C.C's blog
07-01-2010 - 22:36

Moderen Warfare 2, KRIG, VÅVEN, DØG og T... Nej vent

Efter at have spillet det nye Moderen Warfare 2 online, så er der virkelig en ting der har pisset mig af. Og det er at den taktiske del af spillet er jo fuldstændig forsvundet. Hvad er nu det for noget? Hvorfor er det man laver et krigsspil, og fuldstændig undlader det taktiske element .
 

For at alt det ekstra hapengut til ets våben+ en masse elendig perks er det jo blevet en leg at eliminere ens modstander. Og det ender sku med at blive kedelig ret hurtig, for det er sku slut med at snige sig rundt og undgå at blive opdaget at modstanderen. For både du og ham, har heartbeat sensor på. Og så ryger det taktiske element da hurtig, og ender med en sprint, derefter et møde med din fjende, og en der står tilbage med et tomt magasin. For derefter at blive fuldstændig massakeret af en helikopter, som kan se alt. Du ender så med at spawne, men når ikke ret langt, før man atter igen er dræbt.

End vidre så er banerne jo det rene paradis for campere, der jo milliarder af spots at gemme sig i, og med hearbeat censor på, så er det jo bare at vente, og BANG! og vente igen og sådan forsætter det bare.

Og det er jeg enlig godt træt af, for det er sku latterlig at en udemærket online del, med mindre fejl som vi så i det første Moderen Warfare, skal blive erstattet med en gang overdrevet gejl som enlig bare ødelægger det hele.

Jeg ved ikke om det bare er mig det er galt med, men jeg må sige at når det bliver for meget med alt overdrevet Hollywood krig online, så fortrænger jeg mig til mit elskede Battlefield 2, og nyder det at man sammen med 4 andre Special Forces sniger fra den ene enden af banen (det skal lige siges at baner i Battlefield 2 er meget store) uden at affyre et eneste skud, selvom vi har fået øjet på fjenden, til den anden ende, hvor fjendens main base ligger. Snige sig ind, placere C4 bomber på deres UAV, Artilleri, o.s.v og derefter give signal til helikopteren på basen om man er klar. Hvor man derefter vente til man høre den i det fjerner, derefter skynder sig at springe det hele i luften, og flygte i helikopteren.

Men nu skal jeg lige pointere at jeg ikke synes at online delen i Moderen Warfare 2 er noget direkte crap, men den er godt nok fyldt med en masse lort der skal gøre det attraktivt for 8 årig børn at spille den. Desværre.

Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.