til Chelsea med 2-3.

Peter Løvenkrands blev klub topscorer med 11 mål.2.        SæsonDa jeg med en 6. plads havde kvalificeret mig til Euro League, skulle jeg finde en erstatning for Ben Afra, som det ikke var lykkes at hente til klubben, efter hans låne periode, fra Marsielle. Valget faldt på Miralem Pjanić (Lyon), udover ham blev Romelu Lukaku(Anderlecht), og Phil Jones (Blackburn Rovers), og Kompany (Fri Tranfers) også hentet til klubben. I Januar fik jeg også hentet Aaron Ramsey(Arsenal) til klubben, da Joey Barton blev solgt til AC. Milan. Jeg begik dog den store fejl, at leje flere spillere ud, og det kan just ikke anbefales. Da jeg nåede til december, hvor det engelsk kampprogram bliver intenst, havde jeg store problemer med en træt trup. Jeg havde dog gået videre i gruppespillet i Euro League, og det gav mange kampe oven i hatten. Jeg havde også taget revanche for forrige sæsons fiasko i Liga Cuppen, og var kommet i finalen, hvor Chelsea endnu en gang var modstanderen, det blev dog desværre 3-1 til dem. Jeg lå i det meste af sæsonen og rode rundt på 4-6 pladens. Jeg havde dog spillet færre kampe end de fleste andre hold, og udsigten til CL så god ud, dog fejlede jeg grumt, og tabte mange point i den 2. sidste måned, og lå 3 kamp før slutningen af Premier League på 7. plads, med samme antal kampe som de øvrige. Jeg fik dog en vigtig 2-1 sejr over Everton i den 3. sidste kamp, og skulle bare vinde min næste kamp for at sikre Europæisk fodbold til den næste sæson. Modstanderen hed Stoke, og det gik som det skulle, en 6-1 sejr til mig. Efter denne sejr lå jeg på en 4 plads, og skulle bare vinde over Arsenal for at gå videre til Cl. Det gik dog ikke, og jeg endte med 1-1, lidt heldigt til Arsenal. Derfor endte jeg atter på en 6. plads. Dog vandt jeg Euro League med et træt mandskab. Modstanderen hed Marsielle, og det endte med 2-1 sejr til mig.

Romelu Lukaku blev klubtopscorer med 14. mål

3.       Sæson 


3. Sæson er den jeg er i gang med nu, jeg har lige spillet de første 6 kampe, og end til videre er det da gået meget godt.As Nancy vs. Newcastle 0-3 (Venskabskamp)


Halmstad vs Newcastle 0-2 (Venskabskamp)


Newcastle vs Napoli (2-1) (Venskabskamp)


Newcastle vs Bolton (3-0) (Premier League)


Newcastle vs. Blackburn (1-0) (Premier League)


Real Madrid vs. Newcastle (2-1) (Coppa Europa) Uefa Super Cup I virkeligheden  


Newcastle vs. Burnley (3-1) (Liga Cuppen)

Da mit angreb ikke scorede nok mål i sidste sæson, valgte jeg at satse på at få en dygtig angriber til klubben. For 25,700,000mio pund blev Mario Gomes hentet til klubben, og han gør det ganske fint, han har foreløbig scoret 5 mål, i de 5 kampe han har spillet. Jeg har heller ikke valgt at sælge så mange spillere, eller leje dem ud denne gang. Dog er Jonás Gutiérrez solgt til West Ham United. Grunden til at jeg har solgt ham er for at give plads til yngre spiller på HM (postion).  Endtil videre har Dan Gosling overtaget hans plads, dog supplere Lua Lua også. Jeg håber dog lidt på at kan hente Aaron Lennon fra Tottenham som erstatning. Men det bliver dog nok i det næste Transfers vindue. Jeg håber også på at få hentet Christian Eriksen til klubben, jeg prøvede til at starte med, men Ajax Amsterdam ville ikke sælge ham.


Jeg håber lidt på at kvalificerer mig til CL i denne sæson, og så er minimumskravet en kvartfinale i Euro Leauge.


Foreløbig ser min opstilling sådan ud: 4-3-1-2

---------------------------------------[MM] Foster-----------------------------------------

[VB]José Enrique-------[CB]V. Kompany-------[CB]P.Jones------------[HB]S. Taylor

[VM]M.Pjanić----------------------[CM]A. Ramsey --------------------[HM]D. Gosling

--------------------------------------[COM]K. Nolan---------------------------------------

----------------------------[VA]M.Gomes---------[HA]R. Lukaku------------------------
 

Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.