C.C's blog
06-03-2011 - 22:19

Pudsige oplevelse på den gyldne måge

Oplevelse 1

Ja og mig og et par kammerater var på Mac D her den anden dag, da vi ikke nåede vores bus hjem efter skoler. Når vi kommer så frem i køen, og når til skal bestille og jeg kigger på den lækre ekspidient, og siger "En Mac dobbelt, og så bare en normal jordbærmilkshake" Hun kigger så på mig og ikke svare, så jeg gentager hvad jeg sagde.
Herefter kigger hun på mig, på den der måde som piger kigger på når man har sagt ondsvagt. Hvorefter hun siger "Er det en Mac dobbelt cheese du snakker om? "

HVAD SKER DER, hvad fanden er forskellen, come da on. Helt ærligt, det er sgu okay hun tager sit job seriøst, faktisk meget dejligt. Men jeg skider på om det hedder en Mac Dobbelt, eller Mac dobbelt cheese. Det er sgu bare en cheeseburger med 2 "bøffer" i. Lad nu vær med at gøre det så besværligt!

Når jeg svarer så bare til hende at det var det jeg mente, så fandme om hun ikke kigger på mig den samme måde igen og siger: "Jamen den har vi ligsom ik!" Der kunne jeg ikke lade vær med at trække på smilebåndet og bare sige "Jamen stik mig en cheeseburger, det mener jeg stadig det hedder? og så bare jordbær milkshaken"

Er jeg den eneste der synes denne oplevelse var lidt pudsig, der er sgu nok en der har haft den røde løber

Oplevelse 2

Her kommer så oplevelse 2, den skete tilbage i feburar da jeg var på Mac D sammen med en kammerat. Vi har så fået ædt vores mad og bestemmer os for at få en lille desert. Vi bliver enige om en is, og jeg trækker nitten og skal så hente. Han vil gerne have sin med Toblerone, så det siger jeg til ekspidienten, han fortæller at det har de ikke, men de har noget der hedder Oreo, på det tidspunkt har jeg ikke hørt så meget om de der skide kiks, og det jeg har hørt, har jeg glemt.
Spørg så ekspidienten om det smager lidt som Toblerone, hvortil han svarer " Eh nej, det er ligesom Oreo"
 kigger lidt på ham og siger så " Jeg beklager men jeg ved sgu ikke hvad Oreo er" hvorefter han bare svarer "VED DU IKKE HVAD OREO ER?," hvorefter han kigger dumt på mig.

Forfanden helt ærligt, det er bare der hvor man har lyst til at svare:
Nej jeg ved ikke hvad fanden Oreo er, jeg har modsat dig, lidt mere indhold i mit liv. Dette består blandt andet en uddannelse som jeg ikke skal ende, som visse andre med at bruge resten af mit liv på at drømme om at nå toppen af rangstigen i en virksomheden jeg er ansat i, og drømme om at blive manager, så jeg kan stå i spidsen af børnefødselsdage, friture gryder og menuskilt på en røv fucking nederen restaurantkæde.

Hmm tror efterhånden at man på Mac D skal skære sin bestilling ud i pap, så de latterlige ekspidienter kan følge med....

Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.