C.C's blog
14-01-2010 - 21:41

Karakter til Modern Warfare 2

Nu har jeg efterhånden fået spillet en del Mordern Warfare 2, og synes derfor jeg er nu  er i stand til at give det en karakter. For nu har jeg så at sige, smagt på maden før jeg sagde jeg ikke kunne lide den. Jeg vurdere det ud fra fra den nye karakterskala fra folkeskolen, 7 trins-skala som den også hedder. Og til de gamle krager så vil jeg lige sætte den op, så i også kan være med.

Karakteren 12(Før karakterene 13 og 11) gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af fagets mål, med ingen eller få uvæsentlige mangler.

Karakteren 10 (Stadig 10 som vi kender det) gives for den fortrinlige præstation, der demonstrerer omfattende opfyldelse af fagets mål, med nogle mindre væsentlige mangler.

Karakteren 7 (Før karakterene 8 og 9 ) gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af fagets mål, med en del mangler.

Karakteren 4 (Før karakteren 7) gives for den jævne præstation, der demonstrerer en mindre grad af opfyldelse af fagets mål, med adskillige væsentlige mangler.

Karakteren 02 (Før karakteren 6) gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af fagets mål.

Karakteren 00 (Før karakteren 5 og 03) gives for den utilstrækkelige præstation, der ikke demonstrerer en acceptabel grad af opfyldelse af fagets mål.

Karakteren -3 (Før Karakteren 00) gives for den helt uacceptable præstation.


Og jeg må sige jeg er lidt i tvil om hvad den skal have, singleplayer delen var ikke rigtig noget at råbe hurra for, og kunne overhovedet ikke leve op til det gamle, og multiplayerdelen kunne havde været bedre. For den er blevet stoppet til med alt for mange latterlige perks, latterlige geil til sit våben og så er den bare fyldt med for mange fejl, og glitches.

Så i min bog, så bliver det altså ikke til mere end 4 med en lille pil opad, for hvis der nu kunne komme bedre maps, og fejlene kunne blive rettet. Jamen så er sagen jo en anden. Og så kan den komme helt på et 10 tal, men det kræver også der bliver arbejdet grundigt med pacthene. 12 tal for det nok aldrig af mig,det er langt fra godt nok til. For singleplayer delen kan bare ikke levere varen. Det trækker dog op med Spec ops funktionen, det er god ide, og kan klart bruges i fremtiden.


Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.